Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kód: Egész kijelölése
1. messideco
2. VEB
3. bence-barca
4. soadroli
5. carlos636
6. lui
7. kanty
soadroli írta:
Amúgy mi a helyzet az új körrel?
Ez a helyzetkurdt írta:Oké: péntekig pótlás, utána csütörtökig (nov 15.) jelentkezés & sorsolás, csütörtökön pedig jön az első ajánlás...
Héé, ennél sokkal jobbakat írokBob_Marley írta: 1 kimaradt, próbálom pótolni, s ne haragudjon senki, hogy nem eresztettem bő lére ez amolyan villámértékelés volt soadroli módra
1. messideco
2. VEB
3. bence-barca
4. soadroli
5. carlos636
6. lui
hát most 5-en vagyunk, jön még kanty, bob, lui, kurdt, sjd fcb8 és sztem ennyi, uhogy boven belefér h mindenki ajánljonbence-barca írta:Sokan kifogásolták most a kör hosszúságát.
Ezzel kapcsolatban lesz változás vagy egyáltalán gondolkodtál már rajta kurdt ?
Bár gondolom ez még attól is fog függeni, h hányan jelentkezünk.
Igen.bence-barca írta:Bár gondolom ez még attól is fog függeni, h hányan jelentkezünk.
1. messideco
2. VEB
3. bence-barca
4. soadroli
5. carlos636
1. messideco
2. VEB
3. bence-barca
4. soadroli
1.messideco
2.VEB
3. bence-barca
Kétlem.Remélem majd csatlakozol a következő körre is, Faust
1.messideco
2.VEB
Nem tudom, hogy mit csináltál tegnap este, de én biztosan tudnék egy csomó embert találni, akik tanúsítják, hogy egy szóval nem mondtam ilyet.messideco írta:Akkor kezdjük a jelentkezést? Kurdt azt mondta, h mehet
1.messideco
Az a baj, hogy suli kezdetével eléggé megcsappant a megtekintett filmek száma.... és ott a madridistás és itt volt ez EB-s filmklub is. Ezek mellett nem nagyon tudtam olyan filmeket nézni, amiket én szerettem volna.visca el barca írta:jah jóvan![]()
majd rábeszélem odaát, h gondolja meg magát. uis néz egy héten 6-700 filmet...
Csütörtök azért lenne jobb, mert ha péntek du/ este megérkezik az ajánlás, még akkor beszerezni és megnézni neccesebb és mivel sztem többünknek a péntek-szombat-vasárnap a fő filmnéző nap, így akk már a péntek elmenne vele. Remélem érthetően fogalmaztam, lényeg az, hogy akkor inkább legyen csütörtök, úgy "több idő lenne".kurdt írta: Ezzel az ajánlás átkerülne péntekre, ahogy azt már többen is javasolták.
Vélemények?