Humor

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.19. 14:13:36

Tedd be odaátra a szerkesztett verziót... ott biztos jó fogadtatása lenne :lol: :lol: Az meg nem gáz, ha onnan kibannolnak:)
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.07.19. 14:02:05

Nem semmi a kép,az a tekintet tényleg nagyon hasonlít. :shock: :lol:
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.19. 13:53:34

Hi-hi. Tényleg. :shock:
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.07.19. 12:43:40

:D :D :D

[12:02:25] <[HUN]Jurily> most meséljem el, mi történik ha véletlenül egyszer kocsiba ülök? :]
[12:02:31] <[OP]avatka> aha :D
[12:03:12] <[HUN]Jurily> megállunk a pirosnál, beáll mellénk egy audi, benne három csaj
[12:03:30] <[HUN]Jurily> haverom átvigyorog, lehúzza az ablakot
[12:03:56] <[HUN]Jurily> a csaj furcsán néz, de azért lehúzza ő is
[12:04:09] <[HUN]Jurily> srác átüvölt: "nálatok is fingott valaki?"
[12:04:14] <[OP]avatka> wáááááááááááááá
[12:04:41] <[HUN]Jurily> rájuk kellett dudálni, mert annyira röhögtek hogy nem tudtak elindulni :]
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.07.19. 12:17:29

Ez se rossz: :D

20:16:48] [Zsolesz] Csaj: - Dugd be az ujjad!
[20:16:48] [Zsolesz] Pasi: - Ok.
[20:16:49] [Zsolesz] Csaj: - Egy másikat is!
[20:16:51] [Zsolesz] Pasi: - Bent van.
[20:16:52] [Zsolesz] Csaj: - Még egyet!
[20:16:53] [Zsolesz] Pasi: - Rendben.
[20:16:53] [Zsolesz] Csaj: - Jöhet az egész kezed!
[20:16:55] [Zsolesz] Pasi: - Megvan.
[20:16:56] [Zsolesz] Csaj: - Másik kéz?
[20:16:57] [Zsolesz] Pasi: - Becsusszant!
[20:16:57] [Zsolesz] Csaj: - Tudsz tapsolni?
[20:16:59] [Zsolesz] Pasi: - ... Nem.
[20:17:00] [Zsolesz] Csaj: - Szűk mi?
[20:17:04] [Zsolesz] :DD
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
nicandro
Jugador del Barça

2006.07.19. 12:13:25

ez nagyon komoly :lol: :lol: :lol:
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.07.19. 12:02:21

Fizetési felszólítás

Tisztelt pénzintézet!

Éppen olvastam izgatott hangvételu levelét a tartozásomról, amelynek kiegyenlítése - az Ön becses véleménye szerint - már jó ideje aktuális lenne. Levelében Ön bizonyos nehézségeket helyezett nekem kilátásba, amennyiben nem fizetek. Ha már nehézségekről beszélünk, úgy szeretném Önt röviden felvilágosítani. 1957-ben kölcsönpénzből vásároltam egy fűrésztelepet, 1958-ban egy ökrös szekeret, egy rönkszállító szánt, két lovat, valamint sörétes puskát, traktort, revolvert és két vemhes kocát. Egy évre rá leégett a fűrésztelepem, csak egy rakás hamu maradt belőle. Az egyik lovam felfordult, a másikat hagyta éhen dögleni az a gazember, akinek kölcsönadtam volt. Mindezek hatására mélyen vallásos emberré váltam. 1960-ban elhunyt apám, a testvéremet pedig felakasztották lókötésért. Az egyik szomszédom fia felcsinálta a lányomat, 440 márkát fizettem a lódoktornak, hogy ne zabigyerek legyen a rokonom. 1962-ben a feleségem megszökött egy négerrel, de legalább hagyott nekem emlékül két félvér gyermeket. Ekkor házasodtam össze a cselédlányommal, hogy így tudjam csökkenteni a költségeket. Sajnos ő frigidnek bizonyult, nemigen tudott elélvezni, ezért orvoshoz fordultam tanácsért, aki azt javasolta, hogy jobban izgalomba kell hoznom feleségemet, amikor közeledik a csúcshoz. Ennek érdekében magammal vittem a sörétes puskámat az ágyba és amikor elérkezettnek láttam az időt, kidugtam a puskacsövet az ablakon és meghúztam a ravaszt. Az eredmény az lett, hogy feleségem az ágyba 'mit is' ?, nekem nem ment el, és agyonlőttem a legjobb tehenemet. 1963-ban leégett az összes megmaradt épületem, inni kezdtem, de csak akkor hagytam abba, mikor már nem maradt másom, csak egy vízálló órám, és a vesebajom. Ezután sokáig mást sem tettem, mint felhúztam az órámat és pisiltem. A rákövetkező esztendő sem volt jobb. Vásároltam egy trágyaszóró gépet és egy kombájnt, de a vihar átsodorta mindkettőt a szomszéd községbe. A nejem elszökött egy házalóval, a fiam kitörölte az ülepét egy patkányméreggel átitatott kukoricacsutkával, egy másik semmirekellő pedig ellőtte az oklevéllel díjazott tenyészbikám heréit. Jelenleg olyan szegény vagyok, hogy amennyiben a szarás pénzbe kerülne, úgy inkább hánynom volna muszáj. Számomra a pénzszerzés pillanatnyilag ugyanolyan nehézségeket okoz, mintha kötőtűvel próbálnék vajat nyomni egy vadmacska seggébe. Ön pedig, kedves Uram, azzal fenyegetőzik, hogy nehézségeim támadnak, mennyiben nem fizetek... Ehhez nincs más hozzáfűznivalóm, minthogy sok szerencsét kívánok a próbálkozásához!
Maradok tisztelettel...
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.07.18. 23:45:52

