Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
újak nem lesznek, egyelőre marad a régi stáb. kanty visszajelzésre várok még, ha nem jön szerdáig, akkor a helyére jöhet valaki (csak olyan aki régi, megbízható fórumozó, szerencselovagok, akik 3 kör után kiszállnak kíméljenek)balinteer írta:VEB, mivel ismétlés a tudás anyja, ezért leírnád újra a szabályokat a játékunkról? Nem árt frissíteni, plusz legalább az újak is tudni fogják.
Én vagyok, napi szinten nézegetem a fórumot, de látom hogy nyáriszünet van.visca el barca írta:igen, jól gondolodAlcantara írta:Mikor indulunk itt pontosan? Gondolom a magyar első-és másodosztály tippmix csalós meccsei nem mérvadóak, várunk a nagyokra.![]()
ligue1 08.12
PL 08.13
olasz 08.20
laliga 08.20
bundás 08.26
jövő7 még pihi, utána mehet a buli.
szeretném, ha azok az arcok akik játszottak tavaly, de nem nagyon fórumoznak mostanában, jeleznének nekem, hogy jönnek-e: kanty, bali, krisz, rolkó. őket nem látom mostanában sehol. ha valaki nem jelentkezik addig, vagy jelzi h kiszáll, akkor jöhet majd a helyére más
igen, jól gondolodAlcantara írta:Mikor indulunk itt pontosan? Gondolom a magyar első-és másodosztály tippmix csalós meccsei nem mérvadóak, várunk a nagyokra.
Zéb fold prafó kradulálog!S.Agüero írta:Beten van olyan, hogy végső győztes, és ott van olyan is, hogy legalább döntőzik. Én a portugálokra dobtam fel egy kis aprót, hogy döntőznek, 15-ös odds volt.
Vagy ma kiejtjük őket.
Ha indul a szezon szeretnék majd csatlakozni.visca el barca írta:gyorsan átszámoltam, lehet egy-két helyen félrement, de sztem kb. jó. itt minden tippet figyelembe vettem, nem csak az azokat amik rákerültek a szelóra. 36 hetet játszottunk
alcantara - 34/14 - 40.12%
messias - 31/14 - 45.16%
veb - 31/16 - 51.61%
bali - 30/13 - 43.33%
matykó - 29/14 - 48.26%
kanty - 26/15 - 57.69%
rolkó - 12/6 - 50%
krisz - 11/6 - 54.55%