Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
doki
Entrenador del Barça

2006.06.01. 15:57:21

Utálom Forlán-t,Crespo-t,Gudjohnsen-t,de ha már választani kell,akkor utóbbi lenne jó!
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.06.01. 15:32:25

dickricsi írta:Félek ettől a Forlán-tól...
Se Neked, se a többieknek nem kell félniük Forlántól. Jó játékos, ha véletlenül itt köt ki, majd meglátjátok. Most már nem bánnám, ha idejönne, mert úgy néz ki, a Villarreal fog találni helyette jó csatárt. Lehet, hogy épp Saviolát :(
Ha Forlán idejönne, akkor véget érne az a sorozat, hogy a Barca csak olyanokat igazol, akiket utálok, vagy akik közömbösek számomra.
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.06.01. 15:29:29

Xavi ebben a szezonban, amíg meg nem sérült, tényleg játszott védekező középpályást is, nem is rosszul. Ha ő lenne ott, megnyílna az út Iniesta előtt a kezdőbe kerülésre. Megérdemelné, mert idén már igazán érett játékot láttunk tőle, mindenképpen érdemes arra, hogy ne csak a padról kelljen beugrania.
dickricsi
Capitá del Barça

2006.06.01. 15:26:27

Igen, Motta-ról terjengenek átigazolási pletykák, de még Rafa szerződése sem lett meghosszabbítva... (mellesleg uaz a Jorge Mendez mindkettőjük ügynöke) Én Mottát sem szívesen látnám máshol, de Rafa mindenképp kellene. Gondolom azon is dolgoznak, hogy megtartsák őt (illetve remélem)
Engem is nyugtalanít a védelem megerősítésének kérdése, de sehol nem láttam, hogy konkrétan tárgyalnának vkivel, márpedig az vitathatatlan, hogy a védelem a leggyengébb csapatrészünk.
Gudjohnsen, vagy Crespo.... Remélem közülük lesz vki. Mellesleg lehetne mindkettő, ha a falábú Ezqu-t elengednénk vissza oda, ahonnan jött. Mindketten elférnének, mert Maxi úgyis kölcsönbe megy, így kaphatnának lehetőséget a játékra.
Félek ettől a Forlán-tól...
Mardel
Jugador d'estrella

2006.06.01. 15:25:35

Igaz ami igaz..Iniesta véleményem szerint legnagyobb erőssége a mélységből való megindulás és onnan való labdaosztás,és védekezésben is egyre inkább jó munkát végez,de sztem egyrészt testalkata miatt nem lenne a legjobb választás..másrészt pedig ő azért sokszor felmegy támadni(amit kitűnően csinál),és sokszor lekontráznának ezáltal!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mardel 2006.06.01. 15:26:38-kor.
Andres Iniesta FAN
Kép
Visça el Barça
Subinho
Director del Fútbol

2006.06.01. 15:23:30

jó ez a felállás, de a baj az, hogy gallas milánóba megy...
zambrottát akarjátok többen is, de van nekünk 2 balhátvédünk!!!

a felállás ez lehet csak és más semmi:

------------------------Valdes-----------------------------

---Belletti------Puyol----------Marquez-----------Gio--

------------------------Edmilson--------------------------

----------Xavi--------------------------Deco--------------

-----Messi-------------------------------Ronaldinho------

-------------------------Eto'o------------------------------

és a pad:
Cris, Oleguer, Sylvinho, Motta, Iniesta, Van Bommel, Crespo, Giuly, Ezquero
sztem ezzel mindenki elégedett lenne és továbbra is világverő csapaunk lenne...
aztán majd 2007 nyarán elgondolkodhatunk fiatalításon. addig nem!!!
Charlie
Öreg Harcos

2006.06.01. 15:02:58

Igen, Gallas jó lenne, de ő költözik Milánóba, több mint valószínű. 65milliót kaszáltak Shevchenkóból. Visszatérve a Barcához, egy szó, mint száz, nagyon várom hogy ki/kik fogják fotóztatni magukat Barca mezt tartva a kezükben a nyár folyamán 8)
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
totobike
Jugador del Barça

2006.06.01. 15:00:41

a vkp poszt tényleg nem egy életbiztosítás de nem szerepelhet rijkaard tervei között mondjuk egy olyan húzás látva inista remek formáját hogy esetleg xavi visszahúzodna vkp-ba és megnyílna az út iniestának is akár a kezdőbe nekem úgy rémlik intha xvi régebben játszott volna vkpt is
Charlie
Öreg Harcos

2006.06.01. 14:56:00

Egyébként lehet el kéne gondolkodni, azon hogy a védekezőközéppályás posztunk elég erős-e? Remek játékosok vannak azon a poszton, de nem-e túl sérülékenyek? Mottára és Edmilsonra gondolok itt. Nagyon szeretem mindkettőt, de szegényekkel rengeteg sérülés történik akaratukon kívül. Edmilson 30éves, az utóbbi másfél évben rengeteget hagyott ki, és ez csak rosszabb lesz, mivel már nem lesz ő se fiatalabb. Motta meg, amennyire kemény játékos, annyira "törékeny".

