Eurobarca találkozók!
- van Bommel
- Capitá del Barça
Kedves Fórumók! Kedden nem nézitek Szegeden véletlenül társaságba a meccset? Ha igen jeleznétek nekem? Köszi
- Andris
- Adminisztrátor
Ebben most énis nagyon szivesen bennelennék
, úgylátszik síelésből akkor már semmi se lesz...

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Ordog tapasztalatból mondja... 

Ordog írta:Vagy egy vésztartalék mindig akad az ánuszban???
ez kész

Köszönöm féltő szavaid,megnyugtatták dúlt lelkemet!Ordog írta:Nagy kő esett le a szívünkről Tim!) Honnan volt neked jegyed???
Nos,ma hajnalbanazt mondtam túlzásnak tartom a bérlet árát,ezért nem veszek.Mivel mint lentebb is írtam hasznos tagja vagyok a társadalomnak ezért havonta veszek egy 10-es gyűjtő jegyet és ebből maradt még kettő.
A megfázás valószínűleg már kerülgetett egy ideje...
És ne felejtsd soha: Deus Impeditio Esuritori Nullus!

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nagy kő esett le a szívünkről Tim!
) Honnan volt neked jegyed???
Nem naon dicsekedtél vele mikor mentünk, sőőőt mintha úgy lett volna hogy mindig potyázol nem??:)
Vagy egy vésztartalék mindig akad az ánuszban???
Jobbulást neked!! Hogy sikerült megfáznod? Csak minusz 2 fok volt este:)

Vagy egy vésztartalék mindig akad az ánuszban???

Mindenki megnyugtatásául közlöm megvagyok!
Az éjszakai járaton nem volt szinte ülőhely mert minden ülésen biztosági emberek& ellenőrök terpeszkedtek
Mivel én felelős tagja vagyok a társadalomnak,természetesen volt jegyem 
Köszönöm a játékot mindenkinek,remekül szórakoztam!
Különösen Csongor mutatványain ..
Beetetett mindenkit hogy csak szerencsétlenkedik,de bizony jó pár leosztást vitt.
Negatívumként kell azonban megemlítenem,hogy mindössze 3 órát aludtam,valamint eléggé megfáztam(szerencsére van még "gyógyszer" )ráadásul apeh ellenőröket "fogtam" a boltban úgyhogy alig vártam hogy hazaérjek.
Nálunk is lehet még kb március végéig partykat tartani, a szomszédokkal nincs gond
Az éjszakai járaton nem volt szinte ülőhely mert minden ülésen biztosági emberek& ellenőrök terpeszkedtek

Köszönöm a játékot mindenkinek,remekül szórakoztam!
Különösen Csongor mutatványain ..

Negatívumként kell azonban megemlítenem,hogy mindössze 3 órát aludtam,valamint eléggé megfáztam(szerencsére van még "gyógyszer" )ráadásul apeh ellenőröket "fogtam" a boltban úgyhogy alig vártam hogy hazaérjek.
Nálunk is lehet még kb március végéig partykat tartani, a szomszédokkal nincs gond

-
- Eurobarca Staff
Ááá az csak költői túlzás volt! Az igazság az, hogy nagyon kijött a lépés a végére, igaz, amit a cash gameben műveltek velem a lapok, azok után, már illett, egyébként nagyon jól játszottál, csak Téged a hatosok találtak meg nagyon, pedig az az én kedvenc számom.mypeter írta:A tournament bronzérmesét csak úgy említik, hogy "leiskoláztuk a mezőnyt". Piha! Azért mert a sorod verte az enyémet all-in helyzetben???![]()
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Pár megjegyzés:
Dani, köszönjük a vendéglátást, elnézést a hangosokodásért.
A tournament bronzérmesét csak úgy említik, hogy "leiskoláztuk a mezőnyt". Piha! Azért mert a sorod verte az enyémet all-in helyzetben???
HA jó idő lesz akkor tarthatunk egyet nálunk is, akár a kertben is, sütögetés mellett. Mindenkit szívesen látok! Fürdőnadrágostúl is, pár csobbanással is lehet vegyíteni.
Csongor, ígértél valamit...

Dani, köszönjük a vendéglátást, elnézést a hangosokodásért.
A tournament bronzérmesét csak úgy említik, hogy "leiskoláztuk a mezőnyt". Piha! Azért mert a sorod verte az enyémet all-in helyzetben???

HA jó idő lesz akkor tarthatunk egyet nálunk is, akár a kertben is, sütögetés mellett. Mindenkit szívesen látok! Fürdőnadrágostúl is, pár csobbanással is lehet vegyíteni.
Csongor, ígértél valamit...

a profizmusát pedig már csak az egója múlta fölül
pókerezni nem tud, de legalább jól oszt
pókerezni nem tud, de legalább jól oszt

-
- Eurobarca Staff
Pedig azért Cash gameben sokkal jobb lapokat kaptunk mindkettenZ. Iván írta:Jó volt a játék is, azért a Tournament izgalmasabb volt el kell ismerni.

