Sportfogadás
- visca el barca
- Presidente del Barça
rolira 8ig várok utána záróra a hétre
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Hull City-Leicester V 1,94
Leicester javarészt megtartotta fontosabb játékosait, egyedül Kanté lépett "csak" le, őt Mendy személyében próbálják pótolni. A Hull szerintem majdnem biztos, hogy ki fog esni. A menedzserük lelépett, Diame is elhagyta a csapatot. Eddig nagyon pocsék a nyaruk.
Úgy gondolom, hogy Ranieri gárdája lendületből meg fogja nyerni ezt a meccset.
Leicester javarészt megtartotta fontosabb játékosait, egyedül Kanté lépett "csak" le, őt Mendy személyében próbálják pótolni. A Hull szerintem majdnem biztos, hogy ki fog esni. A menedzserük lelépett, Diame is elhagyta a csapatot. Eddig nagyon pocsék a nyaruk.
Úgy gondolom, hogy Ranieri gárdája lendületből meg fogja nyerni ezt a meccset.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- MatyiG
- Adminisztrátor
10032
Southampton - Watford 1.78 H
Mit lehet ilyenkor még írni... Utóbbi 5 egymás elleni meccsükön nem kapott ki a Soton. Tavaly a Soton a legutolsó 6 tétmeccséből egyet sem veszített el, míg a Watford az utolsó 5 meccséből csak egyet tudott megnyerni. Sima 2-0 lesz szerintem.
Southampton - Watford 1.78 H
Mit lehet ilyenkor még írni... Utóbbi 5 egymás elleni meccsükön nem kapott ki a Soton. Tavaly a Soton a legutolsó 6 tétmeccséből egyet sem veszített el, míg a Watford az utolsó 5 meccséből csak egyet tudott megnyerni. Sima 2-0 lesz szerintem.
- visca el barca
- Presidente del Barça
krisz, valami két mondatot hányjál majd legközlebb ide, had tudja a nép, miért ezt tippelted 
11645 V arsenal-pool több mint 2.5 gól 1.75
sajnos itt az elején még nem lehet túl sokat statisztikázni, sőt semmit, így totál randora kivettem az első fordulóból a derbit. utolsó 6 meccsükön volt egy 0:0, amúgy mindig jötta 2.5+. arsenal nem tudom hol tart a felkészülésben, de a pool ellenünk azért elég erős volt így remélhetőleg egy gólgazdag meccs lesz.

11645 V arsenal-pool több mint 2.5 gól 1.75
sajnos itt az elején még nem lehet túl sokat statisztikázni, sőt semmit, így totál randora kivettem az első fordulóból a derbit. utolsó 6 meccsükön volt egy 0:0, amúgy mindig jötta 2.5+. arsenal nem tudom hol tart a felkészülésben, de a pool ellenünk azért elég erős volt így remélhetőleg egy gólgazdag meccs lesz.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- varnagykrisztian
- Entrenador del Barça
Dortmund - Bayern München
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
Odds: 1,70
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
Odds: 1,70
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
- balinteer
- Capitá del Barça
Végre kezdjük, hajrá Srácok! 
09693 Everton-Spurs Mindkét csapat szerez gólt: IGEN
Indul a szezon, sokat még nem tudunk a csapatok formájáról, viszont úgy érzem, hogy a Spurs fáradtabban kezdi a bajnokságot, mivel több játékosuk volt ott az EB-n, ezért egy döntetlen szagú 1-1-es meccset várok.

09693 Everton-Spurs Mindkét csapat szerez gólt: IGEN
Indul a szezon, sokat még nem tudunk a csapatok formájáról, viszont úgy érzem, hogy a Spurs fáradtabban kezdi a bajnokságot, mivel több játékosuk volt ott az EB-n, ezért egy döntetlen szagú 1-1-es meccset várok.
EuroBarca NFL League Season 17/18: 1st Place
Bekezdek elsőnek! 
11555 02 Bournemouth-MU 1x2 döntetlen és 4,5-nél kevesebb
Elsőre okosságot nehéz írni. Szezon első meccse, csodaPogba nemrégen érkezett, a csapat még nehezen állhatott össze, idegenben, a kis szívós, szürke iparos "Bornusz" ellen elsőre elég az x.
Gólzápor meg talán nem lesz.

11555 02 Bournemouth-MU 1x2 döntetlen és 4,5-nél kevesebb
Elsőre okosságot nehéz írni. Szezon első meccse, csodaPogba nemrégen érkezett, a csapat még nehezen állhatott össze, idegenben, a kis szívós, szürke iparos "Bornusz" ellen elsőre elég az x.
Gólzápor meg talán nem lesz.
- visca el barca
- Presidente del Barça
a mai naptól hivatalosan is indul a buli, tessék tolni a tippeket.
1 forduló zárása holnap este valamikor, sokáig leszek, uis olimpia van, de azért legkésőbb 22:00-ig csináljátok meg
kanty nem jelzett semmit (remélem azért jól van), úgyhogy egy ideig 7-en csináljuk, aztán ha sok hiányos fordulo lesz (kevesebb mint 5 tipp), akkor felveszünk valaki újat.
angol, francia, mennyei, egyelőre ennyi, sztem az olimpiát hagyjuk ki
1 forduló zárása holnap este valamikor, sokáig leszek, uis olimpia van, de azért legkésőbb 22:00-ig csináljátok meg
kanty nem jelzett semmit (remélem azért jól van), úgyhogy egy ideig 7-en csináljuk, aztán ha sok hiányos fordulo lesz (kevesebb mint 5 tipp), akkor felveszünk valaki újat.
angol, francia, mennyei, egyelőre ennyi, sztem az olimpiát hagyjuk ki

