Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2010.10.17. 17:36:41

csababarca írta:De,az a neve. Számomra borzasztó ez az üvöltözés.
Szerintem pedig pont ez az "érces", karakteres hang ami jó Norbiban. Én bírom, de hát mindenkinek más az ízlése.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.10.17. 17:27:01

De,az a neve. Számomra borzasztó ez az üvöltözés.

Az,hogy kislány az lehet,de nagyon jól énekel. ÉN ha szavaznék,akkor nem az aranyossága miatt szavaznék rá.
Hülye a szabály,hogy nincs korhatár.
Régebben 18 év volt,aztán az agybeteg Tóth gabi miatt levitték 16ra,azóta meg elszabadult a pokol :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2010.10.17. 17:05:19

faithnomore írta:
csababarca írta: Mindkettőbe van gyenge "énekes", az az egér gyerek az x-faktorból pl.,
Ugye nem Király L. Norbiról beszélsz? Kész az a srác, szenzációs mit nyomott tegnap.

Apámmal elneveztük Pandacsöki Boborjánnak :lol:
Én jobban szeretem ha azt a jelzőt használják rá, hogy: SomogyOrszág Cowboya :lol:
Kép
faithnomore
Entrenador del Barça

2010.10.17. 17:03:14

csababarca írta: Mindkettőbe van gyenge "énekes", az az egér gyerek az x-faktorból pl.,
Ugye nem Király L. Norbiról beszélsz? Kész az a srác, szenzációs mit nyomott tegnap.

Apámmal elneveztük Pandacsöki Boborjánnak :lol:
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
socio66

2010.10.17. 16:51:07

engem továbbra is ez az óvodás lány idegel fel a legjobban,nem igaz hogy állandóan találni kell egy kisgyereket és nyomni kell mert 'jajj de aranyos'.
kit érdekel?
a műsor neve megasztár,az lenne a cél hogy egy minden téren megfelelő előadót találjunk,aki lehetőleg megmarad a hazai,vagy esetleg külföldi zenei piacon is.
mit akarunk egy ilyen kislánnyal? majd ő fogja kapni a kocsit,a házat,meg érte fognak sorban állni a nagy lemezkiadók..? röhejes hogy olyanokat ejtenek ki,mint az Andreas,vagy most ez az együttes,bár egyik sem fogott meg,de bennük legalább van lehetőség,alkalmasak arra hogy zenészek legyenek..de ez a kislány..
annak a csillag születik-es gyereknek is mi lett a millióival? vettek belőle egy lakást vagy mi volt. ez aztán nagy karrierépítés,frankó helyre ment a pénz,mintha egy segélyszervezet lenne a műsor.
amúgy én csak félig-meddig követem,de nem tudnék olyat mondani akinek nagyon megfogott az előadása. gyengék a dalválasztások is,alig van lendületes,jó szám,mindenki pop zenét nyávog,nem ártana valami eredetiség legalább pár embertől.
de már az is előrelépés lenne ha egy szériában nem lenne óvodás,meg kisebbségi.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.10.17. 16:38:25

Game90 írta: Geszti nyomott 1-2 poént, azok bejöttek, Malek Miklós is szimpatikus. Ördög Nóri új haja viszont nem tetszik.
Jaja, "ebben a korban az már matyizás" ez ütött :lol: Balázs kiakadt a Summer Sisters elnevezésen, bár én is :D és jött a példával,hogy ha Halász Judit jelentkezett volna akkor Malek átnevezte volna Judi Fisher-ré :lol:

Nekem tetszett Nórika haja am.

Miihii! Jaja 4db 6os csoport volt faktorosknál, mind a 4 mentor 3at vihetett tovább az élő adásra, így alakult ki a 12 produkció. én Geszti döntéseivel nem értettem nagyon egyet, ez a Fanni lehet,h bűbáj,de énekelni mind3 -Geszti által- kiestetett csaj jobban tudott nála.

Megasztár:

Kökény Attila nagyon adta megint, remélem meg is nyeri,de addig még sok van hátra. Kállayt is bírom,de valahogy ez a hang számomra egy idő után unalmas.

