Na végre bepótoltam a bepótolni valókat.
Hajsza a föld alatt
A Travoltás verziról hallottam már, tervben is volt, de ez beelőzte. Hát remélem az sokkal jobb. A szereplők idegesítőek, a befejezés meg übergagyi lett sztem. A feszültség 0, ami azért nem árt egy ilyen típusú filmnél. Bár lehet régebben mást váltott ki az emberekből. Én majdnem bealudtam rajta, de még SOSE aludtam el filmen. Ha elkezdem, akkor én azt végignézem, max lestoppolom és úgy alszok
Na, lényeg, hogy nem igazán jött be, de nem bántam meg hogy megnéztem, kíváncsi vagyok a Travoltásra. Walter Matthaut bírom, miatta
5,5/10
A fiatalkorú
Goslingot szeretem, csak jó filmekben láttam eddig. Érdekes egy film, érdekes hangulattal. Lassúnak éreztem néhol a tempót, de egy drámánál belefér. Ilyen színészek, és mégse kapott szinkront? Tiszta vicc, inkább ilyen gépfegyveres Thorokat, meg gigahangya vs überlabostetűket kell...
Jó film volt, nem tudok róla mit írni, köszi az ajánlást
7/10
Gengszterek fogadója
Hát ez elég fura volt. Voltak jó, és gyenge pillanatok is. A színészek számomra ismeretlenek voltak, de nem volt baj velük. Sajnos nem igazán tudott lekötni, sokszor elbóbiskóltam rajta, és ez nem jó egy filmnél. Még az Ádám almáit nem láttam, nem tudom hozzá hasonlítani. Nálam ez a "nem rossz" kategória, egy fokkal jobb volt a Hajszától, legyen
6/10.
Várom a kövi kört, remélem mindenki tanult a hibáiból, és tudja, hogy mit nem szabad ajánlani

Már mindenkinek megvannak a kiválasztottak?