Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Se Neked, se a többieknek nem kell félniük Forlántól. Jó játékos, ha véletlenül itt köt ki, majd meglátjátok. Most már nem bánnám, ha idejönne, mert úgy néz ki, a Villarreal fog találni helyette jó csatárt. Lehet, hogy épp Saviolátdickricsi írta:Félek ettől a Forlán-tól...
jogosbarcafan írta:nem hiszem, h jönne hozzánk... egykori real elnök fia...totobike írta:Nekem is a legszinpatikusabb igazolás gudjohnsen lenne
nem tudom úgy ahogy elismerem forlán tudását és persze nagyon jó játékos de nem szimpatikus és hát hogy egy aranycipős hogy ülne a padon meccseket
a védő kérdés én már írtam hogy nem hoznék ide nagy nevet egyáltalán se chivu se carvalho nekem jó volna az osasunából a bilbaobból vagy akármelyik spanyol középcsapatból elhozni egy olyan játékost aki mostani csapatából kirobbanthatatlan itt meg el el játszogatna
most így hülyeségből mondok eggyet lehet nem fog tetszeni de lehet hogy a málága csapat captaina fernando sanz talán ha jól emléxem ki tudja hátha nálunk jobban tudna csinálni vmit bár igaz hogy nem mai fiú talán 31-32 éves a rutinjával is megoldhatná de ez lehet hogy butaság
egyszerűen nem értem, mi a túró jön be a főnökségnek forlánban???No.1 opció: Forlán. ( ) Az ő tranzakciójába a vezetőség lehet, hogy bevonja Riqelmét és Saviolát is - előbbi játékjogának utolsó 25%-át is odaadnák, Saviolát meg 'cserébe' adnák F-ért, ami valójában a vételár csökkentését szorgalmazná. Szerintem 10 M ? alatt nem úsznánk meg...