The Torreador
Jugador del Barça

2006.07.18. 21:58:17

gagyireal írta:
The Torreador írta:Ez naon nagy főleg a zene...de lehet,h már volt. http://www.metacafe.com/watch/179978/zi ... the_movie/ :D :D :D :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=XGFVhzmn ... 0Materazzisztem ez jobb lett és picit tovább tart :P
Az eyém alatt jobb a zene :twisted: :D :D 8) 8)
Nem jut eszembe jobb szal:BARCAAAAAAA
gagyireal
Barça C

2006.07.18. 21:22:13

The Torreador írta:Ez naon nagy főleg a zene...de lehet,h már volt. http://www.metacafe.com/watch/179978/zi ... the_movie/ :D :D :D :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=XGFVhzmn ... 0Materazzisztem ez jobb lett és picit tovább tart :P
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.07.18. 20:12:52

Ezt olvassátok végig, be fogtok szarni a nevetéstől! Már 2milliószor elolvastam, és még mindig nagyon jóóóóóóóóó
:D:D:D:D:D:D

Mit, mikor, hogyan..

Idegen helyen szarás, ahol a WC ajtó nem zárható te kézzel tiszta erobol fogás, feloldódni nem tudás, folyamatos résen levés ezért kevéssé sikeres szarás, fele bent maradás, azt WC papírral a seggeden szétkenés, emiatt kb. 50 méter felhasználás, segged véresre törölés... Késobb szaros segg beizzadás, apaszarosseggszagnak levés! Ezt nem bírás Vizes WC-papírral lemosás, nem egyszeru! WC-papír csumák seggen, seggben ragadás, rászáradás. Este fürdésnél észrevevés! Idegen helyen bidé, zuhany nem levés, segg ki nem mosás. Utána biciklivel hazamenés melegben megizzadás, maradék illóanyagok újraaktivizálódás. Vendégségben szarnikellés, WC folyosónlevés, mindenkihallatszás, állandó WC elott járkálás, hangosszarás-meghallástól félés, iszonyatos hangtompítás- és
leplezéspróbálás, végül mégis recsegvefingás WC kagyló általi felerosítés, kinn biztos mindenki meghallás. Befejezés, kijövés, hosszankézmosás (hátha többiek elfelejtés), társaságba visszatérés, hirtelen csönd, diszkréció, de mindenkiránézés. Égés. Vendégségben szarás rájövés, kagyló-belógatós illatosítótól félés (6 éves levés). Háziasszony vödör hozás, eloszobában köz-örömre beleszarás, kull beöntése vécébe, utána népszeru levés. Csak egy náthás vendég nem haragudás. Dugulásveszélyes WC-be szarás! WC mellett kisebb lavórnak levés --> húgyozás, kisebb szarás leöntésére,
leöblítésére! De neked mégis hatalmas nagy [auto_cenzúra] levés! Nagyrészét kefével letuszkolás, majd WC-pumpával lefolyó befogás -- arra víz ráöntés és a vákuum segítségével, ha szerencséd van sikerrel leszippantatás! Csajnál szarás, közös vécé-fürdo helyiségben, ahol a család is mosakszik, stb. reggel! Már nagyon nagy fossal ébredés korábban, morfondírozás, hogy kimenés-e, fél óra múlva tovább nem bírás halkan felkelés, csajt fel nem
ébresztés, vécé - fosás! Nagyon húzós buz!!! No légfrissito > nagyon szappanos kézzel a fürdo-WC-ben illatanyag elosztás, nagyon csekély hatás, de valamit azért takar a nagy fosszagból! Folyamatos szelloztetés -újsággal szag kihajtás ablakon... Csaj felébredés, kijövés... Hohó, gáz van! Csajnál szarás: szarási stratégia jó elore kigondolás, emiatt
reggel 6-kor ébredés, majd szarás összekötése a reggeli zuhanyozással, remélve ez ido alatt szarszag elillanás Voltbaratno báttyal állandó fingóverseny, emiatt csajnak agyáramenés. Elokészület: hagymásbab, tojás, kukorica, spenót és köménymag (kanállal!!!) zabálás. Pár óra múlva hatás jelentkezés, katarktikus több órás versenyzés, ágyon vigyorogva oldalt-fekvés, akcióban egyiklábfelemelés, siker, ezután hangero-,
hangszín- és szag-kategorizálás, elégedett röhögés. Végül már barátnomegnyugodás, sot résztvevés-próbálás(!!!), gyenge eredmény után ismét ellenzés. Barátnoapuka másik szobában buzmegérzés(!), átjövés, "Azért moderáljátok magatokat!"-mondás, zavarodott nevetgélés, versenyhév lecsillapodás. Késobb új ötlettel eloállás: zacskóbafingás, hermetikus lezárás-próbálás, késobb elovevés, megszagolás. Javaslás: Kádba ülés,
