Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nem akarok kukacoskodni...Los Banditos írta:(természetesen nemis ért volna azt a szabálytalanság)
Ez jóDrigo írta:A Maradonás képről jutott eszembe:
- Miért nem lehetséges egy Kolumbia - Jamaica focimeccs megrendezése?
- Mert a kolumbiaiak felszívnának minden fehér vonalat a jamaicaiak pedig elszívnák az összes füvet.
ez naon jóó!!!!Tibi1982 írta:Rossz napom volt.. Beküldés ideje: 2003-02-20 Beküldo: Tamás
Ha olyan "De utálom a munkámat" típusú napod van, ezt próbáld ki: Ha mész hazafelé utált munkahelyedről, menj be az első patikába, s menj a hőmérők részlegére. Kérj egy végbél-hőmérőt, amit a Johnson and Johnson gyártott. Fontos, hogy ezt a márkát vedd! Amikor hazaérsz, zárd be az ajtót, húzd be a függönyöket, kapcsold ki a telefont, hogy semmi se zavarjon a terápia idején. Öltözz át valami kényelmes ruhába, például melegítőbe, és feküdj le a kanapédra. Bontsd fel a lázmérő dobozát. A lázmérőt tedd az éjjeli szekrényre, vigyázva, nehogy eltörjön. Eztán vedd ki a hőmérő használati utasítását, s olvasd el a gyártó megjegyzését: "A Johnson and Johnson minden végbél-hőmérőjét személyesen teszteli." Most hunyd be a szemedet, s hangosan ismételd el ötször egymás után: "Köszönöm, Istenem, hogy nem a Johnson and Johnson minőségellenőre vagyok!" Ne feledd, mindig akad valaki, akinek szörnyűbb a munkája a tiédnél is!
nemtudom,nekem nagyon tetszik..ahogy elképzelem a szitukat egymás után kiváncis lennék az emberek fejére,akikkel ezt megcsinálnák,ént ututi befosnékOrdog írta:Neharagudj Tibi, de a Liftes téma nagyon gyenge volt szerintemIlyeneket nem kéne erőltetni:) Bár kitudja, lehet vkinek tetszett... ezt a rendszergazdásat már olvastam, ez viszont nagyon tetszik:)