Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez gonosz voltshutterisland írta:amúgy ha van itt 1-2 olyan ember, aki felvállalja eredményét a gyúrásban, tehetnénk be képeket (persze fej nélkül, aki inkognitóban akar maradni)
azért jobban átjön egy tanács, egy javaslat, ha látjuk, hogy a gazdája nem egy 53 kilós alfahím 22-es bicepszel
EgyetértekSanama írta:Rajtad kívül szerencsére van itt 1-2 értelmes TV jós.marquez2 írta:Ennyi infobol talan csak a tv- jós tudna okosat mondani.Sanama írta:mell-bicepsz
hát-váll
tricepsz-láb
ez így mennyire jó elosztás? 3napba kellene belesűrítenem mindent.
Rajtad kívül szerencsére van itt 1-2 értelmes TV jós.marquez2 írta:Ennyi infobol talan csak a tv- jós tudna okosat mondani.Sanama írta:mell-bicepsz
hát-váll
tricepsz-láb
ha gondolod a hátat megcserélheted a bicepsszel és akkor egy mell-hát és egy tri-bi szuperszettet tolhatsz. az kicsinál rendesen.Sanama írta:mell-bicepsz
hát-váll
tricepsz-láb
Ahogy mondod. A kulcsszo a kozvetlen.daffy írta:szóval akkor közvetlen kaja előtt vagy után?marquez2 írta: Jol olvastad, eppen ezert ne. Megfelelo inzilinvalasz hianyaba a monohidrat nem hasznosul( vagy csak minimalisan), 20 perc pedig eppen eleg a gyomrodnak, hogy "tonkre tegye". Maradjunk annyiba, hogy se a kreatinnak nem jo az ehgyomor sem pedig ami ennel sokkal fontosabb a gyomrodnak az ehyomorra kreatin.
szóval akkor közvetlen kaja előtt vagy után?marquez2 írta: Jol olvastad, eppen ezert ne. Megfelelo inzilinvalasz hianyaba a monohidrat nem hasznosul( vagy csak minimalisan), 20 perc pedig eppen eleg a gyomrodnak, hogy "tonkre tegye". Maradjunk annyiba, hogy se a kreatinnak nem jo az ehgyomor sem pedig ami ennel sokkal fontosabb a gyomrodnak az ehyomorra kreatin.
Jol olvastad, eppen ezert ne. Megfelelo inzilinvalasz hianyaba a monohidrat nem hasznosul( vagy csak minimalisan), 20 perc pedig eppen eleg a gyomrodnak, hogy "tonkre tegye". Maradjunk annyiba, hogy se a kreatinnak nem jo az ehgyomor sem pedig ami ennel sokkal fontosabb a gyomrodnak az ehyomorra kreatin.daffy írta:úgy olvastam,hogy mivel a gyomorsav gyorsan tönkre vágja,ezért jó,ha éhgyomorra veszem be és utána szükséges a szénhidrát és fehérjedús kaja. gondoltam 20 perc csak elég neki,bár ma mondjuk csak 10et kapottmarquez2 írta: Azt mondjuk nem ertem miert 20 percel reggeli elott veszed be. Sokkal bolcsebb lenne kozvetlenul elotte vagy utanna mar csak a kozvetlen inzulinvalasz miatt is, arrol nem beszelve, hogy a gyomrodnak se tesz jot ha egy ideig csak kreatint " emeszt " .
úgy olvastam,hogy mivel a gyomorsav gyorsan tönkre vágja,ezért jó,ha éhgyomorra veszem be és utána szükséges a szénhidrát és fehérjedús kaja. gondoltam 20 perc csak elég neki,bár ma mondjuk csak 10et kapottmarquez2 írta: Azt mondjuk nem ertem miert 20 percel reggeli elott veszed be. Sokkal bolcsebb lenne kozvetlenul elotte vagy utanna mar csak a kozvetlen inzulinvalasz miatt is, arrol nem beszelve, hogy a gyomrodnak se tesz jot ha egy ideig csak kreatint " emeszt " .
Ha par orat all benne egesz biztosan nem tesz jot neki, mint ahogy az sem ha tul forro vizbe teszed, ekkor ugyanis elvesziti a viz molekulajat. De ha a tead tartalmaz koffeint az sem feltetlen tesz jot neki.daffy írta:nem fosok be. reggel szoktam étkezés előtt 20 perccel és edzés után. az edzés utáni az turmixba megy,de miután megittam,a falán apró szemcsék maradnak,melyeket én kreatinnak sejtek. 10 perc rázás után is lerakódik az aljára. 1 dolgot tudok megtenni,teába feloldom. az egyetlenmarquez2 írta:Talan befosol. De ha birja a gyomrod a felszivodas messze nem lesz tokeletes. A legjobb ha minel tobb vizbe oldod. Azt nem mondanam, hogy hideg vizben nem oldodik, sot..., csak kicsit sok razast igenyeldaffy írta:marquez2!
