Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
te tényleg beteg vagylui1698 írta:persze, hogy van értelme. azt jeleni, hogy Géza januárban papucsban szeret gesztenyét kapálni.
nekem is volt egy csoporttársam emelt matekon gimi 3-ba,aki egyetemre járt és a matekpéldáinkat fejbe oldotta meg.(pedig emelt szintű példák voltak)Fecooo írta:http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/ge ... a/2084250/
állítólag már lineáris algebrát tanít!
persze, hogy van értelme. azt jeleni, hogy Géza januárban papucsban szeret gesztenyét kapálni.fcbarca0827 írta:szerk.: Várjunk csak, így huszonegyedjére, mintha mégis lenne értelme, csak furán megfogalmazva..
Krisztian91 írta: Most mondanék pár csúnya szót, de inkább helyettem is üvöltsd szét a stadiont és lökd előre a csapatot.
Amúgy ez egy komolyabban sikerült mondat.S.Agüero írta: Ofőmet megkértük h tegyük át egy nappal indulást kirándulásra, így 29-én megyünk 31-ig.![]()
Most mondanék pár csúnya szót, de inkább helyettem is üvöltsd szét a stadiont és lökd előre a csapatot.S.Agüero írta:Képzeljétek mégis látom BL döntőt.![]()
Ofőmet megkértük h tegyük át egy nappal indulást kirándulásra, így 29-én megyünk 31-ig.![]()
A magyar Sheldon CooperFecooo írta:http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/ge ... a/2084250/
állítólag már lineáris algebrát tanít!
Kár hogy nekem egy langyos osztályom van.Talma írta:Osztállyal pedig jobb meccset nézni. Volt szerencsém a Chelsea-Barcelona BL-elődöntőt megtekinteni velük. Iniesta góljánál hallgatott a fele társaság, másik fele meg fel-alá rohangált, köztük én is.S.Agüero írta:Képzeljétek mégis látom BL döntőt.![]()
Ofőmet megkértük h tegyük át egy nappal indulást kirándulásra, így 29-én megyünk 31-ig.![]()
Aztán másnap még ment a vita az ítéletekről. Felejthetetlen nap volt.
Osztállyal pedig jobb meccset nézni. Volt szerencsém a Chelsea-Barcelona BL-elődöntőt megtekinteni velük. Iniesta góljánál hallgatott a fele társaság, másik fele meg fel-alá rohangált, köztük én is.S.Agüero írta:Képzeljétek mégis látom BL döntőt.![]()
Rettegünk is, nem túl bizalom gerjesztő a a sok középkorú bácsi mind az aláírásodban, mind az avatarodban.ozsimiki írta: most pedig rettegjetek
Azt hittem mindig van valki a nagyok közül az oldalon,azért kérdeztem..ozsimiki írta:Talán megbocsátasz nekem, nekünk, hogy csak most jöttem fel az oldalra, és vettem észrechonggy írta:Meg ha nem fér bele az offba sem,akkor miért tűrtétek majdnem egy oldalon át?Ez a magyarázat, hogy miért most szóltam.
És nem mint fórumozó írtam, hanem mint admin, úgy hogy talán tényleg az lenne chonggy a legcélszerűbb ha nem nyújtanád/tok tovább a témátSanama írta:Ozsi azt mondta nem lehet erről szó, akkor kész, hagyjuk abba. Nem kell magyarázni semmit tovább.
Talán megbocsátasz nekem, nekünk, hogy csak most jöttem fel az oldalra, és vettem észrechonggy írta:Meg ha nem fér bele az offba sem,akkor miért tűrtétek majdnem egy oldalon át?
És nem mint fórumozó írtam, hanem mint admin, úgy hogy talán tényleg az lenne chonggy a legcélszerűbb ha nem nyújtanád/tok tovább a témátSanama írta:Ozsi azt mondta nem lehet erről szó, akkor kész, hagyjuk abba. Nem kell magyarázni semmit tovább.
Felesleges erről tárgyalni, mindenkinek meg van róla a maga kis véleménye, a világi politika pedig legalább annyira befolyásolja az életünk, mint a magyar.chonggy írta:Úgy gondolom,hogy a Magyar politika mindenkit közvetlenül érint (mondjuk engem nem,de az most mindegy),mig az amerikai/világi nem annyira... Meg ha nem fér bele az offba sem,akkor miért tűrtétek majdnem egy oldalon át?ozsimiki írta:
szerinted ha a Magyar politikáról nem lehet beszélni itt, akkor erről lehet? És nem, nem azért offtopic, ez az offba se fér bele ezen az oldalon.
Úgy gondolom,hogy a Magyar politika mindenkit közvetlenül érint (mondjuk engem nem,de az most mindegy),mig az amerikai/világi nem annyira... Meg ha nem fér bele az offba sem,akkor miért tűrtétek majdnem egy oldalon át?ozsimiki írta:
szerinted ha a Magyar politikáról nem lehet beszélni itt, akkor erről lehet? És nem, nem azért offtopic, ez az offba se fér bele ezen az oldalon.
szerinted ha a Magyar politikáról nem lehet beszélni itt, akkor erről lehet? És nem, nem azért offtopic, ez az offba se fér bele ezen az oldalon.chonggy írta: szerk.: Ozsi,ez nem azért offtopic,hogy arról lehessen beszélni,amiről akarunk? Nem kötekedésképpen kérdem...