Barça vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barca99
Llegenda del Barça

2006.08.10. 12:19:12

gentdelbarca írta:Szerintem a real szurkolók már egyegy győzelem után is összeteszik két kezüket és köszönömköszönöm felkiáltásokat hallatnak! Ilyen 3 év után...!

És a Barca a legszebb focit játszó csapat volt tavaly és egyben a legeredményesebb is!! Remélem egyik sem változik meg idénre! :)
Amíg ilyen játékosaink vannak és ilyen csapatszellem addig biztosan nem! :wink:
gentdelbarca
Capitá del Barça

2006.08.10. 12:14:11

Szerintem a real szurkolók már egyegy győzelem után is összeteszik két kezüket és köszönömköszönöm felkiáltásokat hallatnak! Ilyen 3 év után...!

És a Barca a legszebb focit játszó csapat volt tavaly és egyben a legeredményesebb is!! Remélem egyik sem változik meg idénre! :)
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
noname
Llegenda del Barça

2006.08.10. 12:09:58

Az lehet h igazán szép focival nem lehet címeket nyerni, de még így is a Barca játszotta tavaly messze a legszebb focit és tudjuk az eredményét.
A Real-szurkolóknak nem fognak tetszeni az ilyen 1-0-ás meg 0-0-ás eredmények.
A Fifa egy szégyen
Charlie
Öreg Harcos

2006.08.10. 12:03:52

Ez így van, szépfutballal esélytelen címeket nyerni, lásd még anno a Chelsea elleni mérkőzés ahol Frank bevállalta a támadófocit. Majdnem meglett, de csak majdnem...

Aztán a reálosok mondják hogy Rijkaardot és Capellot összehasonlítani butaság, mivel akkora a különbség köztük. Én elfogadom ,mert Fabio hatalmas tekintély télleg, nagy szakember. De hülyeség is, mivel Rijkaard 44éves.

De kérdem én: Capello edzői karrierje során hány évesen nyert BEK or Bl-t a csapatával?Meg több bajnokságot? Nem tom a választ a kérdéseimre, de érdekelne.

Netán, később kezdődött csodás edzői pályafutása, akkor azért érdemel egy kis tiszteletet Rijkaard.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.08.10. 11:49:01

Rengetegen mondják,hogy Capello nagyon nagy edző,igazuk is van,nagy taktikus,viszont én meg azt mondom,hogy az az igazán nagy edző,aki úgy eredményes a csapatával,hogy közben látványos focira is képes :arrow: a mi Frankink :!: :twisted:

Mivel Capellonal persze,hogy jöttek az eredmények,hisz nem kockáztat sokat,nagyon stabil védekezés,különös figyelem a pontrúgásokra,így nem annyira nehéz eredményesnek lenni,mint egy látványos,a játék szépségeit bemutató taktikával,ami így is sikerült Franknek :!:

Szóval szerintem sokkal nehezebb látványos focival eredményeket elérni,mint egy ilyen "szürke" focival,mint amilyen Capelloé :!:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Drigo
Eurobarca Staff

2006.08.10. 11:43:58

noname írta:Úgy nézem h Capello munkája kezd meglátszódni a Realon. A Reggina ellen ha jól tom 0-0, most 1-1. Nem hinném h a szurkolók ilyen meccseket akarnak látni... :roll:
Jó de azért közben volt asszem egy 10-2 igaz az vmi kis osztrák csapat ellen, de ez még a felkészülés alig van pár hete a csapatnál, még ki kell találnia, hogy ki hol játszik taktika meg egyebek, de azért nem lennék szomorú, ha a bajnokságban is ilyen eredményeik lennének :twisted:
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
noname
Llegenda del Barça

2006.08.10. 11:34:34

Úgy nézem h Capello munkája kezd meglátszódni a Realon. A Reggina ellen ha jól tom 0-0, most 1-1. Nem hinném h a szurkolók ilyen meccseket akarnak látni... :roll:
A Fifa egy szégyen
barca99
Llegenda del Barça

2006.08.10. 10:06:56

Mental_Theo írta:Azért kellett kétszer irnom,mert a játékosokat kilóra veszik,és Ronaldot csak két részletben tudják eladni. :)
:lol: :lol: :D :D :lol: :lol:
Mental_Theo
Capitá del Barça

2006.08.10. 10:00:54

Azért kellett kétszer irnom,mert a játékosokat kilóra veszik,és Ronaldot csak két részletben tudják eladni. :)
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.08.10. 09:31:32

Gondolom így volt a madridistán is.
PCsabi
aka Game90

2006.08.10. 02:36:50

R. Luca írta:
Mental_Theo írta:ja,és már csak percek kérdése hogy a diósgyőr vagy a kaposvár leigazolja Ronaldot,Bechamet,és Ronaldót.

forrás: madridista.hu

körülbelül ez megy a madridista.hu-n
de nem cseszegetésként irtam :lol:
Ronaldot direkt irtad kétszer :?: :D :oops: :oops:
Csak kiváncsi volt, hogy figyelsz-e :wink: :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
R. Luca
Barça B

2006.08.09. 21:55:10

Mental_Theo írta:ja,és már csak percek kérdése hogy a diósgyőr vagy a kaposvár leigazolja Ronaldot,Bechamet,és Ronaldót.

