daffy írta:mennyire vagy hízékony alkat és mivel rendelkezel(tápkieg)?
hát nem igazán vagyok hízékony, a fantasztikus genetikám a szüleimtől örököltem, miszerint fater vékony típus, anyám meg könnyen zsírosodik..szóval ennek a metamorfóziójaként nehezen jön fel rám izom, de zsír jön mellé (pl. a hasamra) ugyanúgy.
tápkieg csak az a fehérje lesz, amit majd megjön nemsoká, illetve biotech vita complex (valahogy egy hónapra sajnálok 4-5000 forintot vitaminra..)
Nem akarok nagyon beleszólni, de sztem felesleges dolog tömegnövelőre költeni, főleg akkor ha korlátozottak a források. Egyszerü ch- nak csak edzés után 0,6-1,2g/sovány testsúlykg) van igazán létjogosúltsága, minden más időpontban összetett ch-t kéne enned. Sokkal okosabb lenne fehérjére költeni ( persze csak, ha az alap multivit+ esszenciális zsírsav kombó megvan), esetleg aminókra (bcaa, glutamin). A szénhidrátot malto-ból és/vagy dextrózból fillérekért meg lehet oldani
jó, hogy beleszólsz, mert a véleményeteket kérdeztem
lehet igazad van, de az egész abból indul, hogy (a 4. oldalon megtalálod) rendeltem a vaterán 10kg natúr, zacskós tejsavófehérjét, állítása szerint egy versenyző, aki a szponzori termék felesleget szokta eladni off-seasonban, immár 3. nyár óta (700 visszajelzéséből vaterán 1 sem negatív) így úgy voltam vele, hogy próba cseresznye, megrendelem, vagy bukok, vagy k.rva nagyo nyerek.
gergo9 szerint viszont ez nem tartalmaz annyi emésztő enzimet, hogy annyira jól hasznosuljon, így mondjuk tömegnövelővel keverve lehet jó lenne.
más : vitamint használok (nem annyira ütőset, de már leírtam előbb, miért nem)...valahogy omega zsírsavra sajnálok annyit kiadni, talán még a glutamin, vagy bcaa jöhetne szóba, egy havi 5k erejéig, bár az meg kérdés, hogy dobna e rajtam annyit (megtervezett és még mindig formálódó edzésterv és étrend mellett) mint havonta 2.25 kg tömegnövelő.
amúgy megtalálsz rólam ilyeneket, hogy edzésterv vagy étrend, 2-3 oldallal visszább, leírtam, ha van rá egy pár percet, megnézheted.
2kg dextróz 1000ft. promix pedig 4500. ez ugyan 500ft-tal fölé szalad,de a ch elég a köv hónapból is 1 hétre
a fehérje az nem kell most, mert ezt az "alkalmi" vételt most bizalommal várom, annyira szerintem nem lőhetek mellé vele.
szóval ezt a havi ~5000 forintot valami másra akarom költeni.
kreatinban gondolkodom, de az csak 1x-i alkalom, olyanra gondolok, amiből minden hónapban kéne vennem egy dobozzal.