Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kizárt, hogy akárcsak a balkánon is megvessék a lábukat. akár görögörszágban, akár horvátországban (ugye eu tagok) elkezdenek komolyabban akciózni, porig lesz bombázva az egész az egész iraki és levantei iszlám államuk. afrikával valószínűleg nem lenne gondjuk, bár azért pl egyiptomnak elég combos hadereje van, nem tudom mit szólnának hozzá ha mondjuk a 400-500 darab f-16-osuk útnak indulna.Tim írta:Egységes összefüggő iszlám állam létrehozása. A Közel-Kelettől kb. Oroszországig.
Ha rákeresel volt egy térkép is erről.
Láttam ezt a térképet, azt hittem valaki csinálta, hogy hol támadtak már, de így még durvábbTim írta:...zola8787 írta:Amúgy mi a célja az ISIS-nek? Nézek híradót, követem neten, de ezt a fontos dolgot még nem hallottam.
Egységes összefüggő iszlám állam létrehozása. A Közel-Kelettől kb. Oroszországig.zola8787 írta:Amúgy mi a célja az ISIS-nek? Nézek híradót, követem neten, de ezt a fontos dolgot még nem hallottam.
Nincs legjobb megoldás, csak visszaszorìtani lehetne az ISIS-t és azt is egy totális, teljes összefogással elindìtott szárazföldi és légi offenzívával. Irak, Jordánia és Szìria felöl egyidőben. Talán ìgy lehetne annyira legyengìteni, hogy a földalá szoruljanak. Palesz cikke viszont azt is megmutatja miért ódzkodnak ettől a világ csendőrei. Ki szeretné látni saját katonáját elevenen elégni?Nero. írta:
Zola: Amit írtál az tényleg nagyon radikális de tény hogy ez lenne a"legjobb" megoldás.
és ez is nagy +1 nálam, tényleg szomorú, hogy csomóan ok nélkül kaptak és a legjobban azokat sajnálom, akiknek fogalmuk se volt, hogy hova mennek csak egy "kivetítős meccsnézésre". egyszerűen csak rossz társaságba keveredtek.csababarca írta:Aki tegnap ott volt,és ok nélkül kapott,őket sajnálom. De legközelebb ne kéne azonosulni ilyen agyhalottakkal,hogy velük néznek meccset, és akkor nem lesz gondjuk. Biztos lehet áshol i kivetítőn nézni a meccset, nem csak a csuklyás igazmagyar szurkolók körében. pfejj.
mondjuk addig vagyunk jó helyzetben, amíg ezeket az országokat nem követjük semmibenLeon írta:Megnézném mondjuk hogy Észak-Korea vagy Oroszország mit tenne ha mondjuk akár csak 1 fő illegális bevándorló megpróbálná átlépni a határukat.
Így-gy.Leon írta: A rendfenntartó erők helyében meg annyi huligánt állítanék elő amennyit csak lehet és enyje-bejnye helyett nyakukba sóznék 5-10év börtönt. Talán így legközelebb a sok antiszociális tahó mérlegelné a helyzetet!
Pont erről olvastam egyik nap egy cikket, érdemes azért ezen elgondolkozni, főleg az utolsó bekezdésre gondolok. A témába amúgy nem akarok én belemerülni, a cikket se tartom szentírásnak, de fotelból könnyű beszólni, adott helyzetben szerintem nálunk is a többség fogná a sátorfáját, és megpróbálna lelépni - és lehet mondani, hogy "én biztos nem", de amikor karnyújtásnyira tőled ilyenek történnek, szerintem átértékel 1-2 dolgot az ember..Leon írta:A nőket meg a gyerekeket még megértem,hogy menekülnek a harcok elől de az a sok fiatal férfi ahelyett hogy küzdene a hazájáért,gyáva féreg módon menekülnek...
Azért ezt emelem ki, mert ebben nagyon érdekelne, hogy a Romániában élő magyarok erről mit tudnak? Megint Steaua-Dinamo verekedés volt, vagy esetleg erdélyi emberek kerültek oda és abból indult a balhé? Bárhogy is volt ez csak hab volt a tortán tegnap, ide-oda szerintem fognak majd büntetést osztani.Alcantara írta:
Viszont, ne csak őket húzzam le, remek példa a tegnap esti meccs előzménye, a felvétel önmagáért beszél.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=ATW1--XDHL4" target="_blank
Nagyon nagy vagyok, 11 jó lett.Petr írta:Kitöltöttem az indexes helyesírási tesztet az új szabályokkal. Na ne már...
Index a forrás, szóval nem hiszem, hogy gond lenne a hitelességgel. Viszont meglepett, hogy Matyi milyen portálokat olvas.messideco írta:Bizonyára hiteles