Am látom sokan utálják Tillát, szerintem hihetetlenül profin csinálja, bár a göncein kiakadok sokszor én is,de mint műsorvezetőt kőprofinak tartom.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
albicelesteX
A Vadász

2010.10.17. 16:32:19

A Miminek ott aláírták a kiesését mikor összetették azzal a félhülye gyerekkel!Nem akarom leírni a csávót,de szerintem egyedül simán tovább ment volna a Mimi.Szívesen elnézegettem volna még és persze szívesen meg is ismerkednék nagyon pöpec kis baba!És a háttértáncosok közül is lehetne válogatni nem gyenge a felhozatal.A tv2 meg szépen besült valahol ők kakáltak be,hogy megbuknak legalábbis nekem ez jött le ebből.Ott kifejezetten utálom a Klaudia mórikálását annak ellenére,hogy őt is elkapnám! :D Az x-faktor mellett nekem (azon kívül,hogy sokkal színvonalasabbnak tartom) egyébként még az is szól,hogy nincs benne dzsipszi! :D
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.10.17. 16:29:12

Hát én megasztárt fogom nézni,még úgy is,hogy a kedvencem,Csonka Andreas már kiesett. Valamiért nekem az egész megasztáros közeg,műsor jobban bejön. Mindkettőbe van gyenge "énekes", az az egér gyerek az x-faktorból pl., megasztárból meg a Gusztos Bence,és az a másik fiatal gyerek nagyon kilóg.
Akik a legjobban tetszenek a megasztárból a Patai Anna,Lakatos Yvette,és Kökény Attila. X-faktorból Szirota Jennifert bírtam,de ő be se jutott az élő adásba,illetve akik tegnap kiestek ketten,onnan a csaj nagyon adta :)
Legjobban irritálnak a megasztárból az Tilla,és Klaudia. X-faktorból meg ördög nórika,és Keresztes Ildikó. Kb ők tartanak 50%ban távol az x-faktortól.

Mihii,az X-faktorba nem két csoportban voltak,hanem 4 csoportba voltak beosztva. Ez olyan igazságtalanság,mint a megasztár párbaja,ahol pl olyanok estek ki,akiknek simán lett volna helyük a legjobb 13ban. Pl Radics Gigi,Bolyki Balázs,Street,illetve Sonja.

Én nem akarok senkit átállítani,mivel nem is lehet. Csak leírtam a véleményem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kanty
Llegenda del Barça

2010.10.17. 16:25:41

szajko írta:Én csak az x-faktort nézem.

Én egyértelműen Fanninak szurkolok...
Hisz ő is polgári mint én,ráadásul ismerem is :)
Én is birom, pedig az ilyen tipusú csajok, mint ő nekem eddig nagyon nem jöttek be. DE ez most valahogy változott, plusz még annyian vannak ellene, h csak azért is drukkolok neki...egy kicsit. :P
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2010.10.17. 16:15:55

Megasztár: szerintem nagyon gyenge adás volt. Csak Kökény Attila és Kállay-Saunders tetszett. A kiscsaj meg kieshetett volna... Friderikusz meg egyre jobban idegesít, akkor már inkább a Pély Barna :)

X-Faktor: nekem ők tetszettek az első élő adásban: Nikolas, Non Stop, Summer Sisters (Alíz 8) ), Wolf Kati, Vastag Csaba. Vecának meg vanegylába :) Geszti nyomott 1-2 poént, azok bejöttek, Malek Miklós is szimpatikus. Ördög Nóri új haja viszont nem tetszik.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.10.17. 15:57:01

szajko írta:Én csak az x-faktort nézem.

huh, engem a nyafigója kicsit irritál... fura, énekelni tud rendesen, nem hiszem h beszélni ne tudna normálisan :P az meg hogy kicsit papagáj érzésem van ha meglátom, már más kérdés :)
Norbi, Nyári lányok (meghát...), Non stop 3ast várok
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
szajko
Director del Fútbol

2010.10.17. 15:48:09

Én csak az x-faktort nézem.

kanty
Llegenda del Barça

2010.10.17. 15:40:55

Nekem is inkább az x-faktor jön be jobban. Igaz a tegnapit csak felvételről láttam és azt se teljesen. A Megasztárból láttam kb 30 percet, de az alatt is Friderikusz elmondta kétszer, h mennyivel jobb, mint az X-faktor, ez kicsit idegesitő.

