Nem akarom tovább szerkeszteni, de tényleg S. Agüero ne húzzál fel, mert eddig semmit nem indokoltál meg, csak beírtad hogy én nem értem.

De ÉRTEM, csak hozzunk valami példát vagy valami dolgot ami hasznos lehet. Én hoztam kettőt mire lehetne használni az állatokat. Ezen megy a beszélgetés melyik a fontosabb, hasznosabb. Még érdekesség dolog is olyan hogy lehet olyan nyelvet is tudnál, hogy elveszett kincsek leírását megtudhatnád. Ez FELTÉTELEZÉS, de nem nagyobb mint hogy hú de érdekes lenne beszélni egy kutyával. Miről beszélnél vele? Én erre lennék kíváncsi. Miért ugat? Lehet ő se tudja, mert ösztön, érdekes szag, zaj, félelemérzet, sötét. Azért ne 10 perces kiselőadásra gondoljunk, hogy Bodri elmeséli az életét.

Kutyát kapásból ki is zárnám, delfin, fejlettebb emlősök, majmok, ezek lehetnek érdekesek.
@palesz
Ez olyan különleges képesség, hogy nem aggódnék hogy magamra maradok vele.

Az hogy mennyi befolyást tudnál kiharcolni az valós, de ezért írtam az elején, hogy aki sok pénzt csinál az állati beszédből az ebből is tudna. Most ugyanúgy egy kormány, kőgazdag ember rögtön megkeresne hogy akkor tárgyaljunk. Kiválasztott képesség lenne, bármelyikről is beszélünk. Ha egyiket tudnád használni akkor a másikat is, s vica versa. Ha egyikből nem tudsz pénzt csinálni akkor a másikból se, ez már emberi tényező.
Vazze, most ezen mit indokoljak?

Érdekesebbnek találom, hogy beszélgetek állatokkal, egy új dolog lenne. Ezzel ellentétben a nyelvtudás nekem kevésbé, ennyi.

Nem izgatna annyira fel, hogy hú, tudok beszélni minden nyelven. Persze 10 év múlva lehet máshogy látnám, ki tudja.
Elfogadom, de látod akkor ne írd nekem hogy nem tudom megérteni, mert nincs is mit....Ez egy szubjektív kijelentés. Szerintem a troli szebb mint a villamos, miért? Mert szebb, álljál tótágast nekem az szebb....Mert kb itt tartunk ezzel hogy érdekesebb.

De legyen érdekesebb, mondom sokadjára sokat láttok bele abba hogy állatokkal beszélsz, mert nem sok minden téma lenne.
Szuperkém lehetnél ha minden nyelven beszélsz meg minden titkosírást tudsz.

Csak lehet nem éled meg az ötvenet.
Nem azért mert az én indoklásom lenne a jobb vagy valami, mert írtam a másik oldalra is, de az hogy érdekesebb az ne legyen már egyrangú egy olyannal, hogy hányan tudnak írni olvasni a Földön? Legyen 70%, az 5 milliárd ember. És mennyi állat van akinek van akkora agya meg gondolkodásképessége hogy tudjon valamit mondani? Nem hiszem hogy van 5 milliárd.Ezek számok (én találtam ki, majd utána kell nézni) lehet totál mellélőttem, akkor mea culpa, de ez már legalább egy érve. Mert az hogy érdekesebb az egy érzelmi állapottól befolyásolt kijelentés, amit nem lehet bizonyítani. Az hogy melyikből van több az egzakt, az szám.