Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
visca el barca
Presidente del Barça

2015.09.05. 22:17:40

Tim írta:Egységes összefüggő iszlám állam létrehozása. A Közel-Kelettől kb. Oroszországig.
Ha rákeresel volt egy térkép is erről.
kizárt, hogy akárcsak a balkánon is megvessék a lábukat. akár görögörszágban, akár horvátországban (ugye eu tagok) elkezdenek komolyabban akciózni, porig lesz bombázva az egész az egész iraki és levantei iszlám államuk. afrikával valószínűleg nem lenne gondjuk, bár azért pl egyiptomnak elég combos hadereje van, nem tudom mit szólnának hozzá ha mondjuk a 400-500 darab f-16-osuk útnak indulna.
a komolyabb terjeszkedésük egyetlen módja az amitől sokan félnek, hogy szétszóródnak EU-ban, aztán mindegyik asszony szül évente egy gyereket és generációk (80-150 év) múlva ők lesznek többségben.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.09.05. 21:52:35

nincs valakinek új típusú Sony tévéje?
Nem tudok feliratot lejátszani rajta sehogysem. :?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
zola8787
Director del Fútbol

2015.09.05. 19:42:20

Tim írta:
zola8787 írta:Amúgy mi a célja az ISIS-nek? Nézek híradót, követem neten, de ezt a fontos dolgot még nem hallottam.
...
Láttam ezt a térképet, azt hittem valaki csinálta, hogy hol támadtak már, de így még durvább :|

Köszi a választ.
Tim
Mezei fórumozó

2015.09.05. 18:55:13

zola8787 írta:Amúgy mi a célja az ISIS-nek? Nézek híradót, követem neten, de ezt a fontos dolgot még nem hallottam.
Egységes összefüggő iszlám állam létrehozása. A Közel-Kelettől kb. Oroszországig.
Ha rákeresel volt egy térkép is erről.

Itt is van:
Kép

Létezik egy másik verzió is,abban nem szerepel Magyarország.
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2015.09.05. 18:42:23

Amúgy mi a célja az ISIS-nek? Nézek híradót, követem neten, de ezt a fontos dolgot még nem hallottam.
Normandia
Director del Fútbol

2015.09.05. 17:46:04

Nero. írta:
Zola: Amit írtál az tényleg nagyon radikális de tény hogy ez lenne a"legjobb" megoldás.
Nincs legjobb megoldás, csak visszaszorìtani lehetne az ISIS-t és azt is egy totális, teljes összefogással elindìtott szárazföldi és légi offenzívával. Irak, Jordánia és Szìria felöl egyidőben. Talán ìgy lehetne annyira legyengìteni, hogy a földalá szoruljanak. Palesz cikke viszont azt is megmutatja miért ódzkodnak ettől a világ csendőrei. Ki szeretné látni saját katonáját elevenen elégni?
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.05. 17:02:29

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... ar-2436397
Nagyon jó cikk, a kérdések költőiek, de elgondolkodtatóak.

Menekült dolgot meg felesleges ebbe belekavarni, jelwaz szarkasztikusan ugyan, de jól megfogalmazta, hogy azok csürhéznek, aki valójában a csürhe.

A kérdésemre nem kaptam választ, de állítólag azon kaptak össze a szurkolók, hogy nem egyen pólóban (hanem saját csapatuk éltető)jött a rivális szurkolói csoport. Hát ehhez is gratulálni tudok, de mint írtam az agresszív, primitív tulajdonság nem bőrszín vagy nemzetiség függő. A románok között is ugyanúgy megvoltak tegnap az agyhalottak mint ahogy a magyarok között is, akik most éppen Trianonért harcoltak, jövő héten majd Merkel miatt fognak? Egy tisztességes napért harcoljanak, ahol büszkén lehet a tükör elé állni.

