visca el barca írta:egy haverom, akivel nagyjabol hasonlo az izlesunk azt mondta, hogy felejtsem el, mert csak pofáznak, pofáznak, és pofáznak benne.
A haverodat a nevemben is üsd tarkón egy péklapáttal
Amúgy a TWD és a GoT szövegelései között ég és föld a különbség, nem is lehet egy lapon említeni a kettőt.
ferninho írta:gergo9 írta:
Ízlések és pofonok. Nálam a közkedvelt sorozatok közül a spartacus a trónok harca a walking dead fél-1rész után ment a kukába. A breaking badet is kb 3-4 részig bírtam.
azért sztem kicsit több részt is meg kell nézni a sorozatról, hogy eldöntse az ember, hogy az milyen is.
Ezt abszolút adom, ráadásul pont ezek sorozatok azok, amelyikből nem feltétlenül a pilot a legjobb. A Dexter kapcsán én is így voltam, de GoT is eleve olyan, h a könyv miatt nem tudnak nagy dolgokat még beleírni az első epizódba, de ahogy szép lassan kibontakozik a történet, baromira fog tetszeni. (Mondjuk ha az első 3 perc után nem volt egy "Atyaúristen!" élmény, akkor inkább hagyjuk is)
Spartacus első része is tök másról szól, mint a sorozat, ráadásul ultragáz színvonalon, ott én is kaszálni akartam. Mondjuk nem feltétlenül mondanám, h jó döntés volt, hogy nem tettem, de utána már csak jobb lett az egész. (A Gods of The Arena viszont egészen tetszett is)
A TWD pilot pedig gyakorlatilag egy különálló epizód, még meg sem ismerted a karaktereket, az igazi sztorit, szóval abból is egy teljesen más sorozat fog kisülni.
messideco írta:A Bates motel-t nézitek? Főleg sjd-től kérdezem

Pont tegnap írtam, h én nem nézek új sorozatokat, majd ha jó vélemények lesznek róla (meg végre megnézem a Psychot), akkor valahol az évad közepe-vége felé belenézek