Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.31. 21:37:05

Sanama írta:Na már csak pár óra és Westeros újra itt van!
Holnap az HBOGO-n ingyen meg lehet nézni az 1. részt feliratosan, azoknak is akik nem előfizetők!
Egyébként ezzel valakinek van tapasztalata?
Mert én tavaly megpróbáltam belenézni az első részbe, de sztem kb. 240p minőségben tették fel, teljesen pixeles volt. Kíváncsi lennék, utána javult-e a helyzet, de engem rögtön elriasztottak.

szerk.: na jó, ez a House of Cards tényleg zseniális, tiszta non-geek Trónok harca, akkora szövegek vannak benne
"Such a waste of talent. He chose money over power"
Sanama
Llegenda del Barça

2013.03.31. 20:49:02

Na már csak pár óra és Westeros újra itt van!
Holnap az HBOGO-n ingyen meg lehet nézni az 1. részt feliratosan, azoknak is akik nem előfizetők!
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.03.31. 19:13:49

sjd írta: Értem, köszi, de akkor jól veszem le, h annak semmi jelentősége nem lesz a továbbiakban. Csak furcsa volt, h ahogy hirtelen összeértek a szálak, belökték oda ezt a képet.
Eddig semmi de én is csak a 7. résznél tartok felirat hiányában, még akár elő is jöhet.

Megnéztem a spinoff spinoffjának a spinoffját, vagyis az NCIS REDnek a pilotját. Hát elsőre egyáltalán nem fogtak meg a karakterek márpedig mindkét ncis-nek az az erőssége. A Los Angeles szereplői gyakorlatilag lemosták a pályáról a leendő sorozat szereplőit. Elég gyenge volt maga a történet is, kevés volt egy dupla epizódhoz szóval a néhol kifejezetten unalmas részekhez valószínűleg ez is hozzájárult. Nem ez lesz a CBS zászlóshajója azt ki lehet jelenteni, de az ncis név miatt még egy-két rész erejéig esélyt adok majd neki.
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.31. 17:23:14

[quote="Tarsi88"][/quote]
Értem, köszi, de akkor jól veszem le, h annak semmi jelentősége nem lesz a továbbiakban. Csak furcsa volt, h ahogy hirtelen összeértek a szálak, belökték oda ezt a képet.
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.03.31. 16:52:36

sjd írta:House of Cards s01e01
Nem lesz ez rossz, mondjuk most még nem nagyon állnak össze a dolgok, ki-mit-miért, de abszolút van benne potenciál.
pl. annak mi jelentősége volt, hogy megtalálták azt az arcot, aki elütötte a kutyát? ő ki volt?
Szerintem csak azt jelzi, hogy mekkora befolyásuk van, hogy a kedvükért még egy kutya gázolást is kiemelten kezel a rendőrség. De az is lehet, hogy szimplán nem akarták elvarratlanul hagyni a nyitóképet, amibe ugye megtudtuk, hogy semmitől nem riad vissza, ha kell bepiszkolja a kezét.
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.31. 16:29:44

House of Cards s01e01
Nem lesz ez rossz, mondjuk most még nem nagyon állnak össze a dolgok, ki-mit-miért, de abszolút van benne potenciál.
pl. annak mi jelentősége volt, hogy megtalálták azt az arcot, aki elütötte a kutyát? ő ki volt?
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.03.31. 00:00:21

davi10 írta:

Azon kevés sorozatok egyike, amelyik évadról-évadra jobb lesz. És mindenképp angolul nézd. Elkövettem azt a hibát, hogy szinkronosan kezdtem el, akkor nem zavart, de amikor felirattal néztem tovább akkor sokkal jobban beszippantott.

Múltkor is belenéztem RTL-en ment szinkronosan és össze se lehet hasonlítani az eredeti hangokat. Mondjuk Jesse-é vel szerintem semmi probléma, de Walt és a többi szereplő a 3.évadból olyan gagyi hangot kapott, hogy az hihetetlen...
Tanúsíthatom mindkét állításod. Most néztem meg a 4. évad nyitó epizódját és még mindig az államat keresem. Mi lesz még itt, te jó Isten... ( és igen, én írtam azt a picsogós hsz-t kicsivel lejjebb, hogy már nem is szól semmiről a sorozat :mrgreen: )