Ja és persze Kubatov takarodj.....A híres szlogent úgy fogalmaznám meg, hogy az ilyen emberek miatt van szkenner meg kártya.
Kép
Kép
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2015.09.05. 13:44:55

csatlakozom azokhoz, akiknek már tökük tele van ezekkel az "nagy magyar" őrjöngő ultrákkal. ügyesek voltak, csütörtökön bementek balhézni a belvárosba, szétkergették az embereket a deák térről és kétszázan összeraktak három románt. gratula, ügyesek. hogy aztán másnap folytathassák ugyanezt a meccs után, amibe több ártatlan embert is belekevertek. ahogy sétáltunk el a meccs után a tömegben úgy hallottam, hogy mindenki másnak is elege van belőlük.
csababarca írta:Aki tegnap ott volt,és ok nélkül kapott,őket sajnálom. De legközelebb ne kéne azonosulni ilyen agyhalottakkal,hogy velük néznek meccset, és akkor nem lesz gondjuk. Biztos lehet áshol i kivetítőn nézni a meccset, nem csak a csuklyás igazmagyar szurkolók körében. pfejj.
és ez is nagy +1 nálam, tényleg szomorú, hogy csomóan ok nélkül kaptak és a legjobban azokat sajnálom, akiknek fogalmuk se volt, hogy hova mennek csak egy "kivetítős meccsnézésre". egyszerűen csak rossz társaságba keveredtek.

a rendőröket meg most kicsit megvédeném. nyilvánvalóan ez a mostani nem volt oké, szedjék ki a balhés egyedeket, és ha támadásba lendülnek, akkor onnantól mehet a könnygáz, oszlatás. de az elmúlt hetekben arról tettek tanúbizonyságot, hogy igenis képesek normálisan, emberként és szervezetten viselkedni, nem ész nélkül. nagyon nehéz heteken vannak túl, és ez a tegnapi nap a menekült kérdéssel, román meccsel, népligetes ultrákkal baromira nem volt könnyű este. szerintem a tegnapi talán eltúlzott könnygázon és a határnál lefújt menekülteken kívül remekül teljesítettek mostanában, pedig tényleg nehéz dolguk volt.
Leon írta:Megnézném mondjuk hogy Észak-Korea vagy Oroszország mit tenne ha mondjuk akár csak 1 fő illegális bevándorló megpróbálná átlépni a határukat.
mondjuk addig vagyunk jó helyzetben, amíg ezeket az országokat nem követjük semmiben :D
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Nero.
Llegenda del Barça

2015.09.05. 13:16:51

Van aki megtalálta a videót? Amúgy az a baj, hogy a menekültek közt biztos hogy van normális, okos, dolgozni akaró ember, aki tényleg menekül egy szörnyű háború elől, de ami még ennél is biztosabb hogy sok köztük a terrorista, isis tag, akik már most komoly hálózatokat építettek ki itt Európában.

Zola: Amit írtál az tényleg nagyon radikális de tény hogy ez lenne a"legjobb" megoldás.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.09.05. 13:13:07

Leon írta: A rendfenntartó erők helyében meg annyi huligánt állítanék elő amennyit csak lehet és enyje-bejnye helyett nyakukba sóznék 5-10év börtönt. Talán így legközelebb a sok antiszociális tahó mérlegelné a helyzetet!
Így-gy.
Vagy az ilyenekre nem sajnálni a gumilövedéket.
Saját fővárosukat rombolják le, tesznek tönkre autókat...ki tudja hány évig dolgozott érte az a magyar ember,akinek felborigatják a kocsiját,kiszúrják kerekét, beverik az üvegét?!
Erre néhány tanulaltan,súlyosan alulművelt emberke most éppen a "történelmi múltra" hivatkoza csinálja a balhét.
Az a baj,hogy a rendőrség kezébe még mindig kevés fegyvert adnak, állnak, masíroznak,néha odavethetnek egy kis könnygázt...ez semmi.

Aki tegnap ott volt,és ok nélkül kapott,őket sajnálom. De legközelebb ne kéne azonosulni ilyen agyhalottakkal,hogy velük néznek meccset, és akkor nem lesz gondjuk. Biztos lehet áshol i kivetítőn nézni a meccset, nem csak a csuklyás igazmagyar szurkolók körében. pfejj.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
zola8787
Director del Fútbol

2015.09.05. 13:04:27

palesz cikkét nem olvastam el teljesen, a kép alatti szöveg viszont: "A négy iraki hadifogoly, elégetésük előtt".

