Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én is.visca el barca írta:mekkora lehet itt dolgozni...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 411J1PoD5g#!
én már a nézésétől is rosszul vagyok..
Ha bekapcsolt állapotban van, talán a rendőrség segíthet a dologban. De nem tudom, mennyire jófejek felétek a zsaruk, mondjuk elég nagy értékű tárgyról van szó. Szerintem őket keresd felgrecki írta:ki tud telefont bemérni?![]()
elhagytam a dezirémet, de még mindig kicsöng. persze a jófej pannon meg ebben nem tud segíteni.
Kirúgtátok?Mihu írta:takarítónő
Szerintem akik unják azt, ami a FB-on megy (lájkoljatok és kiírom hogy... stbstb), azok átfognak majd menni oda. Most még nem regelek, kb. 0 ismerősöm van fent, majd ha jobban elkezdik hype-olniSlither írta: Más: Úgy néz ki a Google+ nyilvános lett. Hát reménykedtem, hogy még javítanak kicsit a kinézetén, mert így nem fogja tudni átcsábítani a FB használókat.
Mostanában azt mondják a placebo hatáshoz még hinni sem kell, fura az emberi elme.Ilúvatar írta:Skacok, kinek van Forza Balance karkötője? Manapság sokan használják, nekem is van egy tegnap óta (fekete UNICO)... Garanciával együtt. Kaptam ajándékba, 7800 ft -ba kerül.
Bár elégé szkeptikus vagyok. Nem hiszek ilyesmiben.
akinek van ilyenje, az írjon már erről... volt vmi változás? hatás?
haverom jobban bírja a páleszt mióta van neki ilyen.Ilúvatar írta:Skacok, kinek van Forza Balance karkötője? Manapság sokan használják, nekem is van egy tegnap óta (fekete UNICO)... Garanciával együtt. Kaptam ajándékba, 7800 ft -ba kerül.
Igen, az csak a fotózásra volt felfestve a karukra.csababarca írta:igen ez az. Pedig játékosokon láttam(puyol,messi,ibra). De akkor biztos csak alkalmi kampány része volt.Slither írta: "Ens hi deixem la Pell"erre gondolsz? Tudtommal még egyik játékos sem tetováltatta fel magára.
Egyébként mit jelent?
igen ez az. Pedig játékosokon láttam(puyol,messi,ibra). De akkor biztos csak alkalmi kampány része volt.Slither írta:"Ens hi deixem la Pell"csababarca írta:Mi is az a barcás kifejezés,amit egyre több játékosunk varrat magára? múltkor volt róla szó,de nem találtam.erre gondolsz? Tudtommal még egyik játékos sem tetováltatta fel magára.
Ez mi?Ilúvatar írta:Skacok, kinek van Forza Balance karkötője? Manapság sokan használják, nekem is van egy tegnap óta (fekete UNICO)... Garanciával együtt. Kaptam ajándékba, 7800 ft -ba kerül.
Nekem Power Balance karkötőm van, de én csak azért vettem egyet, mert tetszik a kinézete.Ilúvatar írta:Skacok, kinek van Forza Balance karkötője? Manapság sokan használják, nekem is van egy tegnap óta (fekete UNICO)... Garanciával együtt. Kaptam ajándékba, 7800 ft -ba kerül.
"Ens hi deixem la Pell"csababarca írta:Mi is az a barcás kifejezés,amit egyre több játékosunk varrat magára? múltkor volt róla szó,de nem találtam.
Inkább menjél és vegyél halat, szárazon megúszod és még estére hazaérsz simán és tudsz aludni.Ilúvatar írta:ááá tököm televan ezzel a mai nappal meg a tegnap estével is... Tegnap abban maradtunk haverral hogy lemegyünk Tassra pergetni, erre a buszállomáson tudtunk meg hogy vihar van Tasson. Mondtunk, hogy majd eláll az eső. De nem, még akkor is esett amikor odaértünk.
No, este 11 fele állt le az eső, ki akartam menni a Dunához süllőt fogni, de haver nem nagyon akart kimenni, mivel álmos volt ehhez. Addig unszoltam őt, ameddig végül bele nem ment. Na mondom végre, kiértünk a Dunához, erre elkezdett esni az eső.
Haver elsőre bedobja a csalit, MONDOM, elsőre --> bummm, akasztott egyet: 70cm -es süllő, 4 kg -t nyomott.
Mondom majd akkor én is, erre ott szhopok 1 órát a szakadó esőben késő éjjel, péppé ázva nem fogtam semmit. Haver már rég hazavitte a halat, majd később visszajött értem kocsival. Veszek 60 ezer forintos botot a süllőzésre, erre semmit nem fogok... Bezzeg haverom... >.> hogy száradna le a mája bazzeg...
Nem engedi megnézni. Ma töltöttem pedig a 18-atlui1698 írta:Régi ez a videó, de még mindig megkönnyezem akárhányszor megnézem:
http://www.youtube.com/watch?v=kSqzRMNw5fc
Nem tudom, engem is érdekelne. Csak ez miatt nézték meg 16millóan a videótlui1698 írta:Amúgy ilyen rózsaszín pöttyös tapétát hol lehet kapni. Merthogy én arról beszélek. Amiatt sírok mindig, mert nagyon szeretnék olyat a szobámba.