A szinkron téma ennél a sorozatnál - meg úgy az összesnél nagyjából - nem is lehet kérdéses. Mondjuk azt vallom, hogy mindenki úgy élvezi, ahogy megszokja, de ezt szerintem már csak a színészi játék miatt is vétek szinkronosan nézni.
Sanama írta:
Nem emlékszem, Gus már színre lépett a második évadban? Csak mert ha igen, tudatom veled, hogy egy állat.
:lol:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
geridoss
Director del Fútbol

2013.03.30. 18:10:04

A húsvéti nyúl szezonzáró The Walking Deadet és szezonnyitó Game of Thronest hoz. Imádom a húsvétot ! ;)
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
davi10
Llegenda del Barça

2013.03.30. 18:02:35

Sanama írta:Breaking Bad s2
Azon kevés sorozatok egyike, amelyik évadról-évadra jobb lesz. És mindenképp angolul nézd. Elkövettem azt a hibát, hogy szinkronosan kezdtem el, akkor nem zavart, de amikor felirattal néztem tovább akkor sokkal jobban beszippantott.

Múltkor is belenéztem RTL-en ment szinkronosan és össze se lehet hasonlítani az eredeti hangokat. Mondjuk Jesse-é vel szerintem semmi probléma, de Walt és a többi szereplő a 3.évadból olyan gagyi hangot kapott, hogy az hihetetlen...
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.30. 17:51:38

Spartacus
Megváltás lesz ez az évadzáró a sorozatnak azt hiszem. Sajna már nem sok mindennel tudták kitölteni az időt, maradtak a brazil szappanopera-szerű szerelmi szálak, a teljesen kiszámítható húzások. A csatajelenetek lassan saját maguk paródiájába mennek át. Legalább a legutóbbi részben volt valami hangulat. Az meg lassan már röhejes, hogy mindig Crassus az okosabb, Spartacus nem tud olyat csinálni, amire ne számítana és végül ne ő jönne ki jól. Az egyetlen, ami miatt nézhető még az egész, az a Tiberius-Caesar páros, ők még felidézik azokat a mind-game-eket, amelyek egykor még kiválóan működtek a sorozatban
Sajnos még mindig azt szenvedi a sorozat, h a 2. évados váltás teljesen felkészületlenül érte az írógárdát, a ludus komplexitását és helyzeteit nehéz visszahozni a lázadók közötti kamu-konfliktusokkal és erőltetett szituációkkal. És úgy látom, amikor kezdték volna megtalálni az arany középutat a második évad vége felé, direkt tökön szúrták még egyszer magukat azzal, hogy a karakterek felét kinyírták és megint új helyzetet teremtettek.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.03.30. 16:04:45

Breaking Bad s2

Hát azért ennél nagyobb fináléra számítottam...
A drogos csaj apja most képbe fog kerülni gondolom, hogy összeütköztetett 2 gépet, de mást nem nagyon érzek.
Jessie is rehabon van, vagy min, na mind1.
Kicsit olyan semmilyen volt ez az évad, nem nagyon haladtunk sehova.
messideco
Presidente del Barça

2013.03.30. 14:06:20

A magyar HBO hétfőn este adja feliratosan
Kép
"And my heart will leave you never."
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.03.30. 14:00:26

soadroli írta:Trónok harca 3. évad Magyarországon április elsejétől megy. Gondolom szinkronosan adják. Királyság 8)
Április 1., 22:00, HBO. 8) Már tényleg nem kell sokat várni. :)

A Trónok harca a harmadik évadban sem okoz csalódást
A látvány, ha lehet, még az első két évadnál is lenyűgözőbb, az izlandi, marokkói és horvátországi külső helyszínek gyönyörűek, az ír vidék pedig borzongatóan hideg és ellenséges - Harrenhal váránál nyomasztóbbat el sem tudunk képzelni így hirtelen.

Az epizódok immáron teljes listája:
1. Valar Dohaeris
2. Dark Wings, Dark Words
3. Walk of Punishment
4. And Now His Watch Is Ended
5. Kissed by Fire
6. The Climb
7. The Bear and the Maiden Fair
8. Second Sons
9. The Rains of Castamere
10. Mhysa

Már csak bő két nap. :P
soadroli
Llegenda del Barça

2013.03.29. 19:35:46

Ez a Following egyre idegesítőbb, nem?

