Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nana, ahhoz többet kell tennie.Gareth Tello írta:visca el barca írta:hát szerintetek h reagált?"hogy mivel?"
![]()
sajnos a diskurzusból ezután ki is léptem, mert kb a taknyom-nyálam elkezdett folyni a röhögéstől így a cuccot otthagyva gyorsan távoztam![]()
![]()
Remélem, valami kamera rögzítette az esetet, aztán a nő feltölti majd YouTube-ra.Te lehetnél az új celeb Matyi után.
visca el barca írta:hát szerintetek h reagált?"hogy mivel?"
![]()
sajnos a diskurzusból ezután ki is léptem, mert kb a taknyom-nyálam elkezdett folyni a röhögéstől így a cuccot otthagyva gyorsan távoztam![]()
visca el barca írta:mekkora hülye vagyok te jó ég30on túl illene már felnőnöm, de nem megy.
remélem a family guy rajongóknak ismerős lesz a történet
bementem egy boltba mert vásárolnom kellett valamit (200 ft-os apróság), a pénztárnál azonban észrevettem, h a moneybox nincs nálam. semmi gond, halálos nyugalommal az arcomon odafordultam a pénztáros nőhöz és kb az alábbit mondtam:
-upsz csókolom, pénztárca az nincs nálam. fizethetek kakival?![]()
késztöbbet azt hiszem nem megyek oda
Közben meg pont te nem lájkoltad...Gareth Tello írta:Köszönöm a figyelmet, reklám vége.![]()
Attila.messideco írta:Mi az? Négy lába van asztal de nem szék.
http://weknowmemes.com/2013/09/what-has ... snt-alive/" target="_blankmessideco írta:Mi az? Négy lába van asztal de nem szék.
Aljas rágalom.10Messi4ever írta:Na de GT, nem így kéne Matyi babérjaira törni...![]()
![]()
jaja, hatalmas, 2 napja láttam, kár, hogy igazából nem jelentkezik ki nekik, csak feldob egy ilyen megerősítő ablakot, amit az elején is mutatTim írta:Megkockáztatom hogy ez ha nem is minden idők legnagyobb trollkodása,de az utóbbi éveké mindenképp.
xbox sign out!
Igenrecrea írta: Tehát Te voltál?!![]()
Csak a keserűség beszélt belőlem, remélem, érted a viccet.
Mondja ezt az, akinek több hozzászólása van adott időszakban a sötét oldalon...és az év fórumozója, édes istenem, elkorcsosult világban élünk.Gareth Tello írta:Késő bánat, kolléga... Moderátorral kikezdeni... IP-ban.recrea írta:Tehát Te voltál?!![]()
Késő bánat, kolléga... Moderátorral kikezdeni... IP-ban.recrea írta:Tehát Te voltál?!![]()
Tehát Te voltál?!Game90 írta:gifrecrea írta:múltkor bemondja valamelyik félnótás a Pedro mesterhármast
recrea írta:múltkor bemondja valamelyik félnótás a Pedro mesterhármast