Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ordog írta:Vagy egy vésztartalék mindig akad az ánuszban???
Köszönöm féltő szavaid,megnyugtatták dúlt lelkemet!Ordog írta:Nagy kő esett le a szívünkről Tim!) Honnan volt neked jegyed???
Ááá az csak költői túlzás volt! Az igazság az, hogy nagyon kijött a lépés a végére, igaz, amit a cash gameben műveltek velem a lapok, azok után, már illett, egyébként nagyon jól játszottál, csak Téged a hatosok találtak meg nagyon, pedig az az én kedvenc számom.mypeter írta:A tournament bronzérmesét csak úgy említik, hogy "leiskoláztuk a mezőnyt". Piha! Azért mert a sorod verte az enyémet all-in helyzetben???![]()
Pedig azért Cash gameben sokkal jobb lapokat kaptunk mindkettenZ. Iván írta:Jó volt a játék is, azért a Tournament izgalmasabb volt el kell ismerni.
He-he nem vagyok papucs, de nem ismered a nővérem, most dühöng egy darabig, aztán majd megnyukszik, és ha felvetném Neki később a dolgot, akkor megint dühöngene, szal majd akkor lesz, ha éppen nem lesz itthonOrdog írta:Azt meg csak most nézem, hogy a nővéred befenyített téged, hogy több házibullert nem merjél tartani:))) Nelégy papucs!!! Mikor lesz a kövi??:DDD
Grat a túrnament győzelméhez, egyébként mennyit nyert az első három?? Áruljátok már el, érdekelne:)
Timmel 3 körül sikerült felpattannunk az éjszakai buszra, szoa béke van. Bár Tim még nem jelentkezett, lehet őt elkapták útközben, de reméljünk jólvan! :DD
Hagyjuk már azt a re-buyt emberek... Úgy csináltok mintha csak livescore-n néztétek volna meg az eredményt.Drigo írta:Jujj de gonosz vagyPerrero írta:Ordog esett ki elsőnek... na igen, ha nincs re-buy...![]()
Nem is értem miértPerrero írta:hjaa névhez vmi kitaláltat kellett irni levélbe, stb én a capt. henry morgant gondoltam ki magamnak...
Jujj de gonosz vagyPerrero írta:Ordog esett ki elsőnek... na igen, ha nincs re-buy...