Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez a dolog másik oldala..félig meddig van..szeret a csaj..de, túl lassú nekem az egész,én lennék az "első igazi barátja" szal elképzelheted.chonggy írta:Ha most nincs senkid,akkor csakis.Victor_Valdes írta:Na. Párkapcsolat. Volt egy régebbi kapcsolatom. 5 hónapig tartott, márciusa lett vége. És most úgy alakult a dolog, hogy összejöhetnénk lehet megint. Hozzáteszem, én szakítottam vele. De most elbizonytalanodtam... visszamenni hozzá? Vagy hülyeség lenne? Nem tudom..![]()
![]()
Ha most nincs senkid,akkor csakis.Victor_Valdes írta:Na. Párkapcsolat. Volt egy régebbi kapcsolatom. 5 hónapig tartott, márciusa lett vége. És most úgy alakult a dolog, hogy összejöhetnénk lehet megint. Hozzáteszem, én szakítottam vele. De most elbizonytalanodtam... visszamenni hozzá? Vagy hülyeség lenne? Nem tudom..![]()
Kronum a neve.messibarca írta:Üdv!
Még régen valaki feltett ide egy videót egy amerikai sportról ami ötvözi a labdarúgást a kézivel és kosárral . Valaki el mondaná ennek a sportnak a nevét ?Előre is köszönöm!
Nem. Ezeket külön számolják. Például az aranycipőnél csak a bajnoki gólok számítanak. A felkészülési meccseken szerzett gólokat meg abszolút nem nézik.Dcser írta:SziasztoK!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy góllövőlistákba be szokták jegyezni a felkészülési mérkőzésen esett gólokat is ? vagy csak a Bajnokság, kupa, BL/EL, meg ilyenek?
Anno a K1ben Rey Sefo is szokott ilyeneket csinálni, ütőtávban. Sőt, ha bekapott pár ütést, csak mutatta az ellenfélnek, h jöjjön.gergo9 írta:Roy Jones moveozsimiki írta: Koko move?
![]()
csak őt nem a bíró büntette.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
1:44től 2:07tól ezekhez hasonló persze nem ütőtávban. Haver eljátszotta ezt ütőtávban is kórház lett a vége.
Roy Jones moveozsimiki írta: Koko move?
![]()
csak őt nem a bíró büntette.
Koko move?gergo9 írta:viszonylag sima meccs volt gondoltam megengedek magamnak egy kis provokációt.
Intettem neki hogy jöjjön majd kicsit előrehajolva hátratettem a kezem
Azt kell mondani, hogy "enyém".kudu írta:Egyetemi bajnokságban történt nálunk az egyik meccsen, hogy a kapus úgy jött ki a labdára, hogy közben azt kiabálta, hogy "Hagyd!". Ezután a "jutalma" egy sárga lap lett a birótól, és azóta több helyről is hallottam, hogy nem lehet mondani azt hogy "Hagyd!". Én is inkább helyette a kapuban a "Jóó"-t szoktam használni, de miért ér sárga lapot a "Hagyd" ?
WTF?!gergo9 írta: Két érdekes esetem nekünk is volt falusi röplabda bajnokságban(Pusztakotkodács Open) haver szervált majd kiabálta a másik csapatból fogadónak hogy "hagyjad kinnt van", persze látta hogy simán bennt lesz. Az meg gondolta hogy sportszerű vagy mi lényeg hogy ellépett a fogadás elől de a labda kb 1m a vonalon belül ért talajt. Újra kellett játszani a pontot. Persze lehet hogy hivatalosan nem ez a szabály.
Gondolom mert ez megzavarhat mást iskudu írta:Egyetemi bajnokságban történt nálunk az egyik meccsen, hogy a kapus úgy jött ki a labdára, hogy közben azt kiabálta, hogy "Hagyd!". Ezután a "jutalma" egy sárga lap lett a birótól, és azóta több helyről is hallottam, hogy nem lehet mondani azt hogy "Hagyd!". Én is inkább helyette a kapuban a "Jóó"-t szoktam használni, de miért ér sárga lapot a "Hagyd" ?
mind1 nem ez a lényeg, csak próbáltam valami szemléltetőt példát adni, de a lényeg annyi azért ér sárgát mert megzavarhatod vele az ellenfeledet.daffy írta:elnézel oldalra,hogy kiabál-e a csapattársad.Messithebest írta:
Azért mert pl egy BL döntőn, ahol sokan vannak, mindenki szurkol, és vezeted a labdát a kapu felé, te tudnád hogy nem a kapus szórakozik vagy egy játékos társad jön melletted és mondja hogy hagyd? szerintem nem.
egyébként a bl döntőben ha futtok a kapu felé a csapárral,nincs az a pénz,amiért engednéd a játékost tovább. ha a csapattársad kiabál,akkor is szereled,ha tudod. nem fogsz mérlegelni
elnézel oldalra,hogy kiabál-e a csapattársad.Messithebest írta:
Azért mert pl egy BL döntőn, ahol sokan vannak, mindenki szurkol, és vezeted a labdát a kapu felé, te tudnád hogy nem a kapus szórakozik vagy egy játékos társad jön melletted és mondja hogy hagyd? szerintem nem.
Azért mert pl egy BL döntőn, ahol sokan vannak, mindenki szurkol, és vezeted a labdát a kapu felé, te tudnád hogy nem a kapus szórakozik vagy egy játékos társad jön melletted és mondja hogy hagyd? szerintem nem.kudu írta:Egyetemi bajnokságban történt nálunk az egyik meccsen, hogy a kapus úgy jött ki a labdára, hogy közben azt kiabálta, hogy "Hagyd!". Ezután a "jutalma" egy sárga lap lett a birótól, és azóta több helyről is hallottam, hogy nem lehet mondani azt hogy "Hagyd!". Én is inkább helyette a kapuban a "Jóó"-t szoktam használni, de miért ér sárga lapot a "Hagyd" ?
Nem vicc, mondom én büfögtem tőle.... A South Park is kiparodizálta, méghozzá a 3ik évad 17edik részében. Le tudod tölteni a www.sp.hoff.hu oldalról....S.Agüero írta:ez amúgy tényleg ilyeneket okozhat vagy csak vicc?Messithebest írta:Ki meri kipróbálni a Barna hangot?
http://www.gatveder.hu/adatlap.php?id=1008713
aki nem tudná mi az: "Elméletileg létezik a nevezett hang, azonban a valóságban még nem sikerült "produkálni".
A lényege, hogy az 5-20 Hz közötti "hangtartomány" (ez emberi füllel nem hallható!) számos belső szervünk rezgésével "egyezik" meg. Így előfordulhat, hogy az ilyen frekvencián megszólaló hangot a szerveink felveszik. Ez azonban nem székleteresztést idéz elő, hanem émelygést, hányingert, rosszullétet, idegességet, ingerültséget, depressziót, mellkasi nyomást éreznek. A szem "sajátfrekvenciáját" elérve látászavart, tartós "igénybevétel" esetén, látáskárosodást lehet elérni. A 9 Hz körüli frekvenciatartomány az úgynevezett kardo-vaszkuliáris rendszerünk "sajátfrekvenciája", ezért ezt a hangot "tartósan sugározva" szívpanaszokat illetve rosszabb esetben halált is lehet tapasztalni.
Ma a kis rezgésszámú frekvencián működő "hangágyúkat" infrafegyvernek hívják"![]()
![]()
mert én nem mertem kipróbálni.