Na tépek edzésre, érdekes lesz, úgy hallottam széthullóban a felnőtt csapat, csak annak mi fogjuk meginni a levét, de majd jövök az infókkal.
Köszi, Dani a vendéglátást, király volt ismét
Szóval most már ne várjunk sokat a következőre, mielőbb folytassuk.
Jó volt a játék is, azért a Tournament izgalmasabb volt el kell ismerni. Ez a cash game kicsit bohóckodás jellegű volt, mert senki nem izgult, hogy kiesik-e. Csak nyúlt a következő 300 forintjáért
De végsősoron dög volt az egész
u.i. Marci, remélem nem kapott el a kissebség és hazajutottál

Jó volt a játék is, azért a Tournament izgalmasabb volt el kell ismerni. Ez a cash game kicsit bohóckodás jellegű volt, mert senki nem izgult, hogy kiesik-e. Csak nyúlt a következő 300 forintjáért

De végsősoron dög volt az egész

u.i. Marci, remélem nem kapott el a kissebség és hazajutottál

-
- Eurobarca Staff
He-he nem vagyok papucs, de nem ismered a nővérem, most dühöng egy darabig, aztán majd megnyukszik, és ha felvetném Neki később a dolgot, akkor megint dühöngene, szal majd akkor lesz, ha éppen nem lesz itthonOrdog írta:Azt meg csak most nézem, hogy a nővéred befenyített téged, hogy több házibullert nem merjél tartani:))) Nelégy papucs!!! Mikor lesz a kövi??:DDD
Grat a túrnament győzelméhez, egyébként mennyit nyert az első három?? Áruljátok már el, érdekelne:)
Timmel 3 körül sikerült felpattannunk az éjszakai buszra, szoa béke van. Bár Tim még nem jelentkezett, lehet őt elkapták útközben, de reméljünk jólvan! :DD

Mypeter lemondott a jussáról. Amúgy is a kajautalványát kapta volna vissza, így Ivánnal osztoztunk kb 60-40%-ban. Ő vett egy új kocsit, én meg egy házat.
Timet biztos elkapta az asszony

És ne feledd a zöld-fehér kombó fleezi az értéket

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Hagyjuk már azt a re-buyt emberek... Úgy csináltok mintha csak livescore-n néztétek volna meg az eredményt.Drigo írta:Jujj de gonosz vagyPerrero írta:Ordog esett ki elsőnek... na igen, ha nincs re-buy...![]()

Köszi a vendéglátást Dani, megint kemény estét sikerült összehoznunk:) Azt meg csak most nézem, hogy a nővéred befenyített téged, hogy több házibullert nem merjél tartani:))) Nelégy papucs!!! Mikor lesz a kövi??:DDD
Grat a túrnament győzelméhez, egyébként mennyit nyert az első három?? Áruljátok már el, érdekelne:)
Timmel 3 körül sikerült felpattannunk az éjszakai buszra, szoa béke van. Bár Tim még nem jelentkezett, lehet őt elkapták útközben, de reméljünk jólvan! :DD
Ja és Drigo, nem ilyesztgeti, hanem iJesztgeti... pontos az a jééé. Köszi mégegyszer mindent, és hajrá fradi!!
-
- Eurobarca Staff
Nem is értem miértPerrero írta:hjaa névhez vmi kitaláltat kellett irni levélbe, stb én a capt. henry morgant gondoltam ki magamnak...

Tévedtem. Az after-party már most megkezdődött sms-ben, asszem most egy darabig meghúzom magam, persze csak ott fönn, mert hnap itt szülinapozni megyek

Amellett, hogy igaza van, egyszer ki lehetett bírni sztem, a szomszédok meg bekaphatják, szoktak ők sokkal dúrvábbakat csinálni, ráadásul folyamatosan.(Aki engem meggyanusít, hogy elloptam a képeit, vagy hajnalban a vizeseket ij(ez benéztem, kössz Ördög)esztgeti, hogy szétveri a fejüket egy villáskulccsal, az ne szóljon semmit.) De nővéremen nem is csodálkozom, aki állandóan otthon ül és tanul, az nem értheti ezt. Lehet, hogy ötösöket kap 99%-ban minden vizsgára, de élet az ilyen? Ha egyszer kezembenyomják a diplomát, akkor senki nem fogja nézni, hogy milyen jegyet kaptam erre meg erre a vizsgámra. Az ember addig mulasson, amíg fiatal, ha 40 éves lesz, akkor majd mehet ugatni a szomszéd fiatalokhoz, hogy csöndesebben

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Drigo 2008.02.08. 15:42:01-kor.
-
- Eurobarca Staff
Jujj de gonosz vagyPerrero írta:Ordog esett ki elsőnek... na igen, ha nincs re-buy...

Én már közbe hazaértem, mármint Felsőörsre. Nővérem még aludt, szal gyorsan elsunyitottam, de asszem jövő héten vár még rám egy after-party.
Na milyen lett az angol?
köszi srácok a tegnapit, már megint nagyon jó volt
ki nyerte a versenyt végül?

ki nyerte a versenyt végül?