Tudom, hogy brutális amit mondok, de Szíriát úgy ahogy van fel kellene számolni. Bemenni hadsereggel és aki mozog lelőni. Undorító, felháborító, diktatórikus mondatok ezek, de most őszintén, mi a francot lehetne tenni? Komolyan mondom ki kellene kérni Putyin meg a Koreaiak véleményét, hogy ők mit csinálnának ebben a szituban. A legszánalmasabb, hogy minden a világ legnagyobb marketingfogása miatt van, amit egy baromira nagyravágyó és okos ember kitalált, a sok ökör meg folytatta tovább, gondolom sokan rájöttek mire gondolok: a vallás. (ezzel remélem senkit sem sértettem meg, mert aki elmegy heti egyszer imádkozni a templomba, azzal nincs para, meg gondolom nincs itt közöttünk olyan, aki a vallása miatt embereket irtana ki).

Ja az meg már hab a tortán, hogy Magyarország egy csöppnyi bábu az Uniónak, amivel azt csinálnak amit szeretnének. Egyik ismerősöm a bevándorlós regisztrációs ügyben dolgozik, azt mondta annyira elavult eszközeink vannak, hogy hetek-hónapok kérdése míg a menekülteket beregisztrálják, ugye addig nem mehetnek tovább.

Újabb bicskanyitogató, de fantasztikus megállapítás Mucsitól: "A bevándorlók valahol ugyanolyan emberek, mint a cigányok".
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.09.05. 12:41:55

Leon írta:A nőket meg a gyerekeket még megértem,hogy menekülnek a harcok elől de az a sok fiatal férfi ahelyett hogy küzdene a hazájáért,gyáva féreg módon menekülnek...
Pont erről olvastam egyik nap egy cikket, érdemes azért ezen elgondolkozni, főleg az utolsó bekezdésre gondolok. A témába amúgy nem akarok én belemerülni, a cikket se tartom szentírásnak, de fotelból könnyű beszólni, adott helyzetben szerintem nálunk is a többség fogná a sátorfáját, és megpróbálna lelépni - és lehet mondani, hogy "én biztos nem", de amikor karnyújtásnyira tőled ilyenek történnek, szerintem átértékel 1-2 dolgot az ember..
Leon
Director del Fútbol

2015.09.05. 12:17:41

A nőket meg a gyerekeket még megértem,hogy menekülnek a harcok elől de az a sok fiatal férfi ahelyett hogy küzdene a hazájáért,gyáva féreg módon menekülnek...
Európa töketlensége, hogy nem tudja kezelni ezt a helyzetet. Megnézném mondjuk hogy Észak-Korea vagy Oroszország mit tenne ha mondjuk akár csak 1 fő illegális bevándorló megpróbálná átlépni a határukat. :roll:
Mi meg ingyen etetjük meg itatjuk őket,orvosi ellátást kapnak,cserébe hurcolják a betegségeiket meg a szélsőséges vallásukat. =D>

A rendfenntartó erők helyében meg annyi huligánt állítanék elő amennyit csak lehet és enyje-bejnye helyett nyakukba sóznék 5-10év börtönt. Talán így legközelebb a sok antiszociális tahó mérlegelné a helyzetet!
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.09.05. 12:07:37

A tegnapi incidenshez hozzászólva: az sem normális, ahogy a rendőrök hozzáállnak a dolgokhoz.

Azt aláírom, hogy a szurkolók is elmebetegek voltak, de azért ami a planetáriumi kivetítőnél történt... az felfoghatatlan. Mi oda mentünk meccset nézni pár ismerősömmel, és mondjuk mikor vonultunk, azt hallottuk, hogy a népligetnél hatalmas balhé volt, amit ugyan nem láttunk, gondolom az már megadta az alaphangulatot a rendőrök és a szurkolók között. Na de amikor a kivetítőnél egy 10 ezres tömeg, viszonylag ( foci drukkerkehez mérten ) kulturáltan, normálisan szurkol, és erre 30 dobálkozó meg petárdázó idióta miatt a rendőrök elkezdik könnygázzal bombázni a tömeget, ahol mellesleg számtalan gyerek, nő is volt... Mi pont a rendőrök mellett álltunk, és pillanatok alatt kitört a pánik, köpni nyelni nem tudtunk azt vettük észre, és csak jött a könnygáz, meg nyomultak a pajzsosok. Mi, akik egész meccsen egy helyben álltunk, szurkoltunk és néztük a meccset, ezt így egyik pillanatról a másikra nem igazán tudtuk felfogni, hogy menekülni kell gyakorlatilag az életünkért a magyar rendőrség elől (!).