Volt róla szó, hogy eladjuk Mottát, vagy valami igazolási pletyka terjenget róla. Nem lenne rossz ötlet, mondjuk az, ha vennénk 1 brutál jó középsővédőt, és Marquez feljebb menne egy sorral. Emlékezhetünk milyen jó volt azon a poszton.

Ez csak 1ötlet, és ha marad mindkét brazil, én leszek a legboldogabb, és nagyon remélem, hogy Edmilson minél hamarabb felépül, és visszanyeri remek formáját.

Valdes; Oleguer,Puyol,?,Sylvinho; Marquez,Deco,Xavi,Ronaldinho,Messi; Eto'o

Szóval a játék a gondolatokokkal című műsor után, hozzászólva a lehetséges igazolásokhoz. Remélem az Eidur, Crespo kettősből kerül ki a végső győztes! Az izlandi mellett szól hogy több poszton is bevethető, és nagy nemzetközi tapasztalattal bír fiatal kora ellenére, Crespo meg idősebb de ő meg még tapasztaltabb, és a padról beszállva nagy veszélyt jelentene bárki ellen, és kezdőként is megállná a helyét.

Védőtémához annyit, hogy nem igazán hallani senkiről. Terjeng 3-4-5 név, akik közül valószínű, hogy ki is fog kerülni a végső győztes, de most a csatárkérdésnek feküdtek neki a vezetők. De akiket szeretnék látni,az Chivu vagy Zambrotta.A román középen/szélen is bevethető, Zambrotta meg bárhol eljátszik szélen, legyen az védelem vagy középpálya, elég hasznos lenne 1 ilyen játékos a hosszú idényben.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
totobike
Jugador del Barça

2006.06.01. 14:48:52

barcafan írta:
totobike írta:Nekem is a legszinpatikusabb igazolás gudjohnsen lenne

nem tudom úgy ahogy elismerem forlán tudását és persze nagyon jó játékos de nem szimpatikus és hát hogy egy aranycipős hogy ülne a padon meccseket

a védő kérdés én már írtam hogy nem hoznék ide nagy nevet egyáltalán se chivu se carvalho nekem jó volna az osasunából a bilbaobból vagy akármelyik spanyol középcsapatból elhozni egy olyan játékost aki mostani csapatából kirobbanthatatlan itt meg el el játszogatna
most így hülyeségből mondok eggyet lehet nem fog tetszeni de lehet hogy a málága csapat captaina fernando sanz talán ha jól emléxem ki tudja hátha nálunk jobban tudna csinálni vmit bár igaz hogy nem mai fiú talán 31-32 éves a rutinjával is megoldhatná de ez lehet hogy butaság
nem hiszem, h jönne hozzánk... egykori real elnök fia...
jogos :) tudtam énb hogy oda kell írni a végére hogy butaság:D
akkor elnézést akkor eszembe jutott még egy a celta-ba van az sergio talán ő is hasonló kaliberű és hát ők elég jól szerepeltek az idén
mégeccer bocs:D
fcjoc
Entrenador del Barça

2006.06.01. 14:44:31

Akkor mondjuk még ott van Aimar is... aki most megy el a Valenciábóóó :wink:
totobike
Jugador del Barça

2006.06.01. 14:40:37

Nekem is a legszinpatikusabb igazolás gudjohnsen lenne

nem tudom úgy ahogy elismerem forlán tudását és persze nagyon jó játékos de nem szimpatikus és hát hogy egy aranycipős hogy ülne a padon meccseket

a védő kérdés én már írtam hogy nem hoznék ide nagy nevet egyáltalán se chivu se carvalho nekem jó volna az osasunából a bilbaobból vagy akármelyik spanyol középcsapatból elhozni egy olyan játékost aki mostani csapatából kirobbanthatatlan itt meg el el játszogatna
most így hülyeségből mondok eggyet lehet nem fog tetszeni de lehet hogy a málága csapat captaina fernando sanz talán ha jól emléxem ki tudja hátha nálunk jobban tudna csinálni vmit bár igaz hogy nem mai fiú talán 31-32 éves a rutinjával is megoldhatná de ez lehet hogy butaság
Boixos
Llegenda del Barça

