Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Szerintem pedig pont ez az "érces", karakteres hang ami jó Norbiban. Én bírom, de hát mindenkinek más az ízlése.csababarca írta:De,az a neve. Számomra borzasztó ez az üvöltözés.
Én jobban szeretem ha azt a jelzőt használják rá, hogy: SomogyOrszág Cowboyafaithnomore írta:Ugye nem Király L. Norbiról beszélsz? Kész az a srác, szenzációs mit nyomott tegnap.csababarca írta: Mindkettőbe van gyenge "énekes", az az egér gyerek az x-faktorból pl.,
Apámmal elneveztük Pandacsöki Boborjánnak
Ugye nem Király L. Norbiról beszélsz? Kész az a srác, szenzációs mit nyomott tegnap.csababarca írta: Mindkettőbe van gyenge "énekes", az az egér gyerek az x-faktorból pl.,
Jaja, "ebben a korban az már matyizás" ez ütöttGame90 írta: Geszti nyomott 1-2 poént, azok bejöttek, Malek Miklós is szimpatikus. Ördög Nóri új haja viszont nem tetszik.
Én is birom, pedig az ilyen tipusú csajok, mint ő nekem eddig nagyon nem jöttek be. DE ez most valahogy változott, plusz még annyian vannak ellene, h csak azért is drukkolok neki...egy kicsit.szajko írta:Én csak az x-faktort nézem.
Én egyértelműen Fanninak szurkolok...
Hisz ő is polgári mint én,ráadásul ismerem is
huh, engem a nyafigója kicsit irritál... fura, énekelni tud rendesen, nem hiszem h beszélni ne tudna normálisanszajko írta:Én csak az x-faktort nézem.
Én egyértelműen Fanninak szurkolok...
Hisz ő is polgári mint én,ráadásul ismerem is
most átvették nálam is a vezetést,megnéztem az imént felvételről.Charlie írta:Szerintem meg nem hiába rakták át a megasztárt péntekre pont "véletlenül" az első x-faktor élő előtt. Nézettsége minimális lett volna. Sokkal jobb az x-faktor szerintem.
C.
megláttuk, Ők estek kiozsimiki írta:Majd nézzétek az X-faktorban a Mimi nevű csajt (bár felvételről lesem majd meg, ugye Barca meccs lesz Smile ), szerintem nagyon hasonlít a Heroesos Claire-re azaz Hayden Panettiere-re, íme:
http://www.imdb.com/name/nm0659363/
csak fekete hajjal...
http://www.youtube.com/watch?v=_Sx40tKB9xs
de főleg az előző heti adásban vettem észre,meglátjuk ma...
nem mellesleg mindkettő nagyon szép Cool
Én beültetném a Ferót meg a Fricit aztán vezessenek ketten, egy műsort az M1-enCharlie írta:Szerintem meg nem hiába rakták át a megasztárt péntekre pont "véletlenül" az első x-faktor élő előtt. Nézettsége minimális lett volna. Sokkal jobb az x-faktor szerintem.
C.
P.U.Y.O.L. írta:Én holnap meg is nézem. "Egy afrikai fecske talán elbírná! Vagy két fecske együttes erővel..."L.Messi 10 írta:Én is multkor előszedtem, de a DVD karcos lett... De szerencsére a tehén puruttyát még láttam![]()
![]()
![]()
![]()
Én holnap meg is nézem. "Egy afrikai fecske talán elbírná! Vagy két fecske együttes erővel..."L.Messi 10 írta:Én is multkor előszedtem, de a DVD karcos lett... De szerencsére a tehén puruttyát még láttam![]()
![]()
![]()
Én is multkor előszedtem, de a DVD karcos lett... De szerencsére a tehén puruttyát még láttamP.U.Y.O.L. írta:És ha csak annyit mondok, hogy rekettyés?
Szerk: ezer éve nem láttam, lassan elő kéne venni. Erre jó a tél...
P.U.Y.O.L. írta:Na jó.... egyezünk ki döntetlenben!L.Messi 10 írta:Kéz és láb nélkül még mindig megy
Az a helyzet, hogy én azért hagytam ki az Erik, a vikinget, mert az igazándiból nem Monty Python-film. Habár nem sokkal Graham Chapman halála előtt mutatták be (tehét lehetett volna), ez már egy önálló vállalkozás, Terry Jones második önálló filmje (a társulat egyik tagja, és ő rendezte a három Monty Python-filmet). És ezen az sem változtat, hogy éppenséggel szerepel benne John Cleese.P.U.Y.O.L. írta:A Montyból kihagytátok az Erik, a vikinget, amúgy természetesen én is oda vagyok az összesért, de szerintem a Gyalog galopp mindent visz!
A legjobb jelenet a Fekete lovaggal való találkozás: "Átmegyek itt még ha addig élek is!" -válasz- "Márpedig csak addig élsz!"
Na jó.... egyezünk ki döntetlenben!L.Messi 10 írta:Kéz és láb nélkül még mindig megy