Seria A / Coppa Italia
Ja, eloxor a doppingugy, amibol ugye nem lett semmi...most meg ez..a rosseb, nem igaz h ezek a mocskok mindent megcsinál6nak 

- Charlie
- Öreg Harcos
Télleg gyanús amúgy,amit néha művelnek a Juvéval...Az olasz lapok szerint egyes telefonlehallgatásokból kiderült, hogy a Juventus időnként maga választotta meg, hogy mely játékvezetőket küldjék a mérkőzéseikre. Az ügy középpontjában Pierluigi Pairetto és Paolo Bergamo állnak, akik 6 évig voltak felelősek bíróküldésért.
A telefonlehallgatásokból kiderül többek között, hogy 2004-ben Luciano Moggi, a Zebrák általános igazgatója felhívta Pairettót, és szó szerint a következő "rendelést" adta le:
- A Messina ellen Cassarát kérjük, a Livorno ellen Rocchit jelöljétek, a Milan-meccsre pedig Rossit küldjétek.
Az ügy nem áll meg Olaszország határain belül, Pairetto ugyanis az UEFA küldő-bizottságának is az alelnöke volt. A római ügyészség által 2004. augusztus 10-e és szeptember 27-e között elrendelt lehallgatásokból kiderül, hogy néhány nemzetközi meccsen is "étlapról" választott a Juve.
Amikor például a Djurgaarden elleni első meccsen a Zebrák csak 2-2-es döntetlent értek el, Moggi dühösen felhívta Pairettót:
- Milyen bírót küldtetek nekünk, hogy mertek ilyesmit csinálni? Soha többet nem akarom látni ezt a Fandelt.
Sokáig úgy tűnt, hogy a visszavágón minden rendben lesz", mert Juventus a portugál Cardosót kérte a meccsre, ám az utolsó pillanatban az angol Graham Poll utazhatott a találkozóra. Természetesen jött az újabb dühös telefon:
- Mit szórakoztok velünk? - így Moggi. - Azonnal nézz utána, mi történt!
A Juve végül 4-1-re nyert Svédországban, és a következő körre, az Ajax lleni mérkőzésre már ismét teljesült az olaszok kívánsága, az UEFA ugyanis Maiert küldte játékvezetőnek, Amszterdamban aztán nyertek is a taljánok 1-0-ra.
A lehallgatásokról szóló dossziét március 13-án kapta meg a torinói ügyészségtől z olasz szövetség, amely azonban úgy döntött, hogy az abban szereplő adatok nem elegendőek vádemeléshez. Az anyag ekkor átkerült a római ügyészségre, amely vizsgálatot indított az ügyben, és pénteken bejelentette: hamarosan megkezdi a tanúk kihallgatását.
Közben kiderült az is, hogy Moggi fiának a menedzserirodája komoly befolyással rendelkezik a legtöbb Serie A-s klub igazolásait illetően, és ebben az ügyben még házkutatások is várhatók.
A Juventusnál egyelőre a "silenzio stampa" az álláspont, azaz senki nem nyilatkozik.
Egy dolog azonban bizonyos: forrónak ígérkezik az olasz (foci)nyár....
C.
és már vezet is a chievo

és kiegyenlített a ROMA
csak potyognak a gólok, mekkora meccs lehet má

és kiegyenlített a ROMA
csak potyognak a gólok, mekkora meccs lehet má
Nem hiszem el...
vezet a palermo, már majdnem örömtáncot jártam, erre kiegyenlít a chievo
ha most nem nyer a ROMA nem tóm mikor lesz legközelebb esélyük a 4. helyre
vezet a palermo, már majdnem örömtáncot jártam, erre kiegyenlít a chievo
ha most nem nyer a ROMA nem tóm mikor lesz legközelebb esélyük a 4. helyre
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Úgy látszik a Juve kezdd magára találni,már 8.percben 3-0ra mentek
,mondjuk a nem túl erős Siena otthonában.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Entrenador del Barça
Én az egész olasz labdarugást kezdem nagyon utálni,bár a Palermo nekem is szimpatikus,mellette még a Fiorentina játéka is tetszik(néha).Amit a Juve,Inter mostanában játszik,az számomra gyenge,a Milánt,és a Romát sose szerettem.
-
- Llegenda del Barça
nem kell szégyelni, ha a juvénak szurkol az ember, itáliában még kb 10 millióan vannak így ezzel (igaz, meg nem értem őket...), persze torinotól távol
viszont a palermo jó brigád, ráadásul a romával is haverságban vannak.
remélem a hétvégén ennek örömére megtakarják a lilákat, mi meg a chievot (
), és fordulunk is a 4. helyen.
FORZA ROMA DAI, NON MOLLARE MAI!!!!!

