Sanama írta:MichaaBee írta:Najó, ez már kritikán aluli... Ide süllyedt az ország. Nem fogok itt hosszasan ecsetelni semmit, elég ha annyit írok, hogy maximálisan igazat adok Bob_Marley fórumozó társamnak. Szégyen, hogy ilyen cikkeket el lehet adni (mindkettőről ez a véleményem, főleg a másodikról) és az, hogy vannak olyan emberek, akik ezt elhiszik és ráadásul támogatják is, az meg egyenesen szánalmas. Nem fogom most kifejteni a vélemény azokról, akik az ilyet elhiszik/támogatják...

Én csak a 9/11hez szeretnék hozzászólni. Most nem azért,de te hogy jössz ahhoz,hogy szánalmasnak nevezd azt,hogy a másik mást gondol pl. erről a témáról? Úgy mondod,mintha te valamivel is többet tudnál az egészről.
Nem gondolom,hogy ezek a cikkek(csak 9/11ről beszélek) csak egy unatkozó idióta tollából erednének. Ha vennéd a fáradtságot,megnézted volna a videót amit linkeltem,és láthatnád, hogy nem óvodás gyerekek mondják ezeket a dolgokat.
Lehet kicsi durva a hangvételem, NEM akarlak megbántani,csak Te sem tudsz semmivel sem többet erről a dologról,mint én vagy akárki más innen.
És én nem azt mondom,hogy nekem van igazam,hanem azt, hogy sosem fogjuk megtudni az igazságot,és nem feltétlen tartom igaznak azt,hogy kizárólag terrortámadásról volt szó.De nem fogjuk/fogom megtudni ezt soha sem.
Egyrészt szerintem egy picivel több belátásom van a 9/11-be, mint itt a legtöbb embernek... Másrészt nekem meg az a szabad véleményformálásom, hogy szánalmas némelyik összeesküvés elmélet. Pl. az ilyenek, hogy bush egy általános iskolában tartott gyerekeknek előadást. A nagy büdös ló....-t, amint meghallotta, hogy mi történt eltakarodott Nebraskába elrejtőzni...
De ez csak egy dolog a sok minősíthetetlen hazugság mellett. Azt sem hiszem el, hogy néhány ember képes elhinni azt, hogy az amerikai államnak érdekében állt ennyi embert megfosztani az életétől azért, hogy megkezdjen egy háborút. Főleg amikor a 90-es évek elejéig visszanyúló bizonyítékok vannak arra, hogy hogyan szervezték a terroristák a merényletet. Érdemes néha natgeót is nézni, nem csak youtube videókat...
Ez volt a véleményem szept. 11-ről... A szánalmasat viszont leginkább a holokausztos cikkre értettem. Ugyan ehhez a témához nem fűznek semmilyen szálak, de szégyenletesnek vélem a Magyarországon kirívó antiszemitizmust... A 9/11-et cáfolni is merész dolognak tartom, de aki a holokausztra azt mondja, hogy nem történt meg, az... [autocenzúrázom magam, mert ha kifejteném a véleményemet, akkor többet nem fórumoznék itt]... Olyat mondani, hogy nem öltek meg senkit, csak elvitték őket munkatáborokba... Már ez egy szánalmas hazugság, de amikor erre azt mondják, hogy nincs benne semmi rossz.

A pofám leszakad, hogy ilyen emberek között élek.
És akkor itt rövidre is zárnám a dolgot és csak tömören összefoglalnám azt, amit a Te hozzászólásodra szánok reakcióként. Nyilván szólásszabadság van és talán a 9/11 esetében egy picit messzire mentem azzal, hogy leszánalmasoztam mások véleményét. Mindenki azt gondol, amit akar, ha hülyeség, hát hülyeség. De ha valaki írott formába önt valamit, ami nyilvánvalóan nem állja meg a helyét, akkor az ellen fel fogok lépni. Talán most túl intenzív volt a reakcióm a 9/11 esetében.
A linkelt videót egyébként megnéztem és ott is felmerülnek bennem bizonyos kételyek, amiket nem kívánok kifejteni. Ha valakit érdekel, kérdezzen rá, nem titok... És akkor azt hiszem a 9/11-et témát, amire Te reagáltál, rövidre zárhatjuk.