2011.02.14. 11:50:01
Hosszú lesz és előre leszögezem, hogy senkit nem akarok megbántani vele. Pártatlan vagyok, csak az RTL KLUB-ot kívánom minősíteni.
Láttam, hogy téma volt Olivér kiesése a ValóVilágból, de nem szóltam hozzá, mert nem láttam a műsort. Most néztem meg és egyáltalán nem meglepő, hogy Béci ment vissza.
Az hülyeség, hogy színészek vannak bent, mint ahogy az is, hogy meg van rendezve. Nagyon rosszul látjátok. A lényeg az irányítás. A szerkesztők, csak terelgetni tudják a szálakat az általuk helyesnek vélt irányba. Az, hogy mi a helyes az sok dologtól függ, de legfőképp attól, hogy milyen történésekkel lehet a legnagyobb sajtóvisszhangot keríteni, amiből a csatornának plusz bevétele származik.
Amit mondani akarok. Elejétől kezdve rohadtul idegesít a Retek Klub által felállított kettős mérce, de ez a párbaj nagyon kiverte a biztosítékot. Eddig "csak" a büntetések és ajándékok mértéke, mennyisége volt az, amivel manipulálták a játékot és tönkretettek játékosokat, szombaton nyíltan a sárba tiporták Olivért a szerkesztők illetve és a műsorvezetők. Ilyen undorítóan manipulatív kisfilmeket még nem láttam, gyakorlatilag kivégezték Olivért. És nem csak Olivért alázták meg ország-világ előtt, hanem vele együtt a párját Enikőt, aki szerencsétlen semmiről nem tehetett és teljesen kikészült a műsor alatt. Emellett Anikóba is beledöftek még egy kést, majd ezek után Lilu közölte Olivérrel, hogy nem kell semmit belelátni a szerkesztők döntéseibe. Látszott Olivéren a véleménye....
Egyik villalakóval se szimpatizálok különösképpen, csak a valóságshow kiléte miatt nézem a műsort, mert a külföldi valóságshow-k megfogtak. (Amellett, hogy szórakoztató, bármelyik sorozatnál izgalmasabb, még így is, hogy a szerkesztők kezében van, valamint rengeteget lehet belőle tanulni, ha kicsit és érdekel a pszichológia és az emberi viselkedés.)
Mindez, amit leírtam csak azért bánt, mert egy olyan emberrel tette ezt az RTL KLUB, aki az ilyen műsorok valaha volt egyik legjobb játékosa. De ha ettől eltekintünk, akkor is marad az emberi tényező. A csatorna több mint két hónapig kihasználta Olivért, aztán amikor rájöttek, hogy egy szerelmi szállal és a kiesésével nagyobbat kaszálhatnak az esetleges bentmaradásánál, egyszerűen eldobták, mint egy használt óvszert.
Még1x mondom, nem az a baj, hogy Oli kiesett, mert ez a játékstílusa miatt is benne volt a pakliban. Béci pedig egy szerethető karakter, nincs vele semmi baj. (a cigányozóknak mondom, hogy sok magyar ember példát vehetne róla minden tekintetben) A Baj azzal, van AHOGY a csatorna 3 nap alatt kivégezte majd élő adásban megalázta ezt az embert, és kettő, hozzá közel álló személyt.
Köszi ha elolvastad!