viszont a palermo jó brigád, ráadásul a romával is haverságban vannak.
remélem a hétvégén ennek örömére megtakarják a lilákat, mi meg a chievot (

FORZA ROMA DAI, NON MOLLARE MAI!!!!!
PUYOL-XAVI-INIESTA
- PetI
- Hírhozó-cikkíró
Hát régebben még kedveltem a JuventustBoixos írta:egy rendkívűl szimpatikus csapat, két rendkívűl szimpatikus játékosa, ÍGY múlatja az időt az edzésen

Erről nincs vkinek videója??? Kiváncsi vagyok rá mert sajna nem láttam!Charlie írta:Épp tegnap mondtam hogy mennyire bírom Nestát + Cannavarot,az utóbbi tegnap páros lábbal rácsúszott Gaby Mudingayi támasztólábára úgyhogy azonnal eltörött,látni lehetett hogy a csont nem úgy áll ahogy kéne.
A bíró 10méterre állt,és semmien színű lapot nem mutatott fel.
-
- Llegenda del Barça
a capitano tegnap már játszott egy meccsen! egy ezredik osztály beli csapat volt az ellenfél (cisco roma), és a 77. percig bírta, utána cserét kért. lehet, h a jövő héten a margit itáliába kihelyezett öregek otthona ellen már kezdeni fog a coppadöntő első meccsén, de a visszavágóján már tuti, h ott lesz.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Entrenador del Barça
Vagy a Juve tarthatja meg az előnyét szerencsével!Charlie írta:Épp tegnap mondtam hogy mennyire bírom Nestát + Cannavarot,az utóbbi tegnap páros lábbal rácsúszott Gaby Mudingayi támasztólábára úgyhogy azonnal eltörött,látni lehetett hogy a csont nem úgy áll ahogy kéne.
Kezdenek idegbetegek lenni a Juvésok ahogy jön rájuk a Milan,14pontos előnyük volt velük szembe,és most ott állnak hogy a Milan is befuthat győztesnek szerencsével.
C.

erről a rácsúszós esetről tudnál egy videót mutatni?? 

- Charlie
- Öreg Harcos
Épp tegnap mondtam hogy mennyire bírom Nestát + Cannavarot,az utóbbi tegnap páros lábbal rácsúszott Gaby Mudingayi támasztólábára úgyhogy azonnal eltörött,látni lehetett hogy a csont nem úgy áll ahogy kéne.
Kezdenek idegbetegek lenni a Juvésok ahogy jön rájuk a Milan,14pontos előnyük volt velük szembe,és most ott állnak hogy a Milan is befuthat győztesnek szerencsével.
C.
C.
Cannavaro a 95. percben 1enlített. 

-
- Eurobarca Staff
Toni már megint gólt lőtt
nem tudom h Eto'onak hogy lesz meg így az aranycipő - félek sehogy
FT Cagliari 1 - 1 Juventus Del piero tizit hibázott Cannavaro a 90. percben egyenlített
FT Milan 1 - 0 Inter
FT Chievo 2 - 0 Messina
FT Empoli 2 - 1 Siena
FT Lazio 3 - 1 Livorno
FT Lecce 1 - 2 Udinese
FT Palermo 3 - 3 AS Roma Palermo 0-3!-ról állt fel
FT Reggina 2 - 0 Ascoli
FT Sampdoria 1 - 2 Parma
FT Treviso 1 - 3 Fiorentina

FT Cagliari 1 - 1 Juventus Del piero tizit hibázott Cannavaro a 90. percben egyenlített
FT Milan 1 - 0 Inter
FT Chievo 2 - 0 Messina
FT Empoli 2 - 1 Siena
FT Lazio 3 - 1 Livorno
FT Lecce 1 - 2 Udinese
FT Palermo 3 - 3 AS Roma Palermo 0-3!-ról állt fel
FT Reggina 2 - 0 Ascoli
FT Sampdoria 1 - 2 Parma
FT Treviso 1 - 3 Fiorentina
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Moratti nem csoda h el fogja adni a klubbott, sok-sok milkát olt bele, és semmi erdmény
Johetne már vmi megválto... 

- Attya
- Jugador d'estrella
biztos a Barca meccsre tartalékolt a Milan, mert nem játszottak jól!! Remélem ellenünk sem fognak brillírozni, mert a mai győzelmükhöz kellett az Inter védelme is!!! Hajrá Barca!!!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO