Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Annyit tudok az egeszrol,h epp ez volt az egyetlen meccs,amit en raktam fel.A tobbirol lemaradtam,mivel meloban csak kesobb jutott idom ranezni.(Ezuton is koszonet a segitsegert a kolleganak,aki feltette oketMichaaBee írta:Miihii koma, a tegnapi Rubin-Dinamo meccsel mi lett?Nem találom fent egy napja, pedig azért múlik rajta, nem is kevés.
szerk.: Laci, tudom én, hogy 0-0 lett, épp ezért elégedetlenkedek, mivel én döntetlent tettem meg, de nem került fel az eredmény.![]()
Utána lehet nézni, csak nem nekünk.MichaaBee írta: Slither, az"adatbázis hiba" korrigálható, ill. utána lehet nézni a dolognak?[/color]
nálam is ott van.MichaaBee írta:Nekem nincs.![]()
![]()
http://img687.imageshack.us/img687/2021/tippjatek.png
szerk.: ranglistát is módosítaná
Vagy nem tippeltél, vagy volt vmi gubanc az adatbázisban, mert minden eredmény be le írva.MichaaBee írta:Miihii koma, a tegnapi Rubin-Dinamo meccsel mi lett?Nem találom fent egy napja, pedig azért múlik rajta, nem is kevés.
szerk.: Laci, tudom én, hogy 0-0 lett, épp ezért elégedetlenkedek, mivel én döntetlent tettem meg, de nem került fel az eredmény.![]()
nekem bent van már eredményekben.MichaaBee írta:Miihii koma, a tegnapi Rubin-Dinamo meccsel mi lett?Nem találom fent egy napja, pedig azért múlik rajta, nem is kevés.
Huhh, akkor megnyugottam köszi!Azt hittem már, hogy véletelenül kifelejtettem..kamaj írta:Nekem sincs még ott, de tuti, hogy nemsoká az is fent lesz.