2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
én sem szeretnélek elkeseríteni,de nem azt írtam.marquez2 írta:A szolocukrot felesbe a dextrozzal??daffy írta:és lassabban szívódik fel,ami edzés után nem a legjobb. felesbe tolja a dextrózzal inkább.marquez2 írta:Sparba 300ft 400g(por formába), de ha mégis rendelnél valahonnan a malto jobb választás ( nagyobb molekulatömege miatt jobban tolerálja a gyomrod és nem utolsó sorban kevesebb vízben oldódik).
Nem akarlak nagyon elkeseriteni, de jobb helyeken szolocukor = dextroz.
ha az alapokat tudod,akkor ezen nem lepődsz megAz alapokat tudom, de kíváncsi lennék a Marquez-féle anyagra... Razz Végre találtam egy olyan embert, aki diéta során is rakna CH, az edzés utáni turmixba!!!
valamilyen protein, maltodextrin és dextróz.barca1615 írta:Házilag szeretnék tömegnövelőt készíteni mik kellenek bele pontosan?
Jo esetben az, amibol allni szokott egy tomegnovelobarca1615 írta:Házilag szeretnék tömegnövelőt készíteni mik kellenek bele pontosan?
Ok, munkahelyi gepemen van, holnap reggel kuldom.shutterisland írta:hát marquez, elég sok mindent nem tudtam felfogni, amit írtál, annyira tudományos mondatok is vannak.![]()
jöhet pü.-ben az anyag, ami javíthat rajtam.
A szolocukrot felesbe a dextrozzal??daffy írta:és lassabban szívódik fel,ami edzés után nem a legjobb. felesbe tolja a dextrózzal inkább.marquez2 írta:Sparba 300ft 400g(por formába), de ha mégis rendelnél valahonnan a malto jobb választás ( nagyobb molekulatömege miatt jobban tolerálja a gyomrod és nem utolsó sorban kevesebb vízben oldódik).
és lassabban szívódik fel,ami edzés után nem a legjobb. felesbe tolja a dextrózzal inkább.marquez2 írta:Sparba 300ft 400g(por formába), de ha mégis rendelnél valahonnan a malto jobb választás ( nagyobb molekulatömege miatt jobban tolerálja a gyomrod és nem utolsó sorban kevesebb vízben oldódik).
jah még annyit a 86%-os tejsavót hagyjátok ami izetlen 'mit is' ? se ér csak [auto_cenzúra]...kicsattogsz tőle mint 1 tini meg lesz még 1-2 kellemetlenség tőle.!gergo9 írta:djtrack írta:nekem szuperszett edzéstervem van. fél év alatt 10kg jött fel! 80kg voltam tavaly októberben most meg 103kg vagyok. ajánlom ! mielőtt bárki is mondaná soha de soha nem szedtem steroidot!!!!!!
Nah akkor nyugodtan jelentkezhetsz a Holdra ilyen genetikával
Marquez! F_sza dolgokat írsz csak mehet egybe
djtrack írta:nekem szuperszett edzéstervem van. fél év alatt 10kg jött fel! 80kg voltam tavaly októberben most meg 103kg vagyok. ajánlom ! mielőtt bárki is mondaná soha de soha nem szedtem steroidot!!!!!!
én kipróbáltam már:shutterisland írta:...
abba a vitaminba is kevés a c-vitamin. azt lehet nem ártana egyet külön venni és naponta 1-1darabot bekapkodni nem vészesshutterisland írta: a tervem most a következő, körülnéztem.
október elején veszek :
dextrózt (bár nem tudom hol lehet kapni zacskósat, mert neten találok csak..)
aztán...