Trónok harca 3. évad Magyarországon április elsejétől megy. Gondolom szinkronosan adják. Királyság 8)
Kép
ferninho
Madridista

2013.03.29. 10:38:52

gergo9 írta: Harper szigetet is meg nem gondoltam volna hogy valaki nézi de eléggé ajánlós.
na én meg ezzel nem tudtam mit kezdeni... megnéztem vagy 5-6 részt, de egyszerűen nem fogott meg egyáltalán és tudtam, nem egy hosszú sorozat, de annyira nem jött be, hogy nem szántam rá még egyszer ennyi időt.
madridista
albicelesteX
A Vadász

2013.03.29. 10:37:38

Én valahogy többet nevettem ezen az első pár részen amit láttam eddig,mint a Familyn. Az is nagyon tetszik,de ezen jobbat nevetek.
Kép
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.03.29. 10:32:11

albicelesteX írta:Elkezdtem nézni a Cleveland show-t.Nekem bejön,nézi még valaki?
Family Guy összes évadát megnéztem,nekem ez eddig jobban tetszik.
Énis néztem, az első és második évadot végignéztem.
Azóta valahogy elmaradt.
Nekem is tetszik, de azért nálam a Family Guyt nem múlja felül. :)
Kép

Titi - The Legend!
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.29. 10:09:02

visca el barca írta:egy haverom, akivel nagyjabol hasonlo az izlesunk azt mondta, hogy felejtsem el, mert csak pofáznak, pofáznak, és pofáznak benne.
A haverodat a nevemben is üsd tarkón egy péklapáttal :wink:
Amúgy a TWD és a GoT szövegelései között ég és föld a különbség, nem is lehet egy lapon említeni a kettőt.
ferninho írta:
gergo9 írta: Ízlések és pofonok. Nálam a közkedvelt sorozatok közül a spartacus a trónok harca a walking dead fél-1rész után ment a kukába. A breaking badet is kb 3-4 részig bírtam.
azért sztem kicsit több részt is meg kell nézni a sorozatról, hogy eldöntse az ember, hogy az milyen is.
Ezt abszolút adom, ráadásul pont ezek sorozatok azok, amelyikből nem feltétlenül a pilot a legjobb. A Dexter kapcsán én is így voltam, de GoT is eleve olyan, h a könyv miatt nem tudnak nagy dolgokat még beleírni az első epizódba, de ahogy szép lassan kibontakozik a történet, baromira fog tetszeni. (Mondjuk ha az első 3 perc után nem volt egy "Atyaúristen!" élmény, akkor inkább hagyjuk is)
Spartacus első része is tök másról szól, mint a sorozat, ráadásul ultragáz színvonalon, ott én is kaszálni akartam. Mondjuk nem feltétlenül mondanám, h jó döntés volt, hogy nem tettem, de utána már csak jobb lett az egész. (A Gods of The Arena viszont egészen tetszett is)
A TWD pilot pedig gyakorlatilag egy különálló epizód, még meg sem ismerted a karaktereket, az igazi sztorit, szóval abból is egy teljesen más sorozat fog kisülni.
messideco írta:A Bates motel-t nézitek? Főleg sjd-től kérdezem :)
Pont tegnap írtam, h én nem nézek új sorozatokat, majd ha jó vélemények lesznek róla (meg végre megnézem a Psychot), akkor valahol az évad közepe-vége felé belenézek
albicelesteX
A Vadász

2013.03.29. 09:50:34

Elkezdtem nézni a Cleveland show-t.Nekem bejön,nézi még valaki?
Family Guy összes évadát megnéztem,nekem ez eddig jobban tetszik.
Kép
miihii
KHAL

2013.03.29. 07:19:39

visca el barca írta:valamelyik nap érdeklődtem itt a spartacusról (le is csesztetek h nem nézem :D), elárulom a trónok harcát sem nézem. pedig azt kb egy hete el akartam kezdeni, de egy haverom, akivel nagyjabol hasonlo az izlesunk azt mondta, hogy felejtsem el, mert csak pofáznak, pofáznak, és pofáznak benne. tényleg olyan? :lol: :oops: nem akarok bekapni még egy walking deadet ahol egy egypercnyi beszélgetest 3x40-ben adnak el. :D
Sok benne a duma, de nem unalmas locsifecsi, hanem egyrészt a karaktereket (amiből van bőven :) ) ismerhetjük meg ezáltal jobban és nagyjából mindennek köze van mindenhez, vagy majd lesz.
Aztán amikor körvonalazódnak a dolgok, elindul a harc, ahol már tényleg mindenki mindenkit le akar ölni és megy az ármánykodás rendesen.