dunsztosüveg fogás, fingás, felfelé vánszorgó buborék(ok) felfogása fejjel lefelé fordított üveggel, víz alatt teto rácsavarás. Felcímkézés (esetleg szalicil), eltevés (spájz!) FINGMEGGYÚJTÁS, próbálkozások. Farmer [auto_cenzúra] kiszakadás helyen kijövés, lángnyelv. Haver szaráshoz könyv, cigi (hashajtó hatás) mindig vivés nyaraláskor. Munkahely: reggel dohányozni lemenés (udvar), cigi, KV --> biztos siker, WC torlódás. Kellemetlenségek
elkerülése --> jól ismert kollégákkal nyíltan megbeszélés ki, milyet, mikor, hol! Kissé merev fasszal szarás (esetleg szarás közben recskázás is ) [auto_cenzúra] hátratolás, nehogy kagylóhoz hozzáérjen! Szarás kezdetével merevség megoldódás, majd késobb megint bemerevedés! --> Szartörések!!! [auto_cenzúra] elöl hozzá ne érjen, ezért pucsítás (segg hátratolás, mint talajtornászok), vécédeszka hátul leszarás, 30 méter papírral sikeres elt>
untetés. Nagy hosszú [auto_cenzúra] már vécébe leérés, de még jövés - kicsitmegemelkedés, hogy vége elváljon. Ekkor [auto_cenzúra] eldolés, vécé nem levés elég magas, kaka teteje vécé szélének csapódás, felso 2 centi elrepülés falnak.
MUNKAHELY. Eloször szarni nem merés, húgyozás. Fordított WC levés (lyuk hátul), benne pisa hangos csobogás (ügyfél-várótermi), ezért inkább ülvebrunzolás. [auto_cenzúra] kicsit megemelés WC-hez hozzá ne érjen, ezért kagyló és deszka között lábra kihugyozás (kis rés miatt porlasztva). 2 hónapig bírás, aztán már szarni is merés, fordított vécébol kulla érkezéskor víz nyakig felcsapódás. De legalább szag elzárás. Munkahelyen szarás közben
valaki WC-be bejövés --> Te kussolás, de véletlenül mégis kósza fing kiengedés, utána sokáig retyón maradás, másik kimenését megvárás! Te Kimenés! O mégis bentlevés még a mosdónál! Utána ha találkozás sokszor észbe jutás! Picit csak röhögés, O nem értés, de gondolás...! Munkahely:WC-ben két hely levés te már bent vagy és hallod, hogy kollega elfoglalás másik WC, már rég kész lennél de várás amíg a másik befejezés és elmenés,
utána merés kijönni. Egy-egy adag után felugrás, hirtelenlehúzás (buzkibocsátás megakadályozása). Közben gittes seggpofa-összenemérintésre vigyázás (görnyedt testhelyzet.) Közben egy-egy hangos véletlen fing kicsússzanás! Köhögéssel, torokköszöruléssel e finghang fedezése! Vagy szarás megindulásánál nagyobb szardugó kirobbanása --> Elton fingszarhang! --> ezt fedezni nem tudás... Munkahelyen nagyon
finganikellés, párnásszékben nyújtózkodás, hang véletlenül se kibocsájtás. Fingszag megérzés, hirtelenfelugrás, halaszthatatlan teendo a másik irodában észbejutás - fingszaghátrahagyás. Nemsokára visszajövés, büdösre panaszkodás. Színházban eloadás alatti folytonfinganikellés, szünetben hugyozninemkellés, de "pisálni"-rohanás, piszoárnál tehetetlen ácsorgás, fingbuborékravárás, aztán majdnemfingás, [auto_cenzúra] öregúr bejövés, végbélhirtelen összezárás. Öregúr persze maganemzavartatás, pisálás közben
recsegvefingás. Irigykedés, csengetés, még egy felvonás fészkelodés. Munkahelyen fingás megtörténés, természetesen azonnal valaki hozzád jövés, Te inkább felállás és odamenés hozzá, esetleg még fingszagra másik felhívás! O picit Rólad fingássejtés! Kölcsönös megzavarodás, mellébeszélés, neutrális téma felemlegetés, az eset sokáig észbentartás,
magamban máskor jobban ügyelés megfogadás. Munkahelyen fingás, de nem merés, ezért vacilálás, de úgydöntés, hogy most kiengedés mert nem lesz büdös, ezután talán életed legbüdösebb és leghosszabban jelenlevo fing kiengedés --> helyszín gyors elhagyás. Éppen most nekem munkahelyen fing lassan kieresztés, szerencsére szagnak nem levés! Munkahelyen, moziban (mindegy csak közös budi) húgyinger - hugyozni menés, egyszer csak hugyozni nem tudás, várás amíg a többiek kimenés , makkdörzsölés, hugyozás --> utána Te is kimenés!!! Ok! Többiek húgyhang hallás! Munkahelyi szarás: szaráskedv megjövés, elindulás WC felé. Ott találkozás másik kollega, ezért szarás átcserélés csak pisilés, majd késobb visszajövés ténylegesen szarni. Munkahelyen szarás kellés, WC felé