- visca el barca
- Presidente del Barça
újak nem lesznek, egyelőre marad a régi stáb. kanty visszajelzésre várok még, ha nem jön szerdáig, akkor a helyére jöhet valaki (csak olyan aki régi, megbízható fórumozó, szerencselovagok, akik 3 kör után kiszállnak kíméljenek)balinteer írta:VEB, mivel ismétlés a tudás anyja, ezért leírnád újra a szabályokat a játékunkról? Nem árt frissíteni, plusz legalább az újak is tudni fogják.
- minimum odds 1.7
- barca, real minden szinten tilos
- PÉNTEK 18:00-ig mindenki hozza a tippet (aznap úgyis jelzem meddig vagyok elérhető)
- valami minimum 2 sort írjatok mellé, az "így érzem" kevés
- jelenleg 8an vagyunk, 5 tipp játszik azt én sorsolom ki. aki kiesett az a kövi 7en aut. játszik

- visca el barca
- Presidente del Barça
oké, vettem. akkor még balira meg kantyra várok, hogy jelezzenek vmit

- varnagykrisztian
- Entrenador del Barça
Én vagyok, napi szinten nézegetem a fórumot, de látom hogy nyáriszünet van.visca el barca írta:igen, jól gondolodAlcantara írta:Mikor indulunk itt pontosan? Gondolom a magyar első-és másodosztály tippmix csalós meccsei nem mérvadóak, várunk a nagyokra.![]()
ligue1 08.12
PL 08.13
olasz 08.20
laliga 08.20
bundás 08.26
jövő7 még pihi, utána mehet a buli.
szeretném, ha azok az arcok akik játszottak tavaly, de nem nagyon fórumoznak mostanában, jeleznének nekem, hogy jönnek-e: kanty, bali, krisz, rolkó. őket nem látom mostanában sehol. ha valaki nem jelentkezik addig, vagy jelzi h kiszáll, akkor jöhet majd a helyére más

VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
jövök majd, hát valakinek jó tippeket is kell hozni 

- visca el barca
- Presidente del Barça
igen, jól gondolodAlcantara írta:Mikor indulunk itt pontosan? Gondolom a magyar első-és másodosztály tippmix csalós meccsei nem mérvadóak, várunk a nagyokra.

ligue1 08.12
PL 08.13
olasz 08.20
laliga 08.20
bundás 08.26
jövő7 még pihi, utána mehet a buli.
szeretném, ha azok az arcok akik játszottak tavaly, de nem nagyon fórumoznak mostanában, jeleznének nekem, hogy jönnek-e: kanty, bali, krisz, rolkó. őket nem látom mostanában sehol. ha valaki nem jelentkezik addig, vagy jelzi h kiszáll, akkor jöhet majd a helyére más

Mikor indulunk itt pontosan? Gondolom a magyar első-és másodosztály tippmix csalós meccsei nem mérvadóak, várunk a nagyokra.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Zéb fold prafó kradulálog!S.Agüero írta:Beten van olyan, hogy végső győztes, és ott van olyan is, hogy legalább döntőzik. Én a portugálokra dobtam fel egy kis aprót, hogy döntőznek, 15-ös odds volt.
Vagy ma kiejtjük őket.

- visca el barca
- Presidente del Barça
sztem bárhol.
amugy tényleg érdmes megrakni a horvátokat meg a belgákat is, vmelyik biztos elsunnyog a döntőig.
amugy tényleg érdmes megrakni a horvátokat meg a belgákat is, vmelyik biztos elsunnyog a döntőig.

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ha indul a szezon szeretnék majd csatlakozni.visca el barca írta:gyorsan átszámoltam, lehet egy-két helyen félrement, de sztem kb. jó. itt minden tippet figyelembe vettem, nem csak az azokat amik rákerültek a szelóra. 36 hetet játszottunk
alcantara - 34/14 - 40.12%
messias - 31/14 - 45.16%
veb - 31/16 - 51.61%
bali - 30/13 - 43.33%
matykó - 29/14 - 48.26%
kanty - 26/15 - 57.69%
rolkó - 12/6 - 50%
krisz - 11/6 - 54.55%

Más: Nem tudjátok hol tudom megtenni, hogy melyik 2 csapat játsza a döntőt?
Szeretném megrakni a Horvát-Francia döntőt.
A vb-en még az első meccs előtt megtettem spanyolban, hogy német-argentín döntő lesz és 1-0 a németeknek, rendes játékidőben....

- visca el barca
- Presidente del Barça
persze, ahogy beindul legalább 2 topliga, nyomatjuk egyből 

Én valamiért nem látom, hogy ma a Pool miért lenne az esélyesebb. Sevillára 3,6-ért érdemes szerintem egy kis aprót tenni.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.