Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Annyit tudok az egeszrol,h epp ez volt az egyetlen meccs,amit en raktam fel.A tobbirol lemaradtam,mivel meloban csak kesobb jutott idom ranezni.(Ezuton is koszonet a segitsegert a kolleganak,aki feltette oketMichaaBee írta:Miihii koma, a tegnapi Rubin-Dinamo meccsel mi lett?Nem találom fent egy napja, pedig azért múlik rajta, nem is kevés.
szerk.: Laci, tudom én, hogy 0-0 lett, épp ezért elégedetlenkedek, mivel én döntetlent tettem meg, de nem került fel az eredmény.![]()
Utána lehet nézni, csak nem nekünk.MichaaBee írta: Slither, az"adatbázis hiba" korrigálható, ill. utána lehet nézni a dolognak?[/color]
nálam is ott van.MichaaBee írta:Nekem nincs.![]()
![]()
http://img687.imageshack.us/img687/2021/tippjatek.png
szerk.: ranglistát is módosítaná
Vagy nem tippeltél, vagy volt vmi gubanc az adatbázisban, mert minden eredmény be le írva.MichaaBee írta:Miihii koma, a tegnapi Rubin-Dinamo meccsel mi lett?Nem találom fent egy napja, pedig azért múlik rajta, nem is kevés.
szerk.: Laci, tudom én, hogy 0-0 lett, épp ezért elégedetlenkedek, mivel én döntetlent tettem meg, de nem került fel az eredmény.![]()
nekem bent van már eredményekben.MichaaBee írta:Miihii koma, a tegnapi Rubin-Dinamo meccsel mi lett?Nem találom fent egy napja, pedig azért múlik rajta, nem is kevés.
Huhh, akkor megnyugottam köszi!Azt hittem már, hogy véletelenül kifelejtettem..kamaj írta:Nekem sincs még ott, de tuti, hogy nemsoká az is fent lesz.