Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.01.14. 17:59:17

Na az itteni csöpögős vélemények okán terve van véve a Django, de azért félek kicsit a filmtől. A Tarantino moziknál nálam hihetetlenül számít, hogy éppen milyen hangulatban vagyok. Ha olyanban, hogy nem zavar a sok duma, van kedvem odafigyelni a részletekre és a karakterek kidolgozottságára, akkor nincs gond, ellenkező esetben viszont nagyon gyorsan vége szokott lenni a filmnézésnek. Lehet kövezni, de számomra a Becstelen Brigantyk végignézése is elég nagy erőfeszítésekbe került.

Más: nem tudja valaki, hogy a Skyfall mikor lesz elérhető a magboltban? Mert már hetek óta minden nap megnézem, de még semmi. Illetve a Lincoln is érdekelne.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.14. 14:47:33

Argo

Hát ez rohadt nagy volt! Tibi Security!!! Affleck végre visszanyúlt a gyökereihez és készített egy filmet magyarokkal!!! Zseniálisan jó.

:mrgreen:

Nem rossz film, igazából ennél se nagyon érződött, hogy két óra, a szereplők se voltak rosszak, de nem akkora szám, pl. Gézám előző filmje sokkal jobban bejött. Ez az egész sztori valahogy nem tudott annyira érdekelni, ráadásul végig ott volt a tény, hogy ennek pozitív végkifejlete lesz, így azért izgulni se izgult az ember.

7/10

Ma Lincoln. Illetve elkezdtem leszedni a screener-t a Silver Linings Playbook-ból. Így, hogy 8 jelölést is kapott oszárra, valamint tegnap JLaw még el is tette a GG-ot nagyon kíváncsi vagyok, és remélem nem kell csalódnom.
Felirat mondjuk még sehol, de legalább lent lesz a gépen... :( :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.14. 02:10:52

Megy a Golden díjátadó, twitter postokat majd folyamatosan szerkesztgetem ide:

Best Supporting Actor in a Motion Picture - Christoph Waltz - Django Unchained - #GoldenGlobes

Best Supporting Actress in a TV Movie, Series, or Miniseries - Maggie Smith - Downtown Abbey: Season 2 - #GoldenGlobes

Best Miniseries or Motion Picture Made for Television - Game Change - #GoldenGlobes

Best Actress in a TV Movie or Miniseries - Julianne Moore - Game Change - #GoldenGlobes

Best Television Series Actor - Drama - Damian Lewis - Homeland - #GoldenGlobes

Best Television Series - Drama - Homeland - #GoldenGlobes

Best Original Score - Mychael Danna - Life of Pi - #GoldenGlobes

Best Original Song - "Skyfall" - Adele & Paul Epworth - Skyfall - #GoldenGlobes

Best Actor in a TV Movie or Miniseries - Kevin Costner - Hatfields & McCoys - #GoldenGlobes

Best Actress in a Motion Picture - Comedy or Musical - Jennifer Lawrence - Silver Linings Playbook - #GoldenGlobes

Best Supporting Actor in a Television Series - Ed Harris - Game Change - #GoldenGlobes

Best Supporting Actress in a Motion Picture - Anne Hathaway - Les Miserables - #GoldenGlobes

Best Screenplay - Quentin Tarantino - Django Unchained - #GoldenGlobes

Best Actor in a Television Series - Comedy or Musical - Don Cheadle - House of Lies - #GoldenGlobes

Best Foreign Film - Amour (Austria) - #GoldenGlobes

Best Actress in a Television Series - Drama - Claire Danes - Homeland - #GoldenGlobes

Best Animated Feature Film - Brave - #GoldenGlobes

Best TV Series Actress - Comedy or Musical - Lena Dunham - Girls - #GoldenGlobes

Best Director - Ben Affleck - Argo - #GoldenGlobes

Backstage with Cecil B. DeMille Award recipient Jodie Foster!
http://instagr.am/p/UcuPySoKff/

Best Television Series - Comedy or Musical - Girls - #GoldenGlobes

Best Actor in a Motion Picture - Comedy or Musical - Hugh Jackman - Les Miserables - #GoldenGlobes

Best Motion Picture - Comedy or Musical - Les Miserables - #GoldenGlobes

Best Actress in a Motion Picture - Drama - Jessica Chastain - Zero Dark Thirty - #GoldenGlobes

Best Actor in a Motion Picture - Drama - Daniel Day Lewis - Lincoln - #GoldenGlobes

Best Motion Picture - Drama - Argo - #GoldenGlobes
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
sjd
Llegenda del Barça

2013.01.14. 00:48:10

lui1698 írta:Szerintem hatalmas, Madsen főleg, de Steve Buscemi se kutya. :D Ha meg azt nézzük, hogy első film akkor meg pláne nem semmi.
Hát jól megmagyaráztad :D soadroli elbújhat mögötted bármelyik elemzésével :twisted:
Na mind1, egyezzünk meg abban, hogy kvittek vagyunk a Looper kapcsán. :D
lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.14. 00:42:54