2006.06.01. 11:31:59

No.1 opció: Forlán. ( ) Az ő tranzakciójába a vezetőség lehet, hogy bevonja Riqelmét és Saviolát is - előbbi játékjogának utolsó 25%-át is odaadnák, Saviolát meg 'cserébe' adnák F-ért, ami valójában a vételár csökkentését szorgalmazná. Szerintem 10 M ? alatt nem úsznánk meg...
egyszerűen nem értem, mi a túró jön be a főnökségnek forlánban???
oké, volt egy (azaz egy darab) állat szezonja, azonkívűl rúg 10 gólt idényenként, de viszont kumma drága. ráadásul nehezen felejtem el neki azt, amikor még a muban akartak vele gólt rúgatni, de még 11esből sem jött neki össze... jó, ez is egy véglet (mint ahogy a gólkirálysága is az sztem), de mi van, hha megint egy ilyen szériát kap el?
PUYOL-XAVI-INIESTA
dickricsi
Capitá del Barça

2006.06.01. 11:26:27

Sziasztok,

A gola.com-on azt írták, hogy állítólag Eidur-t ajánlották a Real-nak cserébe a kis szutyok Roby Carlos-ért. :D
Nem tudom mit várnak RC leigazolásától, de sztem elszállt felette az idő. Viszont sztem is Eidurt, vagy Crespo-t kéne idehozni, ergo nem kéne engedni Gudjohnsen-t a Real-ba, inkább ezügyben kéne lépnünk, mint Roíg-gal alkudozni Forlánról...
Thomas_29
Barça C

2006.06.01. 11:22:17

A Felmerült nevekek közül szerintem is gudjohnsen lenne a megfelelőbb (Torres után).De amikor már közel járunk Eidur leigazolásához akkor kell a madridnak meg a chelsea-nek keménykednie(ismét 1 olyan játékos akit a barcával szóba hoztak és utána a madriddal is) hiszen mostmár a chelsea pénzt+Gudjohnsen-t adná roberto carlosért. Remélem ez nem fogja hátráltatni gujohnsen barcába való igazolását... :wink:
Ara sí, el millor equip d'Europa!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.06.01. 11:19:43

Igen, Crespo is felmerült már. :)

Összefoglalom, mik a lehetőségek:

No.1 opció: Forlán. ( :( ) Az ő tranzakciójába a vezetőség lehet, hogy bevonja Riqelmét és Saviolát is - előbbi játékjogának utolsó 25%-át is odaadnák, Saviolát meg 'cserébe' adnák F-ért, ami valójában a vételár csökkentését szorgalmazná. Szerintem 10 M € alatt nem úsznánk meg...

- Gudjohnsen: A cselszkij elküldi, mert nem kell nekik, mi pedig simán elhozhatnánk 6 M € környékén. Én személy szerint szeretem a játékát, szerintem simán jó lenne a padra.

- Crespo: Szintén menni akar az oroszoktól, mivel Seva és Kalou érkeztével - úgy, hogy még ott van a lombrágó Drogba is -, nem sok játéklehetőséghez jutna. Tapasztalt, a kislábujjáról is a kapua felé pattanik a labda, nagyon jó a fejjátéka, csereközépcsatárunknak tökéletesen megfelelne, árban sem lenne több 6-7 M €-nál...

A fenti három emberke valóban lehetséges igazolás lehet a napokban, hetekben, de rajtuk kívül is akadt még pletykaszerűen 1-2 név: Ricardo Oliverira, Cristiano Ronaldo, Diego Milito, Ibrahimovics, Trezeguet - rájuk azonban - egyelőre - nem sok esély mutatkozik.

Én legjobban Crespónak örülnék, nagyon veszélyes, és simán képes lenne pótolni Larssonunkat. Forlán zsákbamacska, Gudi meg izlandi. :)
Subinho
Director del Fútbol

2006.06.01. 11:17:06

sztem nem kéne erőltetni forlant, főleg ennyiért nem. annál is inkább, mert shevchenko aláírt a cslezihez 4 évre, ami azt illeti, hogy crespo még annyit sem fog játszani, mint idén... tehát: crespot kell idehozni!!! most már azt mondom mindenképp!!! sztem jóval olcsóbban meg lehetne számítani... és a VB-n még meg is nézhetjük, hogy megy neki, mert No.1. csatár lesz az argentínoknál!!! crespoval egy larsson szintű rutinos remek csatárunk lenne!!! forlannal csak még egy maxink, aki ügyes, de mégsem klasszis!!!
Lezárt