Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hehehehe.........antiimperialista írta:Manapság már ez is ritka, szóval ez azért teljesítményRoniee21 írta:De az ivás egy kicsit még odébb áll tőlem 14 vagyok![]()
Ha jót akarsz, ne Charlie-ra hallgass
Ki emléxik már arra, hogy 1 évvel ezelőtt mikor a fórumtali volt mikor játszott a Barca:DDDSharkinho írta:Te már nem is emléxel, hogy mi merre hány méter volt?Ordog írta:Ige??? Akkor mit beszélnek itt össze-vissza egyesek??:DD
így van!Charlie írta:Ilyen indok hogy bajnokiVicc. Érettségi az más, találkozó leghamarabb Augusztusban lesz, akkor érnek rá az emberek, nyár vége felé.
C.
kollegaelprat írta:Én is mennék........nagyon-nagyon kíváncsi vagyok már...csak a bibi elég nagy.
HA MINDEN JÓL MEGY Ausztriában melózok a nyári szezonban(nem konzumhölgyként,nem bártáncos lányként,nem ribiként) hanem szorgalmas vendéglátósként![]()
Mindenképpen kell a meló,de félek h beköv. a legrosszabb...és ebből már ki tudjátok köv.-ni h mi az....
Nem tudom eldönteni, melyik a rosszabb....Perrero írta:ha meg beszolsz ugy elverlek h ugy majd nézel ki mint SaviolaSaviola írta:Ja,s ha rá hallgatsz akkor úgy fogsz kinézni,mint ő.. [remélem,ez kellőképp elrettentő példa volt.]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()