Ronaldot direkt irtad kétszer :?: :D :oops: :oops:
Kép
Kép
Szegény fiúk ott legfelül
Talpig aranyban, de tökegyedül
A hatalom nyüg, csak ostoba lánc
Amíg itt lenn folyton szabad a tánc!

/Rómeó és Júlia - Lehetsz király/
Mental_Theo
Capitá del Barça

2006.08.09. 21:51:40

ja,és már csak percek kérdése hogy a diósgyőr vagy a kaposvár leigazolja Ronaldot,Bechamet,és Ronaldót.

---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
Mental_Theo
Capitá del Barça

2006.08.09. 21:49:24

Drigo írta:
Mental_Theo írta:Arcelona
Ha még Te sem tod leírni kedvenc csapatod nevét mit vársz az ellenféltől :wink: ezt ne b*****gatásnak vedd!

még szrintem

Spanyol Kupaában

egyáltaklán
azért ezek sem nehéz nyelvtörő szavak:)
u.i.: jó lenne idén is a bajnokságban egy 10-12 meccsből álló győzelmi széria,és akkor pihentetni lehetne a legnagyobbakat.
---=FORCA BARCA=---
Richi
Jugador d'estrella

2006.08.09. 17:31:29

a haverom nagy bayernes szóval a gampert nyerjük csak meg!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
bl-t nyernénk belehalnék az örömbe az tutti a bajnokság csak meglesz bár erősödött a valencia is meg a real is véleményem szerint :? !remélem amit tudunk mesgzerzünk!
VISCA EL BARCA!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Drigo
Eurobarca Staff

2006.08.09. 16:19:38

Mental_Theo írta:Arcelona
Ha még Te sem tod leírni kedvenc csapatod nevét mit vársz az ellenféltől :wink: ezt ne b*****gatásnak vedd!

Az első három még szrintem simán beleillik a felkészülés utolsó szakaszába, ha esetleg valamelyiket nem nyernénk meg nem fakadnék sírva...

Bajnokság sokkal szorosabb lesz, mint tavaly,de hozni kell!
Bl-t meg kell nyerni, hogy történelmet írhassunk!
Spanyol Kupaában én azt mondom játszanak a fiatalok és maximum az elődöntőben vagy a döntőben már a stabuil kezdők, ha a fiatalok eljutnak odáig.
Klubvilágbajnokságra el sem kéne utazni szerintem csak nyűg egyáltaklán nem tartom fontosnak

A Gamperen meg szerintem az lenne a fontos, hogy a két csapat játszon egy gálameccset, ahol igazán nem az eredmény a fontos
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
noname
Llegenda del Barça

2006.08.09. 15:02:32

Mental_Theo írta:A Arcelona kampányában beszélnek a 7 trófea megszerzéséről:

Spanyol Szuperkupa
Európai Szuperkupa
Katalán Kupa
ezek mind augusztus,és szept első fele.nehé lesz,mert megjönnek amerikából,és pár nap alatt kell lejátszani mindet...

Bajnokság nehezen,de meglehet
Spanyol Kupa nem lesz meg
Bajnokok Ligája nem lesz meg ,mert nem szoktak duplázni a csapatok
Klubvilágbajnokság meglehet

+Joan Gamper Trófea ez sem lesz könnyű,mert ekkor már a bajnokság kezdetére készülődnek majd,meg a szuperkupára...

bár ezzel szemben idén a madrid csak 4 kupát nyerhet,ha gatyába rázzák őket
A BL terén nagyon pesszimista vagy. Sztem az első három meglesz, mert ugyan a Barca felkészülési időszakának is éppenhogy vége lesz, de ez az ellenfeleinkre ugyanúgy érvényes. A bajnokságban nem hinné h lesznek túl komoly problémák, mert ez a Real még ne jelent veszélyt, még ha jön Reyes is. Diarraval már lehet egy kis esélyük.
A Klubvilágbajnokság sztem meglesz, de a Copa de Reyre én se számítok, bár most sokkal jobbak a cseréink mint tavaly és így lehet esély.
A Gamper meg nem igazán érdekel, de meglehet. 8)
A Fifa egy szégyen
Mental_Theo
Capitá del Barça

2006.08.09. 14:35:35

barcafan írta:számold át hombre, ez 8
tudom,a Gampert azért vettem külön.de mindegyik nyilatkozó Barcelonás 7 trófeát emleget...(lehet az egyikért csak érmeket lehet kapni:) )
de azért néztem ilyen pesszimistán a kupákat,és bajnokságot,mert elég fáradtan kezd neki a Barcelona az idei sorozatnak szerintem.