sietés, ott ki-be járkálás látás, téblábolás, még egy kör a cégnél megtevés, visszajövés, WC-be beslisszolás, ülokére papírcsík méretre tépkedés, üloke lefedés, a "csobbanás" elkerülésére papírból a víz felszínére fészekrakás, óvatos leülés (papírborítás le nem verése), szarás, csobbanásmegúszás, törlés, többszöri lehúzás (papírtömegeltüntetés). Éppen kimenni akarás, amikor hangokat hallás, ismét ki-be járkálás, várás, újra minden elcsendesedés, kijövés. Irodába visszamenés, többiekhez közel nem kerülés (a ruha szarszag-beszívástól messzirol való buzléstol félés). Megfogadás: apa javaslat jövobeni
alkalmazás (reggeli rendszeres szarás bevezetés, "katonaságnál jól jövés"). Egymásmellet hugyozás közös helyen soha nem men> és! Eloször egyedül majdnem elkezdés, valaki bejövés, mellémállás, hosszú csönd levés, egymásra nem nézés, klotyó felszabadulás, másik hirtelen oda bemenés, azonnal mindketten hugyozás megindulás. Utána gyors kimenés (fütyörészés). Szeretni félreeso piszoár elfoglalás. Foglalt levés, hugyozás elkezdés, már 5 centire volt a kijövéstol, legjobb piszoárnál valaki befejezés - [auto_cenzúra] elszorítás, két oldallépéssel odakerülés, ott folytatás. Kóros. Szorzetbe szarberagadás, egy napig azt hordozás, bepülledés! Közben napközben csajjal kúrás --> szarcsimbók ágyrapaszírozás! Zuhanyban végre kijátszás, "Morzsi, helyedre!" mondás, lábbal lefolyóba segítés (NB1 deka brazil kör esetleg vele). Zuhany ha nem levés, de zavarás, kilátásba
helyezése nadrágátszínezodésnek -- vécépapírral eltávolítás próba - összenyomás, külso száraz réteg megszunés, buz felengedés. Nem jó. Ismeros beangliázás, ott teázás. Pincér kiejtés nemmegértés, majd "Dingleberry" kérés. (Szarcsimbók = Dingleberry) Egész teaház behugyozásig fetrengés. Szarcsimbók = valagszor megnövesztés, le-nemvágás, borotválás,
fazonranyírás, majd a kaka ráragadás. Egyes esetekben tükör fölé terpesztés, Dingleberry keresés, majd leollózás, herékre vigyázás!!! Dingleberry = paksimogyoró ismerés, dinnyemag paksimogyorót eloszeretettel eloidézés, ollóval tükörben mozgás elozetes gyakorlás (herék késobbi szükségessége!). Paksimogyoró ujjbeggyel szorosrafogás, hirtelen mozdulat
alkalmazás, kitépéskor hirtelen fájdalom beléhasítás (de nem vágás, tehát növekvo szortol ki nem pörsenés!), köröm alól cuccos kipiszkálás, többszöri kézmosás, kézszagolgatás, többszöri kézmosás, kézszagolgatás, buz ki nem irthatóság ---> anya illatos kézkrémével semlegesítés-próbálás. Véletlenül pöcsborotválás közben (csak olló van esetén) herébol pici
bordarab lemetszés! Ááá! Nagyon csípés, fájás, rögtön arcszesszel fertotlenítés, attól egy picit merevedés kezdés!!! Pucér [auto_cenzúra] készlevés, rögtön kipróbálás, verés... Szartípusok: Húgyszar -> nagyon híg, beteg gyomorszag! Kemény vibrátorszar -> fájdalmas kijövés, [auto_cenzúra] darabokból összeállás... Kijövés Te 50% kielégülés! Egyszeru világosbarna fosszar ->
Sokat tudni szarás belole, jó szarás, megkönnyebbülés --> utána még többször szarás ugyanezt Levesesfingás (+ ugyanilyen fingáshang) -> késobb megfelelo [auto_cenzúra] Szabiszarások -> eros, egészséges, vastag [auto_cenzúra]) ..mert sok rost evés!!! Suliban szaráskényszer jelei: - padban komoly elore-hátra hintázás - vagy csak húzos gyomorfájás esetén padra rádulés - testösszegörnyesztés (guggolás imitálás!) --> nedves bornek levés... Suliban szarásrájövés, fingás ki akarás jönni. Szék aljának magam felé
húzása, szorító erofeszítés. Mégis fingás kicsit, ki hallotta? elgondolkodás... többiek fapofa vágás, vagy nem hallás? Azóta filó... Suliban novemberben beszarás, ezért 3. óra után tornagatyában hazamenés (boka, vádli szaros ezért). Ugyanott elsoben félgömb vájatú kisszéken behugyozás, abban víz megállás. Megvárni tanítás végét, mindenki elmenés,
"én még meccsinálom a leckémet" mondás, aztán hazasasszézás. Osztálykirándulás (erdo) - szarni kellés, csitítás leüléssel (seggelszorítás). "Pihenjünk!" mondás, siker. Kicsit alábbhagy - elrohanás "pisilni", hatalmas dzsunga [auto_cenzúra] hagyás ozikéknek, nyuszikáknak. Levéllel, zsepivel kitörlés. Zsepi, levél vékony levés, ujjbeszaladás szaros seggbe?