Én Nikolasznak és Norbinak drukkolok, mindkettő igazi egyéniség és ez szerintem talán a legfontosabb, persze énekelni is kell tudni, de énektudásban lehet fejlődni viszont az egyéniséget nem nagyon oktatják sehol sem.

Miihii!

Ha tévedek javitsatok ki, de én azt olvastam, h az X-faktor a külföldi szabályok szerint fut, tehát nem az RTL találata ki, h most legyenek mentorok és ők döntsenek stb. Ha X-faktor néven szeretnék futtatni ezt a műsort akkor a szabályokat be kell tartaniuk. Asszem az egész Angliából indult, de ebben már tényleg nem vagyok biztos.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
miihii
KHAL

2010.10.17. 15:15:02

Eddig nagyjából elkerültem az ilyen tehetségkutató műsorokat.Semmilyen megaénekes,gigatáncos születik cuccot nem követtem rendszeresen,de ez az X faktor egy igen kedves hölgyismerősöm jóvoltából felkeltette az érdeklődésemet.Miatta nézegettem bele,aztán mostmár tőle függetlenül is belekukkantok :P A Norbit igen bírom,meg a Summer csajokat is,főleg Editet 8)
Mondjuk a zsűris rész az nem begyere.Már a múltkori külön-külön zsűrizést sem értettem igazán.Közösen kéne eldönteniük a továbbjutókat,nem pedig úgy,h kettő az egyik feléből választ,kettő a másikból :? (Különösen úgy,h előfordulhat,h az egyik csoportból mondjuk egy kivételével mindenki megérdemelné a továbbjutást,a másik eresztésben meg jó,ha kettő van,ami megüti a másik csoport mércéjét,mégis ugyanannyi távozónak kell lennie...)Remélem jól vágtam a menetét,mert azért nem oda figyeltem teljesen,uh nem biztos,h jól értettem a zsűrizést,de nekem ez jött le...
Most meg ez a mentorkodás,pff.Milyen már,h ha van egy ilyen összehasonlításban az a mérvadó,h ki kit készít fel.Pölö a végén a szétlövésnél a jobbat kellene benntartani,nem?Lehet,h így is ő jutott tovább,de akkor sem fain,h a saját mentor tulajdonképpen a hallottaktól függetlenül a saját bárányára szavazzon.Pártatlannak kéne mutatkozniuk,mert ez így ebben a formában elég meredek sztem.Később majd ott tépik egymás haját a zsűripultban,h de az enyém volt a jobb,te meg béna vagy a felkészítetteddel együtt...?Nekem ez elég visszatetsző...

Ozsi!
Egy rugóra járunk ismét :wink:
Ezt a Mimi lányt tegnap láttam először és nekem is az ugrott be,h tiszta Claire.Mondtam is a többieknek...Aztán később láttam a postodat,vigyorogtam is,mint a vadalma 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.10.17. 12:16:20

Charlie írta:Szerintem meg nem hiába rakták át a megasztárt péntekre pont "véletlenül" az első x-faktor élő előtt. Nézettsége minimális lett volna. Sokkal jobb az x-faktor szerintem.
C.
most átvették nálam is a vezetést,megnéztem az imént felvételről.

amúgy:
ozsimiki írta:Majd nézzétek az X-faktorban a Mimi nevű csajt (bár felvételről lesem majd meg, ugye Barca meccs lesz Smile ), szerintem nagyon hasonlít a Heroesos Claire-re azaz Hayden Panettiere-re, íme:

http://www.imdb.com/name/nm0659363/

csak fekete hajjal...

http://www.youtube.com/watch?v=_Sx40tKB9xs

de főleg az előző heti adásban vettem észre,meglátjuk ma...

nem mellesleg mindkettő nagyon szép Cool
megláttuk, Ők estek ki :lol: bár szerintem is a leggyengébbek voltak így együtt.