Szerintem hatalmas, Madsen főleg, de Steve Buscemi se kutya. :D Ha meg azt nézzük, hogy első film akkor meg pláne nem semmi.
Kép
REMY
Madridista

2013.01.14. 00:40:14

sjd írta:
A Kutyaszorítóban mitől olyan istenkirály film? Engem borzalmasan untatott, még így is, hogy ilyen rövid volt.
jó volt, de.... Tarantinotól nem a kedvencem nekem sem. És igen, unalmas volt. Szerintem erre adtam a legkisebb pontot (7)
sjd
Llegenda del Barça

2013.01.14. 00:29:36

lui1698 írta:Gyakorlatilag mindegyikkel egyetértek, illetve még a Hobbit-ot meg kell nézzem, hogy megállapítsam van-e olyan jó nálam, mint a LotR. :)
Most megmondom, nem lesz. Egy ember nem volt, aki ezt mondta volna, pont a posztban leírtak miatt.

A Kutyaszorítóban mitől olyan istenkirály film? Engem borzalmasan untatott, még így is, hogy ilyen rövid volt. Őszintén szólva a Like a Virgin monológon kívül, meg h valami beteg ember fel akart gyújtani egy másikat, semmire nem emlékszem belőle. Nagyjából ezzel a filmmel lett elegem Tarantinoból, de azért egy Kill Bill 2-t meg Jackie Brown még pótolok.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.01.14. 00:13:44

kurdt írta:Olyan rosszul hangzik, hogy "a Kill Bill a legrosszabb". Nem rossz az sem, csak talán egy filmmel hosszabb a kelleténél...
vagy épp eggyel rövidebb... :D nézőpont kérdése.

én amugy félek djangotol, nekem már az IB sem tetszett annyira, valahogy nincs az az igazi tarantinos feelingje mint a korabbi filmjeinek
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kurdt
Megmentő :)

2013.01.14. 00:10:46

lui1698 írta: Most egy frissített lista így néz ki nálam:

1. Ponyvaregény
2. Kutyszorítóban
3. Django
4. IB
5. Kill Bill (a kettő nálam egy)
6. Jackie Brown
7. Halálbiztos
1. Kutyaszorítóban
2. Ponyvaregény
3. Halálbiztos
4. Django
5. Jackie Brown
6. Inglourious Basterds
7. Kill Bill

Olyan rosszul hangzik, hogy "a Kill Bill a legrosszabb". Nem rossz az sem, csak talán egy filmmel hosszabb a kelleténél...
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.14. 00:10:21

sjd írta:A SmokingBarrels listája 2012 legtúlértékeltebb filmjeiről.
Nézzetek rá, szerintem mindenkit fog egy-két meglepetés érni :D
Gyakorlatilag mindegyikkel egyetértek, illetve még a Hobbit-ot meg kell nézzem, hogy megállapítsam van-e olyan jó nálam, mint a LotR. :)
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.01.14. 00:06:03

A SmokingBarrels listája 2012 legtúlértékeltebb filmjeiről.
Nézzetek rá, szerintem mindenkit fog egy-két meglepetés érni :D
lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.14. 00:05:21

kurdt írta:Aludni kéne rá még párat, de ez szerintem ott van a legjobb Tarantino-filmek közt.
De még mennyire, hogy ott van.

Most egy frissített lista így néz ki nálam:

1. Ponyvaregény
2. Kutyszorítóban
3. Django
4. IB
5. Kill Bill (a kettő nálam egy)
6. Jackie Brown
7. Halálbiztos

Igazából még egyszer a közeljövőben megnézem a Django-t, mert nagyon egy szinten van nálam az Brigantikkal.
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2013.01.14. 00:04:48

Ha már ilyen jó véleménnyel vagytok a Django-ról, akkor meglesem én is. Gyerek koromban imádtam a westernt,, de aztán nem is igen készültek western filmek főleg nem jók.
Az eredeti Djangot is szerettem gyerek fejjel Franco Nero-val a főszerepben, húzta maga mögött a Getling? géppityuját egy koporsóban.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
REMY
Madridista

2013.01.14. 00:01:43

A Kulthorror sorozat kezdetét vette, és itt is van a sorozat első része:
A Rémálom az Elm utcában

Gondolom senkinek nem kell bemutatni Freddy Kruegert, de azért én mégis megteszem. Egyrészt megérdemli, másrészt a film, méltó arra, hogy egy ilyen sorozatban megemlítsük. Az értékelésről ITT olvashattok.
kurdt
Megmentő :)

2013.01.13. 23:56:47

Django Unchained

A fene egye meg, a maga sajátos módján ez tényleg marha jó film volt! Waltz remek volt, Foxx, Jackson szintén, de a pálmát most talán DiCaprio viszi.
A soundtrack pedig még Tarantino szinten is egészen kiemelkedő.

Aludni kéne rá még párat, de ez szerintem ott van a legjobb Tarantino-filmek közt.
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
kanty
Llegenda del Barça

2013.01.13. 22:11:52

Django Unchained

Kedvenc rendezőm és kedvenc színészem egyszerre terítéken. Nem csoda, hogy nem vártam meg a HD verziót.

