visca el barca írta:
ez van. nekem sok emberrel ellentétben ez a fórum leginkább egy szórakozás, nem veszek mindent halál komolyan.
de most már akkor megnyugodhattok, elment sörvirsli, visszajöhet mindenki aki miatta nem volt itt és emelkedhet a színvonal. (ugye ezt Te sem gondoltad komolyan h miatta nincs színvonal?

)
aki meg magas színvonalra vágyik, látogassa az élet és tudomány, vagy a magyar operabarátok fórumát (ha már átküldtél az nso-ra

)
Azt hiszem félreértettél, nem is kell komolyan venned, de kifejezetten éretlen dolog ebből kiindulva elrontani mások szórakozását is.
Nem gondoltam, hogy miatta nincs színvonal, nem egyes számban írtam. Hanem a többi hozzá hasonló arc miatt is, és mert itt még adják is alájuk a lovat. Amúgy ha érdekel a téma, kérdezd meg pl. daffy-t, hogy miért nem fórumozik már.
Nem hiszem, hogy sörvirsli egy olyan egyedi és megismételhetetlen humorforrás lenne, mint amennyire egy barcás fórumnak nincs köze az élet és tudományhoz. Kicsit ez olyan visszavágás-szagú, mintsem egy komoly érv.
Mindenesetre ahogy az eddig a reakciókból látom, a többség itt inkább még mindig fórumozni szeretne, nem egy online való világot / mónika showt létrehozni.