Utána lovalgójárás (O-láb) elso turistaházig. Erdobe hugyozás, fingás gondolás, aztán véletlenül fing helyett befosás, gatya gyorsan megfogás, szarcombralecsurgás meggátolás! ...nagyon óvatosan alsónadrág eltávolítás (persze idonként combhoz hozzáérés), alsó nadrág megsemmisítés --> gatya nélkül út folytatás --> Mégegyszer hasonló eset megismétlésének megakadályozása: elengedhetetlen!!! ..alsónadrággal amit lehet még felitatás, elboronálás & utána eldobás! Buzibbak szaros alsónadrág zacsiba
betev> és, hazavivés, kimosás, szarfolt örökre bentmaradás --> csak kertben hordás! Kertben (hegyen) szarás (no wc): 2 ásó kivivés kisebb lyuk ásás, szarás kezdés, ásóba kapaszkodás, majd szerencsétlenül eldulés, mert ásó földben meglazulás! "Basszameg!!" Mindegy azért magadat jól kiszarás! Másnap látás, hogy a 'mit is' ?, kis [auto_cenzúra] állatok kikaparás...
Vizitúra Tisza környékén. Kocsmázás, 10 körül szarókedv kapás. Optimistán
vécébe csak úgy menés - pottyantós, billegodeszkás - beesés félés, ezért
le nem ülés, deszka leszarás sejtés (nem látás mert TÖK SÖTÉT)... papír?
Ugyan már... kimenés, zsepi kérés, kapása mentolos PZS-nek, egész este
seggszarmentol szag érezni vélés. Kicsinek levés, úszótábor. Pista bácsi
lenni nagyon szigorú, megijedés, fürdogatyába, vízbe szarás, majd
letagadás, másra kenés. Kötos fürdonadrág strandvécében idoben letolni nem
tudás, de [auto_cenzúra] már útjára engedés optimistán. Lukacsos
úszósort-belsorészen [auto_cenzúra] krumplinyomóként átmenés, takarítás, Balatonba
bemenés kedv megjövés egybol (17 fokos). Régebben iskolából hazajövés,
felfelé a lépcsoházban automatikus szaráskedv megjövés, szinte minden
esetben, valószínuleg tudat alatt tudás, hogy a WC közel levés, lakásba
épphogy beérés mindent ledobás, gatya ezerrel letolás, de késo [auto_cenzúra] fele
gatyába landolás. Avagy vécé foglalt levés... Pont Én is így levés!
Automatikus szaráskedv kapás! és elég sokszor, akkor egész napi
szarkiadás! Hazaérve lépcsoházban (végre) fingás, természetesen kisebb
szomszéd család vagy elmeno vendégség szembejövés, visszhangzó fingás
hallás. Otthon apu elottedszarás (nem kicsit), flegma lehúzás. Neked
iszonyú inger, ezért utánamenés (már veszélyes --> szag)... tiéd 3 napja
nem szarás miatt kólásüveg méretu, [auto_cenzúra] kanyarban elakadásjelzo kirakás.
Vendégek 5 perc múlva jövés - vödör-ráönt, kefe-tuszk, utána kinyitása
eloszobaajtónak, vécéajtó [auto_cenzúra] gyors ki-be csukása (kb. mintha
szörffel szlalomoznál). Reggeli szarás összenemjövés (nincs ido, vagy
idegen hely), útban munkahely felé helyette óvatosan szaráskifingás,
nagyon picit gatyabefestés - anya mosásnál erre figyelmedet felhívás! Apa
szarcsíkos alsónadrág száradás szarogatón, havert ezzel égetés!
Gyerekkorban nagypapával horgászás, nagypapa (istennyugosztalja)
ropogvafingás, krákogás, "már megint ez az átkozott köhögés
(megfáztam)!" - mondás. (én kisgyerekröhögés, duma-eltanulás, iskolában
ezzel villantás). Metróban 11. megálló után már érzés ki nem bírás.
Mégis - ennek örömére "ajtók záródnak"-kor befingás, átszállás másik
kocsiba, vagy Deákon le. Szomszéd gyerek (3 éves) nálunk alvás régen,
kádban együtt fürdés. O vízbe beleszarás, deddi feljövés (Vörös Október
bazmeg), én kád szélére pókmászás, "anyu" ordítás. Fertozéses hasmenés,
több napig mindentkifosás, sokszori adag után ezredszer tusolás,
orvoshozmenés ideje eljövés, felöltözés, viszonylag magamat rendbenérzés,
elindulás, kapunkilépés, egy sarokkal odébb hirtelen fingáskellés,
felelotlenül veszélyelfeledés, hirtelen alsónadrágban meleg érzés,
káromkodás, visszafordulás, ajtóban anya "Hát te?" kérdezés, pironkodás,
zuhany, ruhacsere, újraorvoshozmenni-próbálás. Keszthelyen félévig
Forrás Panzióban lakás, többiekkel sokszor bebaszás, egyik gyerek
iszonyatosan becsápolás, alsógatyában folyósón rohangálás, záróizom
koordinálni nem tudás, hirtelen alsónadrág (fehér) hátuljában
"tasak"-képzés (telifosás), hamar kiszivárgás, észre nem vevés(!), falnak
háttal nekitántorgás, tapéta sugárban lefosás(!), közös zuhanyzóba
befektetés, víz megnyitás, otthagyás. A kritikus zuhanyzó többet
nemhasználás, tapéta megtisztítás senkinemakarás, fosnyom sokáig
ottmaradás.
noname
Llegenda del Barça