Komolyan mondom, magyar emberként, normális szurkolóként, a saját hazámban, a saját fővárosomban futnom kellett a magyar rendőrök elől, mint valami koszos bűnözőnek... Nálam, és sok ezer hasonló szurkolónál ez enyhén kiverte a biztosítékot szerintem.

És akkor tényleg nem akarok klisés lenni, de nézzük meg, mit művelnek a bevándorlókkal....

Ezek meg nem nézik kire, mire, de csak lövik a könnygázt, normális, kisgyerekes szurkolói csoportok elé odadobják 20 centire. Miközben menekültünk a planetárimtól, még láttam is, ahogy egy apuka a kvázi ájult kisfiával a karjában fut...

Nekem senki se mondja, hogy OTT, EZEN A HELYSZÍNEN konkrétan ez indokolt fellépés volt. Mert én ott álltam 10 méterre attól, ahonnan a balhé kiindult, és semmi de semmi nem indokolta ezt a terrort ami ott zajlott.

Tényleg nem normális, ami ebben az országban folyik, full káosz az egész, bevándorlóstul, rendőröstül mindenestül. Hányingerkeltő jelenleg szeretett fővárosunk.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.05. 11:46:39

Alcantara írta:
Viszont, ne csak őket húzzam le, remek példa a tegnap esti meccs előzménye, a felvétel önmagáért beszél. :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=ATW1--XDHL4" target="_blank
Azért ezt emelem ki, mert ebben nagyon érdekelne, hogy a Romániában élő magyarok erről mit tudnak? Megint Steaua-Dinamo verekedés volt, vagy esetleg erdélyi emberek kerültek oda és abból indult a balhé? Bárhogy is volt ez csak hab volt a tortán tegnap, ide-oda szerintem fognak majd büntetést osztani.
http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Co ... +Budapesta
Itt vannak még felvételek erről, ha értené az ember könnyebb lenne. :D Egy biztos, hogy az ember nem attól hülye vagy éppen okos, hogy fehér, fekete, kínai, meleg, magyar vagy éppen román. Primitív ember mindenhol van.

Amiket írtam az úgy en bloc volt, hogy káosz van napok óta Pesten és nem a foci huliganizmusra gondoltam. Emberek jobbra-balra mennek, verekedések, rendőrök stb.
Kép
Kép
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2015.09.05. 06:28:47

Érdekes dolog amit írsz Bob, szerintem sem normális, ami ott történik.
Egy pár száz fős tömeget simán lehetne oszlatni és kezelni Feltéve, ha van rá egyértelmű szándék, nem pedig az a cél, hogy káosz legyen.
Szlovákiában a 90-es években, ettől nagyobb tömeget lerendeztek a szlovák rendőrök. Többek között a pozsonyi fradi meccsen is, ami nem volt túl törvényes, de számos példa van azóta is, ha etnikai jellegű lázongás van, gyorsan rendbe rakják. Igaz ott nemigen figyelnek az úgynevezett "emberi jogokra" és ajánlást sem kérnek az ombudsmantól. Rend legyen és kész.

A csütörtök esti román verés is inkább a szégyen kategória. Egy több száz fős tömeg bátran levadászott 3 db román emberkét. Na, ezt nevezem én "nagy dicsőségnek".
Én is jártam B középbe anno (mondjuk ilyen ökrök kevesebben voltak akkor) nekem lesülne a bőr a képemről, ha ilyen létszámfölényt kellene kihasználni. Jellemtelen, gyáva, arc nélküli emberek a tömegben.

Volt ismerősöm Bukarestben, ráadásul magánúton, nem a csordával, magyar zászlóval, mezben, ahogy illik. Normális rendőri biztosítás volt, hozzájuk sem tudtak volna érni, sem előtte, sem utána. Ráadásul nem kísérgették a fotók tanulsága szerint 25-en őket mindenhová.

Nem vagyok budapesti, lehet tévedek is, de nekem úgy tűnik van egy állandó, pár száz fős, bármikor mozgósítható tulok, aki mindenre kapható, legyen az bármilyen rendezvény.

