Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát jól megmagyaráztadlui1698 írta:Szerintem hatalmas, Madsen főleg, de Steve Buscemi se kutya.Ha meg azt nézzük, hogy első film akkor meg pláne nem semmi.
jó volt, de.... Tarantinotól nem a kedvencem nekem sem. És igen, unalmas volt. Szerintem erre adtam a legkisebb pontot (7)sjd írta:
A Kutyaszorítóban mitől olyan istenkirály film? Engem borzalmasan untatott, még így is, hogy ilyen rövid volt.
Most megmondom, nem lesz. Egy ember nem volt, aki ezt mondta volna, pont a posztban leírtak miatt.lui1698 írta:Gyakorlatilag mindegyikkel egyetértek, illetve még a Hobbit-ot meg kell nézzem, hogy megállapítsam van-e olyan jó nálam, mint a LotR.
vagy épp eggyel rövidebb...kurdt írta:Olyan rosszul hangzik, hogy "a Kill Bill a legrosszabb". Nem rossz az sem, csak talán egy filmmel hosszabb a kelleténél...
1. Kutyaszorítóbanlui1698 írta: Most egy frissített lista így néz ki nálam:
1. Ponyvaregény
2. Kutyszorítóban
3. Django
4. IB
5. Kill Bill (a kettő nálam egy)
6. Jackie Brown
7. Halálbiztos
Gyakorlatilag mindegyikkel egyetértek, illetve még a Hobbit-ot meg kell nézzem, hogy megállapítsam van-e olyan jó nálam, mint a LotR.sjd írta:A SmokingBarrels listája 2012 legtúlértékeltebb filmjeiről.
Nézzetek rá, szerintem mindenkit fog egy-két meglepetés érni
De még mennyire, hogy ott van.kurdt írta:Aludni kéne rá még párat, de ez szerintem ott van a legjobb Tarantino-filmek közt.
bence-barca írta:
Remélem értitek
messideco írta:Az egy sz.ar filmsjay írta:
Sőt, még a Mechanikus Narancs sem kapta meg az Oscart az adott évben...
Mondjuk vele nem tudom mi a gondmessideco írta:
De Nicolas Cage igen
Sőt, még a Mechanikus Narancs sem kapta meg az Oscart az adott évben...messideco írta:Még Hitchcock sem kapott Oscart, szóval tárgytalan az egész kérdéskör.
De Nicolas Cage igen