2006.07.18. 19:28:42

Érdekes beszólások:
Olyan mint az úttörő:ahol tud segít.
(Hajdú B. István)
Mindjárt vége a negyedik harmadnak.
(Knézy Jenő)
Y.X. csak 165 centi, de három gyereke van...
(Dávid Sándor)
A képen a dán kapitány. Szereti a vörösbort és az unokáját.
(Knézy Jenő)
Davids elment megkeresni a lábát.
(Hajdú B. István)
Amióta én vagyok a Fradi edzője...
(Torgyán József)
Első perc, még mindig nincs gól.
(Vitray Tamás)
Te Szabolcs, és tudtál hárítani a gól előtt?
(Rokob Péter)
Fantasztikus milyen gyors: 2 méter hátrányból 5 méter alatt 3 méter előnyt szerzett.
(Knézy Jenő)
A pálya nem esik messze a stadiontól.
(Szőnyi)
A Fifa egy szégyen
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.07.18. 17:57:26

Ez áll az egyik Egri Bikavér üvegén:
Születésnapodra emlékül

EGRI BIKAVÉR
Eljött a szép nap midon a legjobb pi-
ros bor mellett köszöntünk és a boros kan-
nát két kézre fogva hangos rivalgással
kívánunk neked minden féle jót, és hogy
élvezd életed boldog óráit, mert a kis fa-
kadó rózsa is csak egyszer virít és a Te tava-
szod is elhervad egyszer és a régi jó ba-
rátok szeretete övez akkor is, midon az ivá-
szások boldog emléke már a múlté lesz.

Mindnyájan őszintén és boldog örömmel sza-
vatolunk azért, hogy egy-emberként aka-
runk a Te dicső napokat látott öreg fa-
ludban borozgatni és emlékezni eltelt tava-
szodra.

Most minden második sort olvasd el (első sorral kezdd)!
Melkor
Entrenador del Barça

2006.07.18. 17:17:33

Vito írta:
Melkor írta:
The Torreador írta: Istenem de szerencsétlenek :roll: :twisted: :D :D :D :D :D :D :D
Ennek nem tudnátok megadni a zenéjét?
dehogynem!
csak a klipjét tudom tolni, mert mp3-ban nincs meg nekem, de biztos megtalálod (décé).

