Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Együttérzésem, anno elég sokat [auto_cenzúra] én is emiatt a felfogás miattdaffy írta:sajnos nem feltétlenül a hivatalosat vagy a jót kell tudnom,mert nem azt kérdezikmarquez2 írta: Nem akarok baromságot írni, de ha jól tudom jelenleg az első amit írtam a hivatalos.Az a pontosabb, ha jól tudom, de ne szúrjatok le ha nem.
hala oktatás
sajnos nem feltétlenül a hivatalosat vagy a jót kell tudnom,mert nem azt kérdezikmarquez2 írta: Nem akarok baromságot írni, de ha jól tudom jelenleg az első amit írtam a hivatalos.Az a pontosabb, ha jól tudom, de ne szúrjatok le ha nem.
Nem akarok baromságot írni, de ha jól tudom jelenleg az első amit írtam a hivatalos.Az a pontosabb, ha jól tudom, de ne szúrjatok le ha nem.daffy írta:igen,ez. azért nem akármi. az oktatásból eddig kimaradt.marquez2 írta: Esetleg ez?A méter a 86-os tömegszámú kripton atom 2p10 és 5d5 energiaszintjei közötti átmenetnek megfelelő, vákuumban terjedő sugárzás hullámhosszának 1 650 763,73-szorosa. Annyira nem emlékszem, mert rég tanúltam és nem igazán a szakterületem, de arra emlékszem, hogy néztem nagyokat amikor hallottam
hasonlóan a másodperchez:
a másodperc az alapállapotú cézium-133-atom két hiperfinom energiaszintje közötti átmenetnek megfelelő sugárzás 9192631770 periódusának időtartama.
biztonságtechnikai mérnökin vagyok. gépészen is voltamMihu írta:
Egyébként milyen szakon tanulsz? Van egy tippem hogy gépész?
A mi középiskolai tanárunk is nagy penge volt, meg jó tanár volt, tanultunk ugye fénytant is, de egy büdös szó nem esett arról hogy igazából mi is a méterdaffy írta:de eszméletlen nem?
21 évesen mérnöki szakon kell megtanulnom úgy,hogy emelt fizikára jártam középsuliba
a statika könyvem szerint nema méter annak az útnak a hosszúsága, amelyet a fény vákuumban 1/299 792 458-ad másodperc alatt tesz meg; na jó a pontos számnak utánna kellett néznem
igen,ez. azért nem akármi. az oktatásból eddig kimaradt.marquez2 írta: Esetleg ez?A méter a 86-os tömegszámú kripton atom 2p10 és 5d5 energiaszintjei közötti átmenetnek megfelelő, vákuumban terjedő sugárzás hullámhosszának 1 650 763,73-szorosa. Annyira nem emlékszem, mert rég tanúltam és nem igazán a szakterületem, de arra emlékszem, hogy néztem nagyokat amikor hallottam
Esetleg ez?A méter a 86-os tömegszámú kripton atom 2p10 és 5d5 energiaszintjei közötti átmenetnek megfelelő, vákuumban terjedő sugárzás hullámhosszának 1 650 763,73-szorosa. Annyira nem emlékszem, mert rég tanúltam és nem igazán a szakterületem, de arra emlékszem, hogy néztem nagyokat amikor hallottamdaffy írta:de eszméletlen nem?Mihu írta:Hát megmondom őszintén, hogy én az etalonnal kapcsolatosan akartam írni valamit, azzal hoztam volna összefüggésbe, mert nekünk csak erről tettek említést mint általános, mind középiskolában, de mivel nem tartottam túl szakmainak, így utánanéztem mielőtt beírtam volna valami oltári nagy baromságot, és hát jól tettem, mert nagyon nem arra gondoltál amit én válaszként be akartam írnidaffy írta:van olyan itt a forumon,aki mindenféle utánanézés nélkül tudja az "1 méter" fizikai meghatározását,fogalmát?
nem mindennapi,csak azért kérdemKomolyan, nekünk nem tanították, de még csak említés szintjén sem mondták el a méter ilyesfajta meghatározását, amire te gondolsz. Direkt nem írom le hogy mi a megfejtés
21 évesen mérnöki szakon kell megtanulnom úgy,hogy emelt fizikára jártam középsuliba
a statika könyvem szerint nema méter annak az útnak a hosszúsága, amelyet a fény vákuumban 1/299 792 458-ad másodperc alatt tesz meg; na jó a pontos számnak utánna kellett néznem
de eszméletlen nem?Mihu írta:Hát megmondom őszintén, hogy én az etalonnal kapcsolatosan akartam írni valamit, azzal hoztam volna összefüggésbe, mert nekünk csak erről tettek említést mint általános, mind középiskolában, de mivel nem tartottam túl szakmainak, így utánanéztem mielőtt beírtam volna valami oltári nagy baromságot, és hát jól tettem, mert nagyon nem arra gondoltál amit én válaszként be akartam írnidaffy írta:van olyan itt a forumon,aki mindenféle utánanézés nélkül tudja az "1 méter" fizikai meghatározását,fogalmát?
nem mindennapi,csak azért kérdemKomolyan, nekünk nem tanították, de még csak említés szintjén sem mondták el a méter ilyesfajta meghatározását, amire te gondolsz. Direkt nem írom le hogy mi a megfejtés
a méter annak az útnak a hosszúsága, amelyet a fény vákuumban 1/299 792 458-ad másodperc alatt tesz meg; na jó a pontos számnak utánna kellett néznemdaffy írta:van olyan itt a forumon,aki mindenféle utánanézés nélkül tudja az "1 méter" fizikai meghatározását,fogalmát?
nem mindennapi,csak azért kérdem
Hát megmondom őszintén, hogy én az etalonnal kapcsolatosan akartam írni valamit, azzal hoztam volna összefüggésbe, mert nekünk csak erről tettek említést mint általános, mind középiskolában, de mivel nem tartottam túl szakmainak, így utánanéztem mielőtt beírtam volna valami oltári nagy baromságot, és hát jól tettem, mert nagyon nem arra gondoltál amit én válaszként be akartam írnidaffy írta:van olyan itt a forumon,aki mindenféle utánanézés nélkül tudja az "1 méter" fizikai meghatározását,fogalmát?
nem mindennapi,csak azért kérdem
most akartam belinkelniTim írta:Ti mit tennétek ebben a szituációban?
Ez, de rossz...Fecooo írta:...
azért gondolom nem az egesz részt igy teszi meg "csak" a tetejét. Alul sztem egy ideig van vmi kézi lift, vagy belső lépcső...daffy írta:hát,ha jön a felhő,akkor nem biztos,hogy leér a zuhé előtt. az tuti,hogy az én hátizsákomban ejtőernyő lenne. igaz,nem tudom,hogy ezt az utat máshogy is meg lehet-e tenni lefelé,mert fel is elég rázós volt(húzódzkodás,stb).visca el barca írta:mekkora lehet itt dolgozni...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 411J1PoD5g#!
én már a nézésétől is rosszul vagyok..
ha leejti a fogót,akkor sokáig tart visszahozni
hát,ha jön a felhő,akkor nem biztos,hogy leér a zuhé előtt. az tuti,hogy az én hátizsákomban ejtőernyő lenne. igaz,nem tudom,hogy ezt az utat máshogy is meg lehet-e tenni lefelé,mert fel is elég rázós volt(húzódzkodás,stb).visca el barca írta:mekkora lehet itt dolgozni...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 411J1PoD5g#!
én már a nézésétől is rosszul vagyok..