Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem pedig pont ez az "érces", karakteres hang ami jó Norbiban. Én bírom, de hát mindenkinek más az ízlése.csababarca írta:De,az a neve. Számomra borzasztó ez az üvöltözés.
Én jobban szeretem ha azt a jelzőt használják rá, hogy: SomogyOrszág Cowboyafaithnomore írta:Ugye nem Király L. Norbiról beszélsz? Kész az a srác, szenzációs mit nyomott tegnap.csababarca írta: Mindkettőbe van gyenge "énekes", az az egér gyerek az x-faktorból pl.,
Apámmal elneveztük Pandacsöki Boborjánnak
Ugye nem Király L. Norbiról beszélsz? Kész az a srác, szenzációs mit nyomott tegnap.csababarca írta: Mindkettőbe van gyenge "énekes", az az egér gyerek az x-faktorból pl.,
Jaja, "ebben a korban az már matyizás" ez ütöttGame90 írta: Geszti nyomott 1-2 poént, azok bejöttek, Malek Miklós is szimpatikus. Ördög Nóri új haja viszont nem tetszik.
Én is birom, pedig az ilyen tipusú csajok, mint ő nekem eddig nagyon nem jöttek be. DE ez most valahogy változott, plusz még annyian vannak ellene, h csak azért is drukkolok neki...egy kicsit.szajko írta:Én csak az x-faktort nézem.
Én egyértelműen Fanninak szurkolok...
Hisz ő is polgári mint én,ráadásul ismerem is
huh, engem a nyafigója kicsit irritál... fura, énekelni tud rendesen, nem hiszem h beszélni ne tudna normálisanszajko írta:Én csak az x-faktort nézem.
Én egyértelműen Fanninak szurkolok...
Hisz ő is polgári mint én,ráadásul ismerem is
most átvették nálam is a vezetést,megnéztem az imént felvételről.Charlie írta:Szerintem meg nem hiába rakták át a megasztárt péntekre pont "véletlenül" az első x-faktor élő előtt. Nézettsége minimális lett volna. Sokkal jobb az x-faktor szerintem.
C.
megláttuk, Ők estek kiozsimiki írta:Majd nézzétek az X-faktorban a Mimi nevű csajt (bár felvételről lesem majd meg, ugye Barca meccs lesz Smile ), szerintem nagyon hasonlít a Heroesos Claire-re azaz Hayden Panettiere-re, íme:
http://www.imdb.com/name/nm0659363/
csak fekete hajjal...
http://www.youtube.com/watch?v=_Sx40tKB9xs
de főleg az előző heti adásban vettem észre,meglátjuk ma...
nem mellesleg mindkettő nagyon szép Cool
Én beültetném a Ferót meg a Fricit aztán vezessenek ketten, egy műsort az M1-enCharlie írta:Szerintem meg nem hiába rakták át a megasztárt péntekre pont "véletlenül" az első x-faktor élő előtt. Nézettsége minimális lett volna. Sokkal jobb az x-faktor szerintem.
C.
P.U.Y.O.L. írta:Én holnap meg is nézem. "Egy afrikai fecske talán elbírná! Vagy két fecske együttes erővel..."L.Messi 10 írta:Én is multkor előszedtem, de a DVD karcos lett... De szerencsére a tehén puruttyát még láttam![]()
![]()
![]()
![]()
Én holnap meg is nézem. "Egy afrikai fecske talán elbírná! Vagy két fecske együttes erővel..."L.Messi 10 írta:Én is multkor előszedtem, de a DVD karcos lett... De szerencsére a tehén puruttyát még láttam![]()
![]()
![]()
Én is multkor előszedtem, de a DVD karcos lett... De szerencsére a tehén puruttyát még láttamP.U.Y.O.L. írta:És ha csak annyit mondok, hogy rekettyés?
Szerk: ezer éve nem láttam, lassan elő kéne venni. Erre jó a tél...
P.U.Y.O.L. írta:Na jó.... egyezünk ki döntetlenben!L.Messi 10 írta:Kéz és láb nélkül még mindig megy
Az a helyzet, hogy én azért hagytam ki az Erik, a vikinget, mert az igazándiból nem Monty Python-film. Habár nem sokkal Graham Chapman halála előtt mutatták be (tehét lehetett volna), ez már egy önálló vállalkozás, Terry Jones második önálló filmje (a társulat egyik tagja, és ő rendezte a három Monty Python-filmet). És ezen az sem változtat, hogy éppenséggel szerepel benne John Cleese.P.U.Y.O.L. írta:A Montyból kihagytátok az Erik, a vikinget, amúgy természetesen én is oda vagyok az összesért, de szerintem a Gyalog galopp mindent visz!
A legjobb jelenet a Fekete lovaggal való találkozás: "Átmegyek itt még ha addig élek is!" -válasz- "Márpedig csak addig élsz!"
Na jó.... egyezünk ki döntetlenben!L.Messi 10 írta:Kéz és láb nélkül még mindig megy