Adj neki egy esélyt, max egy-két órát elvesz az életedből, de több is veszett Mohácsnál :D

Sztem lenyűgöző az egésznek a világa, a karakterek rengetege, a cselekmények és ahogy megy a kavarás. Engem pillanatok alatt beszippantott és nagyon függője lettem.

Most is tiszta ideg vagyok, mert végeztem volna ma a 2. kötettel, de sajna egész éjjel dolgoznom kellett (A munkahelyemen! Ki érti ezt!? :mrgreen: ), uh egyelőre várat magára, h utolérjem végre magam a sorozathoz. Ami már csak pár nap és folytatódik végre 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
messideco
Presidente del Barça

2013.03.29. 05:18:28

A Bates motel-t nézitek? Főleg sjd-től kérdezem :)

szerk:

A Family Guynál nem hogy gyengül, hanem egyre erősödik a színvonal :D
A polgármester még mindig a legjobb karakter, Peter hozza a szintet, és a 12 dühös ember alapötlete zseniális volt, plusz Quegmire látványterve is :lol:
Kép
"And my heart will leave you never."
gergo9
Director del Fútbol

2013.03.29. 00:31:28

matador írta: 24, Spartacus, PoI, Banshee, SupNat, Arrow, The following, Family Guy, Harper-sziget, Blue Mountain State, Suits, A szökés, Sherlock, Strike Back, Criminal minds.
A kiemelteket én is nézem mellette a Dexter, House,Simpson illetve egy ideig a Lost illetve a Heroes is bejött. Utána mindkettő elment egy olyan irányba ami már nem igazán feküdt.

Harper szigetet is meg nem gondoltam volna hogy valaki nézi de eléggé ajánlós. A többit még nem próbáltam de ezek szerint lehet érdemes lenne.

A Breaking Badet lehetséges hogy megpróbálom folytatni de az első négy rész vontatottsága borzasztó volt.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.03.28. 23:58:09

Rinku írta:
gergo9 írta:Ízlések és pofonok. Nálam a közkedvelt sorozatok közül a spartacus a trónok harca a walking dead fél-1rész után ment a kukába. A breaking badet is kb 3-4 részig bírtam.
Hadd kérdezzem már meg, Te miket szoktál nézni? :) Mert nekem úgy tűnik, hogy könnyen feladod őket. :? Bár tényleg ízlések és pofonok, de mondj már kérlek 1-2-t, amit nézel, mert tényleg érdekel. :)
Vicces mert a spartacust,got, és a breaking badet én is ELŐSZÖR feladtam 1 rész után.
Aztán rávitt a lélek, hogy na adok nekik még 1 esélyt, és nézem mindegyiket :D a GoT meg a kedvencem lett, már a könyveket is olvasom.
Igaz,hogy a Spartacust már nem nézem, de először azt hittem kasza mindhárom, aztán kiderült, hogy nem :P
matador
Jugador d'estrella

2013.03.28. 23:57:59

gergo9 írta:
Ízlések és pofonok. Nálam a közkedvelt sorozatok közül a spartacus a trónok harca a walking dead fél-1rész után ment a kukába. A breaking badet is kb 3-4 részig bírtam.
A Spartacus kivételével pont ugyanez. :P

Rinku nem nekem szólt a kérdés, de én is válaszolok, ha nem gond
:) :
24, Spartacus, PoI, Banshee, SupNat, Arrow, The following, Family Guy, Harper-sziget, Blue Mountain State, Suits, A szökés, Sherlock, Strike Back, Criminal minds.

Így kapásból ezek, de biztos kimaradt valami.
Rinku
Director del Fútbol

2013.03.28. 23:33:58

gergo9 írta:Ízlések és pofonok. Nálam a közkedvelt sorozatok közül a spartacus a trónok harca a walking dead fél-1rész után ment a kukába. A breaking badet is kb 3-4 részig bírtam.
Hadd kérdezzem már meg, Te miket szoktál nézni? :) Mert nekem úgy tűnik, hogy könnyen feladod őket. :? Bár tényleg ízlések és pofonok, de mondj már kérlek 1-2-t, amit nézel, mert tényleg érdekel. :)
Football, bloody hell. /SAF/
Válasz küldése