Viszont, ne csak őket húzzam le, remek példa a tegnap esti meccs előzménye, a felvétel önmagáért beszél. :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=ATW1--XDHL4" target="_blank
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.05. 04:45:57

Majd 30 éves vagyok, éltem külföldön és láttam már ezt azt, de ami az elmúlt pár napban történt az számomra felfoghatatlan. És kimerem jelenteni, hogy félek és nem menekültektől meg dzsihádtól hanem, hogy gyakorlatilag nem lehet kimenni az utcára Pesten.

Először még csak azon "kellett csodálkozni", hogy szerencsétlen emberek fekszenek egymás hegyén-hátán, aztán már rendőrök tömkelege a pályaudvarokon. Aztán mint a "régi szép időkben" vonatokra az embereket és elszállítás, mondhatni deportálás.... Ma elmennék vásárolni le van zárva a fél város, mert pár agyament éppen vonul. Ezt még megértem, én is voltam kint Fradi-Újpesten nem egyszer és még nem a "békeidőkből". Aztán összetűzések napközben, tegnap tudjuk mi történt. Meccset a Keletitől nem messze néztem (utólag hálát adok a jó Istennek, hogy az asszony elutazott...)egy ismerősömnél és utána már úgy voltunk vele menjünk valahova hiszen fiatal az este. Megdöbbentő, hogy mik zajlottak ma éjszaka Budapesten....Úgy látszik tíz évente "kell" az embereknek, hogy tomboljanak egyet. Köszönöm én ebből nem szeretnék kérni, s akkor még ott van, hogy emberek sétálnak autópályán meg gyerekeket látni az utcán kifeküdve. Hát komolyan mondom, hova a jó büdös francba tart ez a világ? A valakik tombolnak, a rendőrök próbálják uralni a helyzetet az átlag ember mint én, pedig nem mer lassan kimenni az utcára...És nem Ala Ahmed miatt meg a munkámat éppen elszipkázó Mustafi miatt, hanem az egész helyzet miatt ahol emberek üvöltik, hogy a rendőrök verjenek menekülteket, ahol rendőrök oszlatnak már mindent, ahol emberek felgyújtanak kukát, kocsit és amit érnek. Ahol a magyar veri a magyart.....
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2015.08.31. 17:50:00

Törit végzettek/végzők: a kitalált középkorról mi a véleményetek?
https://www.youtube.com/watch?v=Yiuh0VOGB6I
Kép
"And my heart will leave you never."
daffy
Madridista

2015.08.31. 17:43:17

Valakinek van tapasztalata,hogy a Pest-Hegyeshalom vonalon lehet-e normálisan vonatozni? Olvasom itt a híreket,hogy rogyásig vannak és az osztrákok megfogják a vonatokat. Szombaton meg indul a suli és valahogy nem akarok Pesten ragadni éjjelre...
visca el barca
Presidente del Barça

2015.08.29. 22:37:40

tudom, hogy nem politizálunk, nem is annak szánom, inkább "humor"

http://444.hu/2015/08/29/tizennyolc-for ... jukon-all/" target="_blank

:lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.08.27. 14:41:23

Petr írta:Kitöltöttem az indexes helyesírási tesztet az új szabályokkal. Na ne már...
Nagyon nagy vagyok, 11 jó lett. :mrgreen:
Kash
Entrenador del Barça

2015.08.27. 12:54:30

Kitöltöttem én is. Az első hármat jól megcsináltam, mivel ezek logikusak voltak, viszont a többi az teljesen logikátlan...Én nem hibáztatom magam ebből a szempontból. :lol:
Sok olyan kérdés volt, hogy melyik volt helyes a 11. kiadásban? amire egyszerűen nem tudtam helyes választ adni, mivel nem olvastam a 11. kiadást.
Kép
Petr
Entrenador del Barça

2015.08.27. 11:50:01

Kitöltöttem az indexes helyesírási tesztet az új szabályokkal. Na ne már...
danianevem
Entrenador del Barça

2015.08.26. 21:14:50

Tsürhetik-tsavarhatják a szabájokat, tsak ledjen malyd valami frissités a szövegszerkesztö programokhoz. :D
kanty
Llegenda del Barça

2015.08.26. 20:09:09

messideco írta:Bizonyára hiteles :lol:
Index a forrás, szóval nem hiszem, hogy gond lenne a hitelességgel. Viszont meglepett, hogy Matyi milyen portálokat olvas. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Válasz küldése