MichaaBee írta:Nazario írta:A 911-es hazugságtorony és az, hogy még mindig arra építve terroristáznak a terroristák. A "szabad világ" most éljenezhet, hisz a világ rendőrei kiiktatták azt, aki mindenért felelős. Most jöhet valami perzsa démon, aki miatt Irán felé lehet irányítani a hadigépezetet. Bár az már rizikósabb a bátor rendfenntartók számára.
Akárki, aki elhiszi, hogy Bushék direkt toltak volna bele két repülőt a World Trade Centerbe, az nem százas...
Lehet, hogy nem Bushék voltak vagy inkább valószínű, hogy nem), de hogy érdekükben állt, tudtak róla és nem akadályozták meg az mára bizonyos. Elég hosszú lenne leírni, hogy miért, de, ha kíváncsi vagy írok privátot és küldök a Farenheiten kívül is bizonyítékokat, másnak is természetesen. Szintén a youtube-on vagy egyéb helyeken a világhálón megtalálod Szaniszló Ferenc kb 10 műsorát, ami erről szólt egy kereskedelmi tv-én ( címe: Világpanoráma). Szerintem azokban jobban összefoglalja, mint a F911.
A terrorizmusról két dolgot: Az egyik az, hogy természetesen létezik és egy borzasztó csúnya dolog, amit senki sem szeret, de sok esetben kiderü hogy bizonyos politikai, állami körök is rásegítenek erre, gerjesztik, arról nem is beszélve, hogy emlékezzünk rá, hogy kik voltak az első terroristák. Nem az arabok, ennyit segítek.
A másik dolog pedig az, hogy arról sosem beszél senki, hogy egy-egy ember, vagy csoport terrorizmusára hivatkozva hadseregek vonulnak be országokba, ahol több tízezer, százezer, millió ártatlan hal meg emiatt. Vagy megoldottak bármilyen problémát bármely országban eddig? Nekem nem úgy tűnik. Az állam szintű terrorizmus, melyet az Egyesült Államok és az ENSZ hadseregei nem egy országban véghezvittek már sokkalta súlyosabb és gusztustalanabb a szintén gusztustalan terrorizmustól. Mert egy ember lehet örült, bolond ( meg kell torolni ezt is természetesen, de országok pusztítására nem hatalmaz fel), de egy magát liberálisnak, demokratának és még sok minden jónak lefestő ország és világszervezet álszent vezetői nem, mert ezt épp a népüknek nem szabadna hagyni. Azt hiszem érzékelitek a különbséget és azt is, hogy mennyire álszent és gusztustalan ezen szervezetek hozzáállása, viselkedése.