Mit mondjak? Tarantino ismét hozta a szintet. Én általában két dolgot várok el egy filmtől, ha valamelyik abszolút megvan, akkor megy a 10 pont. Az egyik az, hogy olyant kapjak tőle, ami annyira elgondolkodtat, hogy talán az egész életemet teljesen másképp lássam, a másik pedig az, hogy minőségi szórakoztatást nyújtson. Ez utóbbi kategóriát képviseli nálam Tarantino. Persze az összes filmje nálam sem 10-es, de azt hiszem 7 pontnál kevesebbet még nem adtam Tarantino rendezte filmre.

Én sem szeretem annyira a westernt, valahogy nem mozgat meg, valahogy hiányzik a plusz. Ezt viszont szerettem, talán egy 15 perc volt, amit laposnak éreztem, de a többi nagyon hamar elrepült. Fel se tűnt, hogy majdnem három órás az egész film.
Hatalmas szövegek, remek zenék, minőségi színészi játékok.
Így hirtelen nem is tudom eldönteni, hogy ki tetszett a legjobban. Fox, Waltz és DiCaprio is nagyon odatette magát. Jamie ox-tól nekem igazán a Ray tetszett, ott mutatta meg többek között, hogy piszok jó színész. Ja és persze itt is. Nagyon illet rá a szerep.
Waltz kb. hozza azt, amit a Becstelen Brigantykban, ezzel azt hiszem elmondtam mindent.
DiCaprio idén sem kap Oscart, de engem ez nem igazán érdekel. Szerintem ő a Titanicot már nagyon-nagyon rég levetkőzte. Aviátor, Véres Gyémánt, Tégla, Viharsziget, Eredet, J. Edgar, mind nagyon komoly filmek és ezekben a filmekben nagyon komoly alakítást tett be a közösbe. És ezeket egytől-egyig komoly szerepeknek mondanám, mert pl. A kapj el, ha tudsz-ra még én is azt mondom, hogy ott még kicsit a Titanicos DiCaprio volt jelen.

Tarantinoról is kb. az a véleményem, hogy nem érdekel, hogy kap vagy nem Oscar-t. Neki igazán már nincs mit bizonyítania.

Volt itt Nolan-ről szó. Őt is bírom, csak én az ő filmjeit egyszer nézőseknek tartom. Tudom, hogy ez sokaknak furán hangzik, de ott van az Eredet példának, van benne egy hatalmas csavar/kétely az számomra egyszer volt igazán hatásos. Míg Tarantino filmjeit akármikor elő tudom venni kb. ugyanannyira lekötnek.

Ja és Django.
9/10.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
REMY
Madridista

2013.01.13. 21:55:25

R'ha

6 perces rövidfilm egy fiatal német rendezőtől. Nagyon adja. Amúgy sci-fi :wink:
sjd
Llegenda del Barça

2013.01.13. 21:02:42

bence-barca írta: Kép
Remélem értitek :mrgreen:
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.01.13. 20:57:10

messideco írta:
sjay írta:

Sőt, még a Mechanikus Narancs sem kapta meg az Oscart az adott évben...
Az egy sz.ar film :P

Kép
Remélem értitek :mrgreen:

Mondjuk tőled nem vártam jobb véleményt a filmről... :x
lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.13. 20:44:31

Ma Argo-Lincoln kombóval nyomom tovább az oszkár filmeket.

Arra meg ugye nincs esély, hogy valahol van már Napos oldalhoz meg az új Bige filmhez felirat? Vagy a 3,14-hez?
Kép
Faust
Madridista

2013.01.13. 20:30:44

És akkor mi van, ha nem kap Oscart? Őszintén. Kubrick sem kapott soha, mégis csak a Mesternek hívják minden amerikai filmes iskolában.

Na persze Nolant - bocsánat, Christ - nem fogják, de értitek, mire célzok. :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Faust 2013.01.13. 20:56:09-kor.
Kép
sjay
Entrenador del Barça

2013.01.13. 15:46:14

messideco írta:

Akkor kérnék egy életkort, magasságot, testsúlyt.. és öhm.. mi is kell még egy woodoo babához? :roll: :lol:
messideco
Presidente del Barça

2013.01.13. 15:42:54

sjay írta:
messideco írta:Még Hitchcock sem kapott Oscart, szóval tárgytalan az egész kérdéskör.

De Nicolas Cage igen 8)
Kép
"And my heart will leave you never."
REMY
Madridista

2013.01.13. 15:41:34

messideco írta:
De Nicolas Cage igen 8)
Mondjuk vele nem tudom mi a gond :wink: meg kell nézni a Las Vegas, végállomás című filmjét, és utána ellehet gondolkodni azon, hogy kijárt-e neki. Véleményem szerint IGEN. Nem a 2000-es évekbeli munkáját kell nézni, mert az katasztrófa. 90-es években viszont parádézott.
sjay
Entrenador del Barça

2013.01.13. 15:26:25

messideco írta:Még Hitchcock sem kapott Oscart, szóval tárgytalan az egész kérdéskör.

De Nicolas Cage igen 8)
Válasz küldése