Tivornya írta:
Szerk.: több, mint 30 éve csak macskáink vannak(igen, én vagyok az eddigi 1, aki a 35-40 korhatárba tartozik ama bizonyos szavazásnál

)
Már nem vagy egyedül öreg harcos, segítek neked emelni a fórum átlag életkorát
Tivornya írta:szinte minden nyávogásuknál tudom, hogy mit is szeretnének. Szerintem az örök kutyatartók is tudják, hogy mit is akar a kedvencük, de ha egy random bennszülött elkezd nekem makogni, akkor fogalmam sincs, hogy mit szeretne.
Örök kutyatartóként nagyon is adom, amit írsz. Három kutyánk volt eddig és a maguk módján meg tudják értetni velünk, hogy mit akarnak, csak oda kell figyelni rájuk
Világ összes nyelvén tudni. Érdekeseket írtatok és biztosan az én készülékemben van a hiba, hogy nem látom a dologban az óriási lehetőségeket.
A mai világban, ahol semmit sem tudsz, amiről nincs bizonyítványod, de nem akárhonnan és min.5 év tapasztalatod, de nem akárhol megszerzett...
A világ összes nyelvén elmondhatnád, hogy tudsz a világ összes nyelvén és kiröhögnének, hogy oké... Nyelvvizsga? Persze, kisujjból kirázva lerakod, ahol mondják, mert a tudás nálad...
Utána mihez kezdesz? Azon kívül, hogy őserdei törzseket ugrasztasz egymásnak, mert az vicc...
Dolgoznod továbbra is kellene. Mit tennél? Belibegnél a CIA-hoz vagy más szervhez és felajánlanád a szolgálataidat? ...de komolyan. Biztosan nem a Hiltonban lennél recepciós vagy valami "help desk" munkatárs egy multinál vagy egyszerű tolmács...
Állatokkal beszélgetni megint csak érdekes, de nem biztos, hogy On/off üzemmódban működne és a hajnal 3 órától 40 percen át trillázó madárka "mondanivalója" nem biztos, hogy érdekelt volna, de szívesen ráordítottam volna az ő madár-nyelvén, hogy pofa be!