palesz77 írta:kanty írta:Amúgy Ibrahimoc-csal készítenek jó reklámokat az elmúlt időszakban, egyik sem foci, de nekem bejött mindkettő:
ez
Fuh, ezt a videót azt se tudom hányszor láttam már, nagyon hidegrázós. Ezért is tetszik annyira az avád..

Reklámok közül meg mindegyik "kedvenc", amiket linkeltetek, és még 5-ször ennyi hasonlóan jót lehetne szerintem az utóbbi 10 évből..

Ibra egy paraszt a pályán, de azért hozzátartozik, hogy az ilyenekhez is adja az arcát. Tegnap feljött a Messi topikban, hogy - szerintem - mennyire gáz reklámokat is bevállal az argentin. Ibránál viszont azt látom, hogy sokkal tudatosabban menedzselik, pl. a Volvo reklám is olyan, amiben benne van az egyénisége is, kissé nyers, férfias, karakteres. Ez a tetoválós cucc pedig zseniális szerintem. Kezdve magától az ügytől, egészen a megvalósításig. Ibrahimovic gólt lőtt, aztán levetette a mezt, és kb. mindenki csak találgatott, hogy miért varratta ki magát ennyire, aztán egy nappal később jött fb-n a videó, ami hirdette ezt a kampányt. Szerintem az egyik legjobb sportolóhoz köthető reklám az elmúlt időszakban.
De, ha nem csak foci a téma, akkor megemlítem LeBron
Together reklámját. Egyrészt remek a reklám is, még ezzel a nagyon erős emocionális vonallal is. Másrészt pedig James közösségi médiában való jelenléte, tevékenysége példaszerű. A The Decision után kb. a béka segge alatt volt a megítélése, azonban ezen tudtak változtatni, 4 év után igazi hősként tért haza, már szinte senki nem emlékezett a mezégetős drukkerekre. És ennek az attitűdváltás nagyban köszönhető a FB, Twitter kommunikációjának. Amúgy ilyen téren sokat tanulhatnak az európai sportolók a tengerentúli Major ligáktól (ugye ott kötelezhetik is a sportolókat a közösségi médiajelenlétre - lásd Németh Krisztián).
Kicsit elkalandoztam,

a végére még egy Curry UA-reklám, ami szerintem szintén elég baba lett:
https://www.youtube.com/watch?v=ikmd-vtRCqo" target="_blank
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.