Offtopic
Hujber Feri mokkas videoja? Velemeny?
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan
rmcf
rmcf
Ott van a Seat hátuljánMatsMessi írta:Valaki véletlen nem tudja, hogy LEON nevű felhasználóval mivan? Nagyon szimpatikus volt régen!

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
ÁÁÁ értemS.Agüero írta:Léon, a profi.Nézd meg, ha még nem láttad.

Na most ezt nem értemMQuCsabi írta:Profi lett... :$

Valaki véletlen nem tudja, hogy LEON nevű felhasználóval mivan? Nagyon szimpatikus volt régen!
- geridoss
- Director del Fútbol
Akinek szüksége van nCore meghívóra (természetesen csak az ottani fórum változatos hangulata miatt használom
), az itt vagy pm-ben jelentkezzen egy email címmel.

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- brownieheaven
- Jugador d'estrella
Tud valaki egy jo oldalt ajalnani, ahol magyar koltemenyek vannak kulonbozo idegen nyelvekre leforditva? Tovabba ha valaki tudna akar egy nagyobb magyar koltemenyhez is gorog forditast, azt nagyon megkoszonnem 

M1en főműsor időbe 5x30 mp 200 000 forint, tudom mert már korábban másnak megérdeklődtem. Szóval 2-3 millióból már lehet marketinget csinálni.Zolee23 írta:Ti azért kicsit álomvilágban éltek. 5 millióból földek meg tenyésztés, 2-3 millábol TV meg rádió reklámok.![]()
![]()
![]()
![]()
Inkább uzsorázzatok, ahhoz ennyi is elég. ()
Szerencsejátékot meg csinálni kell, nem játszani. Egyébként ez az X-re fogados taktika működik, csak kell hozza min. 7 számjegyű tőke, és okosan kell csapatot választani.
Ja hát az ilyen bolond korszakon mindenki átesikFiatalság, bolondság

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
-
- Capitá del Barça
Ti azért kicsit álomvilágban éltek. 5 millióból földek meg tenyésztés, 2-3 millábol TV meg rádió reklámok.

Inkább uzsorázzatok, ahhoz ennyi is elég. (
)
Szerencsejátékot meg csinálni kell, nem játszani. Egyébként ez az X-re fogados taktika működik, csak kell hozza min. 7 számjegyű tőke, és okosan kell csapatot választani.

Inkább uzsorázzatok, ahhoz ennyi is elég. (

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Fiatalság, bolondság. 

Ekkora extázist és euforiát kb. a legdurvább éjszakai korszakomba éreztem utoljára.Messias2 írta:Ma se fogok aludni az biztos.
Egyelőre az én kezem is remeg, mint csababarcának.
Mindenesetre holnapi nap folyamán újranézem a meccset.
Ja, és bontottam egy Finlandiát.

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Ma se fogok aludni az biztos. 

TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Aki tényleg nagyba nyomja, az nem beten játszik, hanem különböző pl ázsiai portálokon. Papíron rohadtul nem éri meg...szegényes kínálat, szaladgálás. Max az akarat gyengéknek jó, mert nem tudják olyan könnyen elcseszni a stratégiát, mint online.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Nincs más választásod ha bekorlátoznak.S.Agüero írta:Nem éri meg. Sokkal rosszabbak az oddsok. 90% körül van a kifizetés a tippmixnél, míg a Beten és a társain 95 körüli.Papíron kell játszani hiába gyengébb a kínálat, de akkor korlátlanul tudod nyomni + a NAV sem cseszeget.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Nem éri meg. Sokkal rosszabbak az oddsok. 90% körül van a kifizetés a tippmixnél, míg a Beten és a társain 95 körüli.Papíron kell játszani hiába gyengébb a kínálat, de akkor korlátlanul tudod nyomni + a NAV sem cseszeget.
Papíron kell játszani hiába gyengébb a kínálat, de akkor korlátlanul tudod nyomni + a NAV sem cseszeget.rikko írta:Nagytétes pakolgatást nem mindegyik oldal nézi jó szemmel, főleg ha nyersz is.
Én pl. BetandWin, Bet365,WilliamHill oldalakon már szabályozva lettem... max 10 juróval/fonttal fogadhatok. Így kiszálltam. Most a sokkal lazább pinaccle-n fogadok havi 1-2 alkalommal.
Nagytétes pakolgatást nem mindegyik oldal nézi jó szemmel, főleg ha nyersz is.
Én pl. BetandWin, Bet365,WilliamHill oldalakon már szabályozva lettem... max 10 juróval/fonttal fogadhatok. Így kiszálltam. Most a sokkal lazább pinaccle-n fogadok havi 1-2 alkalommal.
Ki kell próbálni, mondjuk 1 hónapig mindkettőt olyan téttel, ami neked kényelmes, és jönni fog...aztán, ha elkezded nagy téttel, elmegy
sportfogadás íratlan szabálya 
Egy a lényeg, vagy egyáltalán ne tedd vagy mindet tedd adott stratégiában.

Egy a lényeg, vagy egyáltalán ne tedd vagy mindet tedd adott stratégiában.
Koszi megvan mar be is vett. Ezt a duplázóst elég komolyan hozza, viszont ő kis téttel játszik. Na ezek után legyen okos az ember hogy kinek az ajánlatait rakja.recrea írta:Igen, csak az van, én se vagyok benne, csak barátom teszi meccseit, én meg tudom hányszor talál be. Kérj csatlakozást.Nero. írta:A Robintippset hol találom? Nincs oldal csak csoport?

Igen, csak az van, én se vagyok benne, csak barátom teszi meccseit, én meg tudom hányszor talál be. Kérj csatlakozást.Nero. írta:A Robintippset hol találom? Nincs oldal csak csoport?
A Robintippset hol találom? Nincs oldal csak csoport?