Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amíg ilyen játékosaink vannak és ilyen csapatszellem addig biztosan nem!gentdelbarca írta:Szerintem a real szurkolók már egyegy győzelem után is összeteszik két kezüket és köszönömköszönöm felkiáltásokat hallatnak! Ilyen 3 év után...!
És a Barca a legszebb focit játszó csapat volt tavaly és egyben a legeredményesebb is!! Remélem egyik sem változik meg idénre!
Jó de azért közben volt asszem egy 10-2 igaz az vmi kis osztrák csapat ellen, de ez még a felkészülés alig van pár hete a csapatnál, még ki kell találnia, hogy ki hol játszik taktika meg egyebek, de azért nem lennék szomorú, ha a bajnokságban is ilyen eredményeik lennéneknoname írta:Úgy nézem h Capello munkája kezd meglátszódni a Realon. A Reggina ellen ha jól tom 0-0, most 1-1. Nem hinném h a szurkolók ilyen meccseket akarnak látni...
Mental_Theo írta:Azért kellett kétszer irnom,mert a játékosokat kilóra veszik,és Ronaldot csak két részletben tudják eladni.
Csak kiváncsi volt, hogy figyelsz-eR. Luca írta:Ronaldot direkt irtad kétszerMental_Theo írta:ja,és már csak percek kérdése hogy a diósgyőr vagy a kaposvár leigazolja Ronaldot,Bechamet,és Ronaldót.
forrás: madridista.hu
körülbelül ez megy a madridista.hu-n
de nem cseszegetésként irtam![]()
![]()
![]()
Ronaldot direkt irtad kétszerMental_Theo írta:ja,és már csak percek kérdése hogy a diósgyőr vagy a kaposvár leigazolja Ronaldot,Bechamet,és Ronaldót.
forrás: madridista.hu
körülbelül ez megy a madridista.hu-n
de nem cseszegetésként irtam
azért ezek sem nehéz nyelvtörő szavak:)Drigo írta:Ha még Te sem tod leírni kedvenc csapatod nevét mit vársz az ellenféltőlMental_Theo írta:Arcelonaezt ne b*****gatásnak vedd!
még szrintem
Spanyol Kupaában
egyáltaklán
Ha még Te sem tod leírni kedvenc csapatod nevét mit vársz az ellenféltőlMental_Theo írta:Arcelona
A BL terén nagyon pesszimista vagy. Sztem az első három meglesz, mert ugyan a Barca felkészülési időszakának is éppenhogy vége lesz, de ez az ellenfeleinkre ugyanúgy érvényes. A bajnokságban nem hinné h lesznek túl komoly problémák, mert ez a Real még ne jelent veszélyt, még ha jön Reyes is. Diarraval már lehet egy kis esélyük.Mental_Theo írta:A Arcelona kampányában beszélnek a 7 trófea megszerzéséről:
Spanyol Szuperkupa
Európai Szuperkupa
Katalán Kupa
ezek mind augusztus,és szept első fele.nehé lesz,mert megjönnek amerikából,és pár nap alatt kell lejátszani mindet...
Bajnokság nehezen,de meglehet
Spanyol Kupa nem lesz meg
Bajnokok Ligája nem lesz meg ,mert nem szoktak duplázni a csapatok
Klubvilágbajnokság meglehet
+Joan Gamper Trófea ez sem lesz könnyű,mert ekkor már a bajnokság kezdetére készülődnek majd,meg a szuperkupára...
bár ezzel szemben idén a madrid csak 4 kupát nyerhet,ha gatyába rázzák őket
tudom,a Gampert azért vettem külön.de mindegyik nyilatkozó Barcelonás 7 trófeát emleget...(lehet az egyikért csak érmeket lehet kapni:) )barcafan írta:számold át hombre, ez 8
Azt lehet de csak hogy egyet izézzek egy nemrégi hozzászólsábólZidane 14 írta:MENJEN MINDEN BARCÁS FEL A MADRIDISTA.HU-RA ÉS NÉZZE MEG HOGY BARKÁZUNK-E!!!
Most a kupákhoz a hozzáfűzések már a te véleményed???Mental_Theo írta:A Arcelona kampányában beszélnek a 7 trófea megszerzéséről:
Spanyol Szuperkupa
Európai Szuperkupa
Katalán Kupa
ezek mind augusztus,és szept első fele.nehé lesz,mert megjönnek amerikából,és pár nap alatt kell lejátszani mindet...
Bajnokság nehezen,de meglehet
Spanyol Kupa nem lesz meg
Bajnokok Ligája nem lesz meg ,mert nem szoktak duplázni a csapatok
Klubvilágbajnokság meglehet
+Joan Gamper Trófea ez sem lesz könnyű,mert ekkor már a bajnokság kezdetére készülődnek majd,meg a szuperkupára...
bár ezzel szemben idén a madrid csak 4 kupát nyerhet,ha gatyába rázzák őket
Voltam fönn imádom az oldalt főleg az átigazolási híreket és azok hitelességét!!!Zidane 14 írta:MENJEN MINDEN BARCÁS FEL A MADRIDISTA.HU-RA ÉS NÉZZE MEG HOGY BARKÁZUNK-E!!!