Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyébként ezzel valakinek van tapasztalata?Sanama írta:Na már csak pár óra és Westeros újra itt van!
Holnap az HBOGO-n ingyen meg lehet nézni az 1. részt feliratosan, azoknak is akik nem előfizetők!
Eddig semmi de én is csak a 7. résznél tartok felirat hiányában, még akár elő is jöhet.sjd írta: Értem, köszi, de akkor jól veszem le, h annak semmi jelentősége nem lesz a továbbiakban. Csak furcsa volt, h ahogy hirtelen összeértek a szálak, belökték oda ezt a képet.
Szerintem csak azt jelzi, hogy mekkora befolyásuk van, hogy a kedvükért még egy kutya gázolást is kiemelten kezel a rendőrség. De az is lehet, hogy szimplán nem akarták elvarratlanul hagyni a nyitóképet, amibe ugye megtudtuk, hogy semmitől nem riad vissza, ha kell bepiszkolja a kezét.sjd írta:House of Cards s01e01
Nem lesz ez rossz, mondjuk most még nem nagyon állnak össze a dolgok, ki-mit-miért, de abszolút van benne potenciál.
pl. annak mi jelentősége volt, hogy megtalálták azt az arcot, aki elütötte a kutyát? ő ki volt?
Tanúsíthatom mindkét állításod. Most néztem meg a 4. évad nyitó epizódját és még mindig az államat keresem. Mi lesz még itt, te jó Isten... ( és igen, én írtam azt a picsogós hsz-t kicsivel lejjebb, hogy már nem is szól semmiről a sorozatdavi10 írta:
Azon kevés sorozatok egyike, amelyik évadról-évadra jobb lesz. És mindenképp angolul nézd. Elkövettem azt a hibát, hogy szinkronosan kezdtem el, akkor nem zavart, de amikor felirattal néztem tovább akkor sokkal jobban beszippantott.
Múltkor is belenéztem RTL-en ment szinkronosan és össze se lehet hasonlítani az eredeti hangokat. Mondjuk Jesse-é vel szerintem semmi probléma, de Walt és a többi szereplő a 3.évadból olyan gagyi hangot kapott, hogy az hihetetlen...
Nem emlékszem, Gus már színre lépett a második évadban? Csak mert ha igen, tudatom veled, hogy egy állat.Sanama írta:
Azon kevés sorozatok egyike, amelyik évadról-évadra jobb lesz. És mindenképp angolul nézd. Elkövettem azt a hibát, hogy szinkronosan kezdtem el, akkor nem zavart, de amikor felirattal néztem tovább akkor sokkal jobban beszippantott.Sanama írta:Breaking Bad s2
Április 1., 22:00, HBO.soadroli írta:Trónok harca 3. évad Magyarországon április elsejétől megy. Gondolom szinkronosan adják. Királyság
na én meg ezzel nem tudtam mit kezdeni... megnéztem vagy 5-6 részt, de egyszerűen nem fogott meg egyáltalán és tudtam, nem egy hosszú sorozat, de annyira nem jött be, hogy nem szántam rá még egyszer ennyi időt.gergo9 írta: Harper szigetet is meg nem gondoltam volna hogy valaki nézi de eléggé ajánlós.
Énis néztem, az első és második évadot végignéztem.albicelesteX írta:Elkezdtem nézni a Cleveland show-t.Nekem bejön,nézi még valaki?
Family Guy összes évadát megnéztem,nekem ez eddig jobban tetszik.
A haverodat a nevemben is üsd tarkón egy péklapáttalvisca el barca írta:egy haverom, akivel nagyjabol hasonlo az izlesunk azt mondta, hogy felejtsem el, mert csak pofáznak, pofáznak, és pofáznak benne.
Ezt abszolút adom, ráadásul pont ezek sorozatok azok, amelyikből nem feltétlenül a pilot a legjobb. A Dexter kapcsán én is így voltam, de GoT is eleve olyan, h a könyv miatt nem tudnak nagy dolgokat még beleírni az első epizódba, de ahogy szép lassan kibontakozik a történet, baromira fog tetszeni. (Mondjuk ha az első 3 perc után nem volt egy "Atyaúristen!" élmény, akkor inkább hagyjuk is)ferninho írta:azért sztem kicsit több részt is meg kell nézni a sorozatról, hogy eldöntse az ember, hogy az milyen is.gergo9 írta: Ízlések és pofonok. Nálam a közkedvelt sorozatok közül a spartacus a trónok harca a walking dead fél-1rész után ment a kukába. A breaking badet is kb 3-4 részig bírtam.
Pont tegnap írtam, h én nem nézek új sorozatokat, majd ha jó vélemények lesznek róla (meg végre megnézem a Psychot), akkor valahol az évad közepe-vége felé belenézekmessideco írta:A Bates motel-t nézitek? Főleg sjd-től kérdezem
Sok benne a duma, de nem unalmas locsifecsi, hanem egyrészt a karaktereket (amiből van bővenvisca el barca írta:valamelyik nap érdeklődtem itt a spartacusról (le is csesztetek h nem nézem), elárulom a trónok harcát sem nézem. pedig azt kb egy hete el akartam kezdeni, de egy haverom, akivel nagyjabol hasonlo az izlesunk azt mondta, hogy felejtsem el, mert csak pofáznak, pofáznak, és pofáznak benne. tényleg olyan?
![]()
nem akarok bekapni még egy walking deadet ahol egy egypercnyi beszélgetest 3x40-ben adnak el.
A kiemelteket én is nézem mellette a Dexter, House,Simpson illetve egy ideig a Lost illetve a Heroes is bejött. Utána mindkettő elment egy olyan irányba ami már nem igazán feküdt.matador írta: 24, Spartacus, PoI, Banshee, SupNat, Arrow, The following, Family Guy, Harper-sziget, Blue Mountain State, Suits, A szökés, Sherlock, Strike Back, Criminal minds.
Vicces mert a spartacust,got, és a breaking badet én is ELŐSZÖR feladtam 1 rész után.Rinku írta:Hadd kérdezzem már meg, Te miket szoktál nézni?gergo9 írta:Ízlések és pofonok. Nálam a közkedvelt sorozatok közül a spartacus a trónok harca a walking dead fél-1rész után ment a kukába. A breaking badet is kb 3-4 részig bírtam.Mert nekem úgy tűnik, hogy könnyen feladod őket.
Bár tényleg ízlések és pofonok, de mondj már kérlek 1-2-t, amit nézel, mert tényleg érdekel.
A Spartacus kivételével pont ugyanez.gergo9 írta:
Ízlések és pofonok. Nálam a közkedvelt sorozatok közül a spartacus a trónok harca a walking dead fél-1rész után ment a kukába. A breaking badet is kb 3-4 részig bírtam.
Hadd kérdezzem már meg, Te miket szoktál nézni?gergo9 írta:Ízlések és pofonok. Nálam a közkedvelt sorozatok közül a spartacus a trónok harca a walking dead fél-1rész után ment a kukába. A breaking badet is kb 3-4 részig bírtam.