Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem vicc, mondom én büfögtem tőle.... A South Park is kiparodizálta, méghozzá a 3ik évad 17edik részében. Le tudod tölteni a www.sp.hoff.hu oldalról....S.Agüero írta:ez amúgy tényleg ilyeneket okozhat vagy csak vicc?Messithebest írta:Ki meri kipróbálni a Barna hangot?
http://www.gatveder.hu/adatlap.php?id=1008713
aki nem tudná mi az: "Elméletileg létezik a nevezett hang, azonban a valóságban még nem sikerült "produkálni".
A lényege, hogy az 5-20 Hz közötti "hangtartomány" (ez emberi füllel nem hallható!) számos belső szervünk rezgésével "egyezik" meg. Így előfordulhat, hogy az ilyen frekvencián megszólaló hangot a szerveink felveszik. Ez azonban nem székleteresztést idéz elő, hanem émelygést, hányingert, rosszullétet, idegességet, ingerültséget, depressziót, mellkasi nyomást éreznek. A szem "sajátfrekvenciáját" elérve látászavart, tartós "igénybevétel" esetén, látáskárosodást lehet elérni. A 9 Hz körüli frekvenciatartomány az úgynevezett kardo-vaszkuliáris rendszerünk "sajátfrekvenciája", ezért ezt a hangot "tartósan sugározva" szívpanaszokat illetve rosszabb esetben halált is lehet tapasztalni.
Ma a kis rezgésszámú frekvencián működő "hangágyúkat" infrafegyvernek hívják"![]()
![]()
mert én nem mertem kipróbálni.
vicc. szélsőséges frekvenciájú hangoktól max nem érzed jól magad,de befosni nem fogsz. az émelygéshez is huzamosabb ideig és megfelelő környezetben kell hallgatni.S.Agüero írta: ez amúgy tényleg ilyeneket okozhat vagy csak vicc?![]()
![]()
mert én nem mertem kipróbálni.
ez amúgy tényleg ilyeneket okozhat vagy csak vicc?Messithebest írta:Ki meri kipróbálni a Barna hangot?
aki nem tudná mi az: "Elméletileg létezik a nevezett hang, azonban a valóságban még nem sikerült "produkálni".
A lényege, hogy az 5-20 Hz közötti "hangtartomány" (ez emberi füllel nem hallható!) számos belső szervünk rezgésével "egyezik" meg. Így előfordulhat, hogy az ilyen frekvencián megszólaló hangot a szerveink felveszik. Ez azonban nem székleteresztést idéz elő, hanem émelygést, hányingert, rosszullétet, idegességet, ingerültséget, depressziót, mellkasi nyomást éreznek. A szem "sajátfrekvenciáját" elérve látászavart, tartós "igénybevétel" esetén, látáskárosodást lehet elérni. A 9 Hz körüli frekvenciatartomány az úgynevezett kardo-vaszkuliáris rendszerünk "sajátfrekvenciája", ezért ezt a hangot "tartósan sugározva" szívpanaszokat illetve rosszabb esetben halált is lehet tapasztalni.
Ma a kis rezgésszámú frekvencián működő "hangágyúkat" infrafegyvernek hívják"
Ez amolyan kisérlet volt, volt róla szó több helyen is, egyébként meg én is rzékeny vagyok 1-2 dologra, pl körömmel megcsikorgatják a táblát vagy stb. de ebből nem hallanál semmit, csak a szerveid reagálnának rá. Én sem hallottam semmit, csak szimplán böfögtem tőle 1et...Krojf írta:Az is beteg, aki közzétesz ilyeneket!Messithebest írta:Ki meri kipróbálni a Barna hangot?
Én szerintem érzékeny vagyok erre, de az ultrahangra biztosan!
Ha megcsikordul a kréta, az evőeszköz a tányéron, arra ugrok rendesen!
Inkább ne forszírozzuk ezeket a szélsőséges hullámtartományokat!
K.
nem lehet, h közben törölték a honlapról?Rinku írta:Töltenék egy torrentet, 37%-ig sikerült is már letölteni, de tovább nem akarja tölteni, állandóan azt jelzi ki, hogy inaktív... Már vagy három napja megy ez, valaki tudna segíteni, hogy ez most a feltöltő hibája, az enyém, vagy az itnerneté, vagy hogy működik ez, mert tölteném tovább! Valami szaki vezessen már rá kérem a helyes ösvényre! Köszi!
Az is beteg, aki közzétesz ilyeneket!Messithebest írta:Ki meri kipróbálni a Barna hangot?
Én is nagyon sok szeretettel gratulálok!Leomessi14 írta:MessiFan írta:
Te nagyon nagyon beteg vagy!
MessiFan írta:
S.Agüero írta:forrás???soadroli írta:Fabregas hétfőn visszatér az Arsenalhoz, hogy megkezdje a felkészülést a következő szezonra.
Hát majd jövőre
Igen, ismerem a guglit, nagyon jó barátságban vagyok vele, éppen ezért az általad leírt honlapok közül 3-at meg is találtam tegnap este. Viszont nem ragadtad meg a lényeget, ugyanis nekem olyan honlap kéne ahol leírják hogy mi minden kell, mit hova kell tenni, milyen vezetékekre lenne szükségem stb. Na, ilyen honlapot nem találtam, ezért kértem itt segítségetKrojf írta: www.autohifibolt.hu/
www.paradoxautohifi.hu/
www.autohifituning.hu/
http://auto-hifi-bolt.info/
De mondjuk ott van az orrod előtt a teljes internet, a www.google.hu pedig a Te barátod is!
Minden tálcán fekszik Előtted, hát használd!
K.
www.autohifibolt.hu/VargaAron írta:Hali!
Kocsiba szeretnék hangládákat, mélynyomókat betenni. Valaki tud valami jó honlapot ahol utána tudnék olvasni hogy mi mindnere lenne szükségem? Előre is kössz
http://prohardver.hu/dl/cnt/2007-01/141 ... ide1_b.jpgRinku írta:Srácok, tudna valaki ajánlani egeret? Szeretnék már venni egy újat, de nem túl drágán (max 3000-3500 Ft), vezetékest, görgővel. Tudnátok segíteni? Nem értek ezekhez, sajnos. Előre is köszi!
Szerintem ne vezetékest vegyél és inkább optikait. Nem romlik egyhamar, tovább bírja a görgősnél és nem kell vezetékkel bajlódni. Csak van egy 1×1cm-es kis USB bigyó, amit be kell tudni a gépedbe, aztán az egér már megy is magától.Rinku írta:Srácok, tudna valaki ajánlani egeret? Szeretnék már venni egy újat, de nem túl drágán (max 3000-3500 Ft), vezetékest, görgővel. Tudnátok segíteni? Nem értek ezekhez, sajnos. Előre is köszi!
Végül is a Szent Korona Rádió közvetítésében hallgatom. Úgy érzem visszaugrottam az időben.L.Messi 10 írta:...