majd elfelejtettem. a monohidrátom nem oldódik ugyebár hideg folyadékban. ha fogom a kanál kreát és bekapom,majd ráiszok 4-5dl vizet,akkor mi van?. A langyos viz valamivel jobb megoldas, csak akkor sanszos, hogy ugyanott jon ki ahol lekuldted. En szemely szerint kemenyen razom
, de a lenyeg, hogy minel kissebb adagokba es olyan kornyezetbe ami megfelelo inzulinvalaszt idez elo, pl. edzes utani turmix.
kérdésem vele,hogy a citromlé elég savas-e ahhoz,hogy károsítsa a kreatint?
ugyan gyenge sav,de ha pár órát áll benne,hátha...??
nem fosok be. reggel szoktam étkezés előtt 20 perccel és edzés után. az edzés utáni az turmixba megy,de miután megittam,a falán apró szemcsék maradnak,melyeket én kreatinnak sejtek. 10 perc rázás után is lerakódik az aljára. 1 dolgot tudok megtenni,teába feloldom. az egyetlen kérdésem vele,hogy a citromlé elég savas-e ahhoz,hogy károsítsa a kreatint? ugyan gyenge sav,de ha pár órát áll benne,hátha...??marquez2 írta:Talan befosol. De ha birja a gyomrod a felszivodas messze nem lesz tokeletes. A legjobb ha minel tobb vizbe oldod. Azt nem mondanam, hogy hideg vizben nem oldodik, sot..., csak kicsit sok razast igenyeldaffy írta:marquez2!
majd elfelejtettem. a monohidrátom nem oldódik ugyebár hideg folyadékban. ha fogom a kanál kreát és bekapom,majd ráiszok 4-5dl vizet,akkor mi van?. A langyos viz valamivel jobb megoldas, csak akkor sanszos, hogy ugyanott jon ki ahol lekuldted. En szemely szerint kemenyen razom
, de a lenyeg, hogy minel kissebb adagokba es olyan kornyezetbe ami megfelelo inzulinvalaszt idez elo, pl. edzes utani turmix.
Talan befosol. De ha birja a gyomrod a felszivodas messze nem lesz tokeletes. A legjobb ha minel tobb vizbe oldod. Azt nem mondanam, hogy hideg vizben nem oldodik, sot..., csak kicsit sok razast igenyeldaffy írta:marquez2!
majd elfelejtettem. a monohidrátom nem oldódik ugyebár hideg folyadékban. ha fogom a kanál kreát és bekapom,majd ráiszok 4-5dl vizet,akkor mi van?
Ha megfeleloen szeded a monohidrattal eppen olyan eredmenyeket erhetsz el, mint a legujabb csilli-villi designer formulakkal( a hatasmechanizmus fikarcnyit sem valtozik attol, hogy etil-esztert, akg-t ...., vagy eppen monohidratot hasznalsz).shutterisland írta:na, úgy lesz ez a tápkieg felhasználás, hogy :
reggel : tejsavó koncentrátum.
edzés előtt : arginine(AAKG).
edzés közben : maltodextrin-citromlé.
edzés után : tejsavó koncentrátum + super carb fast
napközben : mega daily one
ehhez pedig majd ha lesz lóvém, veszek egy doboz omega3-t.
tudom, nem tökéletes (jó lenne bcaa vagy glutamin az AAKG helyett) de most ki akarom próbálni az arginine-t, ha majd elfogy, betárazok valami olcsóbb kapszulás bcaa-ra, illetve majd november körül egy kreatin kúra is kinéz valami egyszerű monohidrátból.
Hat a kerdesedet meg is valaszoltad az utolso mondatban. Az egyetlen dolog amit ezzel vesztesz az ugyanis viz es nem zsir, az pedig nem, hogy nem elonyos, hanem kifejezetten karos nemcsak neked, hanem barmely egeszseges eletet elni akaro foldlako szamara. A dehidratalodasnal (meg akkor is ha ez csak lokalis) nem sok karosabb dolog van.shutterisland írta:találtam egy ilyet a szekrény mélyén, anyám vette még hány éve.. :
http://www.aprohirdetesingyen.hu/hirdet ... 036379.jpg
ezzel tudok valamit kezdeni majd ? mondjuk diéta közben a jó diétás étrendet és aerob edzést kiegészíteni ? vagy mondjuk ha tömegnövő időszakban a hasamra tolom ?![]()
bár gondolom egy nagy f.s az egész meg átverés, csak tökre meglepett, hogy ilyenünk is van itthon.
ha ezzel fogyni vagy izmosodni lehetne,akkor a testépítők nem mennének konditerembeshutterisland írta:találtam egy ilyet a szekrény mélyén, anyám vette még hány éve.. :
http://www.aprohirdetesingyen.hu/hirdet ... 036379.jpg
ezzel tudok valamit kezdeni majd ? mondjuk diéta közben a jó diétás étrendet és aerob edzést kiegészíteni ? vagy mondjuk ha tömegnövő időszakban a hasamra tolom ?![]()
bár gondolom egy nagy f.s az egész meg átverés, csak tökre meglepett, hogy ilyenünk is van itthon.
Nekem jó, hogy mélyebben belemész, én is szeretem tudni, mi miért történik.marquez2 írta:...