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=8265
ez 150 napig elég, és többszöröse a vitamin tartalma annak, amit most szedek.
aztán majd október vége fele egy creatint.
a zabot tolom reggel, viszont most azon gondolkoztam el, hogy edzés után dextróz, viszont malto nem is igazán kell...vagy mikor kell ? edzés közben szoktam sportitalként citromlével meg pici sóval egy 15-20 grammot, de ennyi, talán az edzés utániba egy kicsit tenni.daffy írta:pont ma olvastam,hogy a tudósok bebizonyították,hogy ugyan létezik a hízékonyságért felelős gén,de ez max +3kilót jelent összesen,így azt,hogy ha valaki kövér,azt mától nem foghatja a genetikára. kaja,életmód,mozgás.shutterisland írta: hát nem igazán vagyok hízékony, a fantasztikus genetikám a szüleimtől örököltem, miszerint fater vékony típus, anyám meg könnyen zsírosodik..szóval ennek a metamorfóziójaként nehezen jön fel rám izom, de zsír jön mellé (pl. a hasamra) ugyanúgy.
tápkieg csak az a fehérje lesz, amit majd megjön nemsoká, illetve biotech vita complex (valahogy egy hónapra sajnálok 4-5000 forintot vitaminra..)
on: a mass-szal az a baj,hogy a 37g ch-ból 35 cukor. erre én nem adnék pénzt. ha veszel dextrózt majd' ugyan ott vagy,csak olcsón.
tudom,hogy az emésztés miatt akarsz venni valamit,de én azt a pénzt a helyedben dextrózra költeném és zabpehelyre. ebből a szénhidrát meg is oldódna és a fehérje meg kéznél van,nem utolsó sorban a zabpehely +1 normális étkezést segíthet elő. gyümi+fehérje+zab=reggeli
vitamin: daily one!
pont ma olvastam,hogy a tudósok bebizonyították,hogy ugyan létezik a hízékonyságért felelős gén,de ez max +3kilót jelent összesen,így azt,hogy ha valaki kövér,azt mától nem foghatja a genetikára. kaja,életmód,mozgás.shutterisland írta: hát nem igazán vagyok hízékony, a fantasztikus genetikám a szüleimtől örököltem, miszerint fater vékony típus, anyám meg könnyen zsírosodik..szóval ennek a metamorfóziójaként nehezen jön fel rám izom, de zsír jön mellé (pl. a hasamra) ugyanúgy.
tápkieg csak az a fehérje lesz, amit majd megjön nemsoká, illetve biotech vita complex (valahogy egy hónapra sajnálok 4-5000 forintot vitaminra..)
hát nem igazán vagyok hízékony, a fantasztikus genetikám a szüleimtől örököltem, miszerint fater vékony típus, anyám meg könnyen zsírosodik..szóval ennek a metamorfóziójaként nehezen jön fel rám izom, de zsír jön mellé (pl. a hasamra) ugyanúgy.daffy írta:mennyire vagy hízékony alkat és mivel rendelkezel(tápkieg)?
jó, hogy beleszólsz, mert a véleményeteket kérdeztemNem akarok nagyon beleszólni, de sztem felesleges dolog tömegnövelőre költeni, főleg akkor ha korlátozottak a források. Egyszerü ch- nak csak edzés után 0,6-1,2g/sovány testsúlykg) van igazán létjogosúltsága, minden más időpontban összetett ch-t kéne enned. Sokkal okosabb lenne fehérjére költeni ( persze csak, ha az alap multivit+ esszenciális zsírsav kombó megvan), esetleg aminókra (bcaa, glutamin). A szénhidrátot malto-ból és/vagy dextrózból fillérekért meg lehet oldani
a fehérje az nem kell most, mert ezt az "alkalmi" vételt most bizalommal várom, annyira szerintem nem lőhetek mellé vele.2kg dextróz 1000ft. promix pedig 4500. ez ugyan 500ft-tal fölé szalad,de a ch elég a köv hónapból is 1 hétre
ezzel teljesen egyetértek. 2kg dextróz 1000ft. promix pedig 4500. ez ugyan 500ft-tal fölé szalad,de a ch elég a köv hónapból is 1 hétremarquez2 írta:Nem akarok nagyon beleszólni, de sztem felesleges dolog tömegnövelőre költeni, főleg akkor ha korlátozottak a források. Egyszerü ch- nak csak edzés után 0,6-1,2g/sovány testsúlykg) van igazán létjogosúltsága, minden más időpontban összetett ch-t kéne enned. Sokkal okosabb lenne fehérjére költeni ( persze csak, ha az alap multivit+ esszenciális zsírsav kombó megvan), esetleg aminókra (bcaa, glutamin). A szénhidrátot malto-ból és/vagy dextrózból fillérekért meg lehet oldani