Madness - Our house
Köszi szépen!
Ezt egyébként az öcsém kérte, csak azt nem tudom, miért az én nick-emmel.... :evil: :)
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
PCsabi
aka Game90

2006.07.18. 16:56:00

Beteg a pszichiáternek:
- Doktor úr segítsen! Minden éjszaka, amikor elalszom, az álmomban megjelenik egy törpe, és azt mondja: MOST PISILÜNK! És ekkor én mindig ágyba vizelek. Mondja meg, mit csináljak!
- Egyszerű! Ha újra megjelenne a törpe, mondja azt: MOST NEM PISILÜNK!
A beteg hazamegy, este 10-kor lefekszik aludni, és már jön is a törpe. A beteg összeszedi a bátorságát, s ezt kiáltja:
- MOST NEM PISILÜNK! MOST NEM PISILÜNK!
- Hát most nem is - mondja a törpe. - MOST KAKILUNK!!!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
PCsabi
aka Game90

2006.07.18. 16:48:12

Egy manager hajótörést szenved egy lakatlan szigeten. Fél évet
eléldegél kókuszon és kókusztejen, és egész nap a tengert kémleli. Egyszer
csak egy csónakban kiköt egy gyönyörű nő. A hapsi
megörül:
- Remek, végre valaki megmentett!!
- Sajnos én is csak egy hajótörött vagyok, a sziget túlsó felén
Lakom.
- Milyen szerencsés, hogy a csónakkal jutott el a szigetre, talán
megpróbálhatnánk eljutni innen.
- Nos a csónakot én építettem, bambuszból, háncsból és
levelekből. Ahogy a nap járásából és a csillagokból kiszámítottam,
legalább 2 hétre vagyunk a legközelebbi lakott szárazföldtől, és
Ennyi ivóvíz nem fér a csónakba. Nincs kedve átjönni hozzám?
Biztos régen volt már társasága. Át is eveznek a sziget másik
felére. A tag teljesen Le van nyűgözve, kikövezett út vezet egy
csodálatos bungalóhoz.
- Iszik valamit? - kérdezi a nő.
- Köszönöm nem, elegem van a kókusztejből.
- Ugyan! Van egy saját lepárlóm. Egy Martinit?
A férfi teljesen döbbenten ül és kortyolgatja a Martinit.
- Gondolom szívesen megborotválkozna, amíg én átöltözöm.
A középvezető szó nélkül átmegy a fürdőszobába, ahol két
kiélezett kagylót talál. Mire megborotválkozik, a nő mindössze
néhány liánba öltözötten fogadja:
- Gondolom, régóta egyedül van... - simítja hátra hosszú haját a
nő.
- Igen. - feleli bizonytalanul a férfi.
- És biztosan szeretne olyasmit csinálni, amit már régen nem
Tehetett.....
- NEM mondja komolyan!!! Megnézhetem az e-mailjeimet?!!!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
The Torreador
Jugador del Barça

2006.07.18. 15:52:10

Ezen röhögtem elég sokat,behalás ahogy ezek verekednek :shock: :P :D :D :D :D :D http://www.metacafe.com/watch/179247/bl ... cks_fight/
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.07.18. 15:49:03

Hány fórumozó kell egy villanykörte kicseréléséhez?

1 aki kicseréli a villanykörtét és beírja, hogy ki lett cserélve
14 aki megosztja a hasonló tapasztalatait a villanykörte cserélésr&otilde;l, és hogy hogyan lehet más módon is kicserélni
7 aki figyelmeztet a villanykörte cserélés veszélyeire
1 aki az egészet átrakja a világítás topicba
2 aki nem ért egyet ezzel és átrakja az elektromosság topicba
7 aki felhívja a figyelmet a nyelvtani hibákra a villanykörte cserélésr&otilde;l szóló hozzászólásokban
5 aki flame-eli a nyelvtanárokat
3 aki kijavítja a nyelvtani hibákat a flame-ekben
6 aki vitázik azon, hogy "villanykörte" vagy " villany körte" másik6 aki hülyének ítéli ezt a 6-ot
2 gyártásban jártas mérnök, aki felvilágosítja a csoportot, hogy a helyes kifejezés a lámpa
15 mindent tudó aki azt állítja, hogy dolgozott az iparágban, és a villanykörte kifejezés teljesen korrekt
19 hozzászóló aki azt mondja, hogy ez a topic nem a villanykörtékr&otilde;l szól és legyenek szívesek a beszélgetést egy villanykörtés topicban folytatni
11 aki megvédi a hozzászólásokat, mert mindannyian használunk villanykörtét ezért a hozzászólások idevágóak a fórumba
36 vitázik azon, hogy melyik módszer a legtökéletesebb a villanykörte kicserélésére, hol lehet megvenni a legjobb villanykörtéket, melyik márkájú villanykörte a legjobb ehhez a technikához, és melyik márka hibás
7 aki hivatkozásokat ír be, ahol különböz&otilde; villanykörtékr&otilde;l lehet látni példákat
4 aki megállapítja, hogy az el&otilde;z&otilde; hivatkozások nem jók, és beírja a jó hivatkozást
3 aki olyan hivatkozásokat ír be amiket a beírt hivatkozások alapján talált és ezek alapján hozzákapcsolható a villanykörte a fórumozó csoporthoz
13 aki belinkeli az összes hozzászólást, az összeset idéz&otilde;jelközé véve odaírja, hogy "én is"
5 aki beírja, hogy nem fog többet írni, mert nem tudják többé kezelni a villanykörte problémát
4 aki azt mondja, hogy "nem beszéltük már meg ezt nem sokkal ezel&otilde;tt?"
13 aki azt mondja, hogy "csinálj inkább egy Google keresést a villanykörtékre, miel&otilde;tt kérdezel a villanykörtékr&otilde;l"
1 aki az eredeti hozzászólásra válaszol mától 6 hónap múlva, így újrakezdi az egészet
The Torreador
Jugador del Barça