Remélem rám cáfolnak,és minimum 4 trófeával gazdagodnak.
A bl-ben meg ugyanannyi esélyünk van mint a többi nagycsapatnak
---=FORCA BARCA=---
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.08.09. 14:21:07

Zidane 14 írta:MENJEN MINDEN BARCÁS FEL A MADRIDISTA.HU-RA ÉS NÉZZE MEG HOGY BARKÁZUNK-E!!!
Azt lehet de csak hogy egyet izézzek egy nemrégi hozzászólsából

"dekót utálom mint a [auto_cenzúra]" de már olvastam olyat is hogy "remélem eltörik ennek a gerinctelen etoonak a lába" vagy nézzük meg Csabit aki még egyszer sem írta le normálisan a Barca játékosok nevét. :D
Szevasz! 8)
in to exile
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.08.09. 13:55:19

Mental_Theo írta:A Arcelona kampányában beszélnek a 7 trófea megszerzéséről:

Spanyol Szuperkupa
Európai Szuperkupa
Katalán Kupa
ezek mind augusztus,és szept első fele.nehé lesz,mert megjönnek amerikából,és pár nap alatt kell lejátszani mindet...

+Joan Gamper Trófea ez sem lesz könnyű,mert ekkor már a bajnokság kezdetére készülődnek majd,meg a szuperkupára...

Most a kupákhoz a hozzáfűzések már a te véleményed???
Mert akkor elég szomorú,hogy így állsz hozzá a Bl-hez :!:
Tudom én is,hogy már nagyon rég duplázott csapat a Bl/BEK-ben,de akkor is optimistán kell hozzáállni!

Semmivel sem gyengébb a keretünk bármilyen más csapaténál,sőt.... :twisted:
És már a tapasztalat is több,mint pl tavalyi szezonban,szóval most nagyobb az esélyünk,mint tavaly :!:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mental_Theo
Capitá del Barça

2006.08.09. 13:34:24

A Arcelona kampányában beszélnek a 7 trófea megszerzéséről:

Spanyol Szuperkupa
Európai Szuperkupa
Katalán Kupa

---=FORCA BARCA=---
Zidane 14
Barça B
Kapcsolat:

2006.08.09. 12:02:39

Én Realos vok, de szerintem se kellet volna Reyes!
Van egy naon jó játékos az ő helyén, igaz neki se az a helye, de Rc-vel jól megértették egymást! (Robinho-ra gondolok)
Kép
Kép
Kép
Pedro
Jugador d'estrella

2006.08.09. 11:52:28

Nem tudom, figyelitek-e, hogy bármilyen játékos felmerül odaát, gyakorlatilag félistenként kezdik el tisztelni. Talán Mr. Master volt, aki egész jól összefoglalta ennek miértjét. Most csak egy kis szegmensre hívnám fel a figyelmeteket (remélem, még nem hozta fel itt senki). Az pedig Reyes. Nagyon jó kis focista, technikás, tehetséges, stb. Persze mindenki emléxik még arra, miket szinészkedett a Madrid ellen tavaly az Arsenal színeiben. Na, akkor gyakorlatilag valamennyi Madridos fórum ősellenségnek kiáltotta ki a csókát, hogy sportszerűtlen, hogy egy alattomos, undorító, hazaáruló féreg, stb... 1 szó mint 100, repkedtek a válogatottabbnál válogatottab átkok "szegény" José Antonio fejére, némelyiknek persze volt is valóságalapja...

Nem is kell mondanom, hogy ki is most az új messiás odaát: Reyes :roll:

u.i.:tisztelet a kivételnek, talán 1-2en mondták, hogy nem is kéne annyira a srác
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Asys
Entrenador del Barça

2006.08.09. 10:42:02

Zidane 14 írta:MENJEN MINDEN BARCÁS FEL A MADRIDISTA.HU-RA ÉS NÉZZE MEG HOGY BARKÁZUNK-E!!!
Voltam fönn imádom az oldalt főleg az átigazolási híreket és azok hitelességét!!! :lol: :lol: :lol:
Lezárt