Norbi nagy showt csinált megint, Wolf Kati is komoly volt...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2010.10.16. 22:08:42

Charlie írta:Szerintem meg nem hiába rakták át a megasztárt péntekre pont "véletlenül" az első x-faktor élő előtt. Nézettsége minimális lett volna. Sokkal jobb az x-faktor szerintem.
C.
Én beültetném a Ferót meg a Fricit aztán vezessenek ketten, egy műsort az M1-en :lol:
Kép
Charlie
Öreg Harcos

2010.10.16. 22:04:50

Szerintem meg nem hiába rakták át a megasztárt péntekre pont "véletlenül" az első x-faktor élő előtt. Nézettsége minimális lett volna. Sokkal jobb az x-faktor szerintem.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Fernando
Llegenda del Barça

2010.10.16. 21:23:38

Mekkora ratyi ez az X-faktor. Félszemmel belehallgattam, mert kínaiul nézem a meccset, de muszáj voltam kikapcsolni, fájt már a fülem, a sok hamisságtól.

Szerk.: Inkább folytatom a dbz-t. Már a 150. rész környékén vagyok, túl a namekon, cell elején.

http://www.youtube.com/watch?v=VnZX3tmcKoA
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2010.10.16. 21:12:39

P.U.Y.O.L. írta:
L.Messi 10 írta:Én is multkor előszedtem, de a DVD karcos lett... De szerencsére a tehén puruttyát még láttam :lol: :lol: :lol: :lol:
Én holnap meg is nézem. "Egy afrikai fecske talán elbírná! Vagy két fecske együttes erővel..." :lol:
:lol:
Az egyik legjobb film a világon!
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.16. 20:59:48

L.Messi 10 írta:Én is multkor előszedtem, de a DVD karcos lett... De szerencsére a tehén puruttyát még láttam :lol: :lol: :lol: :lol:
Én holnap meg is nézem. "Egy afrikai fecske talán elbírná! Vagy két fecske együttes erővel..." :lol:
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2010.10.16. 20:50:56

P.U.Y.O.L. írta:És ha csak annyit mondok, hogy rekettyés? 8)

Szerk: ezer éve nem láttam, lassan elő kéne venni. Erre jó a tél...
Én is multkor előszedtem, de a DVD karcos lett... De szerencsére a tehén puruttyát még láttam :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.16. 20:47:21

És ha csak annyit mondok, hogy rekettyés? 8)

Szerk: ezer éve nem láttam, lassan elő kéne venni. Erre jó a tél...
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2010.10.16. 20:40:11

P.U.Y.O.L. írta:
L.Messi 10 írta:Kéz és láb nélkül még mindig megy :lol:
Na jó.... egyezünk ki döntetlenben! :D
:lol:
A legnagyobb mondat az egész filmben! Aki még nem látta el ne olvassa mit irt PUYOL :lol:
Kép
kurdt
Megmentő :)

2010.10.16. 20:40:11

P.U.Y.O.L. írta:A Montyból kihagytátok az Erik, a vikinget, amúgy természetesen én is oda vagyok az összesért, de szerintem a Gyalog galopp mindent visz!
A legjobb jelenet a Fekete lovaggal való találkozás: "Átmegyek itt még ha addig élek is!" -válasz- "Márpedig csak addig élsz!"
Az a helyzet, hogy én azért hagytam ki az Erik, a vikinget, mert az igazándiból nem Monty Python-film. Habár nem sokkal Graham Chapman halála előtt mutatták be (tehét lehetett volna), ez már egy önálló vállalkozás, Terry Jones második önálló filmje (a társulat egyik tagja, és ő rendezte a három Monty Python-filmet). És ezen az sem változtat, hogy éppenséggel szerepel benne John Cleese.

szerk.:
Legnagyobb a Gyalog galoppban (igazából ezt hülyeség leírni, mert 5 perc múlva eszembe jut egy jobb): "megint beszartam..."
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kurdt 2010.10.16. 20:41:50-kor.
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.16. 20:37:57

L.Messi 10 írta:Kéz és láb nélkül még mindig megy :lol:
Na jó.... egyezünk ki döntetlenben! :D
Válasz küldése