2006.07.18. 15:38:37

Ez naon nagy főleg a zene...de lehet,h már volt. http://www.metacafe.com/watch/179978/zi ... the_movie/ :D :D :D :D :D
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.07.18. 12:20:10

Segélyvonal

Az alábbi sorok egy segélyvonalra beérkezett arany köpések gyűjteményéből adnak némi ízelítőt!

Júzer: "Kattintok a csatlakozási ikonra. Feljön az ablak, és sohasem tudok felcsatlakozni, pedig mindig a Mégse gombra kattintok."

HD: "Magyar nyelvű a program?"
Júzer:"Nem tudom."

HD: "Mit írt be az email címhez?"
Júzer:" 1023 Budapest..."

HD: "Milyen Windóza van?"
Júzer: "Mindjár lehasalok és megnézem."

HD: "Menjünk be a Saját gépbe."
Júzer: "Jaj, de ez nem az én gépem..."

Júzer:"Az a problémám, hogy már beszéltem Önökkel korábban is."

Júzer: "Tudna nekem segíteni, hogy fel tudjak telepedni?"

HD: "Milyen modemje van?"
Júzer: "Jó!"
HD: "Analóg vagy ISDN?"
Júzer: "Laptop."

HD: "Mi a jelszava?"
Júzer: "A jelszavam? Hát volt egy jelszó, mikor úttörő voltam, de már nem emlékszem rá..."

Júzer(Nő): "Aszt mongya nekem ez az Outluk Varázsló, hogy én vagyok a Tóth Béla!"

HD: "Milyen levelező programja van?"
Júzer: "Kitekintő Gyorsvonat."
HD: "Az meg miféle?"
Júzer: "Hát az Outlook Expressz."

Júzer: "Itt alul megjelent két emberke ikonban..."
HD: "Igen az az MSN messenger, az Outlook Express indítja el magától..."
Júzer:" Tőlem????"

Júzer: "Jesszusom! Beszippantotta a CD-t!!"

Júzer: "Az Entert ütni kell vagy írni?"

Júzer: "Start gomb csak az irodai vindózókon van, de nekem otthoni van..."

Júzer: "Most nyertem egy Netquicket és azt szeretném megkérdezni, hogy a 25 órát 1 nap alatt kell elhasználni?"

HD: "Most nyomja meg az OK-ot!"
Júzer(hosszú csend):"...de itt nincs OK..."
HD: "DE, lennie kell."
Júzer(keres vadul,majd):" ...de nincs, kétszer is megnéztem!"
HD: "Rendben, akkor mit lát a képernyőn?"
Júzer:" Jaaa, ott..."
Vito
Llegenda del Barça

2006.07.18. 11:42:39

Melkor írta:
The Torreador írta:
Vito írta:<KATT>
Istenem de szerencsétlenek :roll: :twisted: :D :D :D :D :D :D :D
Ennek nem tudnátok megadni a zenéjét?
dehogynem!
csak a klipjét tudom tolni, mert mp3-ban nincs meg nekem, de biztos megtalálod (décé).

Madness - Our house
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.07.18. 09:19:47

Bankban (igaz történet)

- Mennyi a jövedelme?
- Hatvanötezer forint.
- És Ön hol dolgozik?
- Nem én igényelném.
- És ki igényelné?
- Az élettársam.
- És Ő hol dolgozik?
- Az élettársam?
- Igen.
- Siófokon.
- Név szerint tudná mondani?
- Asztalos János.
- De a munkahelye nevét kérném!
- Az enyémet?
- Nem, az élettársáét.
- Ez egy siófoki cég.
- Értem, de mi a neve?
- Asztalos János

Topic

EXtrem rádió-n topic:
Te mit nem vinnél Európába?
1. telefonáló:
- Ezt a [auto_cenzúra] magyar mentalitást!
Műsorvezető:
- Köszönjük ezt a kultúrált megjegyzést
2. telefonáló:
- Te, hallod, az elöző srác [auto_cenzúra] király volt!
Lezárt