Eurobarca találkozók!
- lioka
- Barça B
Grat Anti!!!akkor most lesz tali márciusban??
BARCA PARA SIEMPRE!!!
http://www.youtube.com/watch?v=v7GjiPa16JI
http://www.youtube.com/watch?v=v7GjiPa16JI
Hehehehe.........antiimperialista írta:Manapság már ez is ritka, szóval ez azért teljesítményRoniee21 írta:De az ivás egy kicsit még odébb áll tőlem 14 vagyok![]()
Ha jót akarsz, ne Charlie-ra hallgass

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ki emléxik már arra, hogy 1 évvel ezelőtt mikor a fórumtali volt mikor játszott a Barca:DDDSharkinho írta:Te már nem is emléxel, hogy mi merre hány méter volt?Ordog írta:Ige??? Akkor mit beszélnek itt össze-vissza egyesek??:DD
Félreértettem amit Rumig mondott:D
Béke!
-
- Llegenda del Barça
így van!Charlie írta:Ilyen indok hogy bajnokiVicc. Érettségi az más, találkozó leghamarabb Augusztusban lesz, akkor érnek rá az emberek, nyár vége felé.
C.
aug. végére készüljön mindenki. akkor már általában senki sem nyaral, hanem készül a sulira, melóre etc...
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nemvolt meccs időpontban,elöző nap volt az európai-szuperkupa.
in to exile
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
kollegaelprat írta:Én is mennék........nagyon-nagyon kíváncsi vagyok már...csak a bibi elég nagy.
HA MINDEN JÓL MEGY Ausztriában melózok a nyári szezonban(nem konzumhölgyként,nem bártáncos lányként,nem ribiként) hanem szorgalmas vendéglátósként![]()
Mindenképpen kell a meló,de félek h beköv. a legrosszabb...és ebből már ki tudjátok köv.-ni h mi az....

Amúgy a taliban az télleg eléggé el volt szúrva, hogy meccs időpontban volt.
(amúgy ezt leszámítva világbajnok volt!)
- elprat
- Capitá del Barça
Én is mennék........nagyon-nagyon kíváncsi vagyok már...csak a bibi elég nagy.
HA MINDEN JÓL MEGY Ausztriában melózok a nyári szezonban(nem konzumhölgyként,nem bártáncos lányként,nem ribiként) hanem szorgalmas vendéglátósként
Mindenképpen kell a meló,de félek h beköv. a legrosszabb...és ebből már ki tudjátok köv.-ni h mi az....
HA MINDEN JÓL MEGY Ausztriában melózok a nyári szezonban(nem konzumhölgyként,nem bártáncos lányként,nem ribiként) hanem szorgalmas vendéglátósként

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Én megyek, szem nem marad szárazon, és torok sem
Jogosítványomataz fogom akkor kezdeni/fejezni (:?:) meg névnap is lexx, szal lexx ünneplés bőven 

-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nem tudom eldönteni, melyik a rosszabb....Perrero írta:ha meg beszolsz ugy elverlek h ugy majd nézel ki mint SaviolaSaviola írta:Ja,s ha rá hallgatsz akkor úgy fogsz kinézni,mint ő.. [remélem,ez kellőképp elrettentő példa volt.]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()