Te sem vitted túlzásba a játékosok kiírását

Én Iniesta helyett Decot tenném be. Zambrotta meg bal, jobbra pedig Belletti. De lehet, hogy ez lesz a hátvédsor, ki tudja

nem baj, jól tetted volnaFary21 írta:Sziasztok!
Én egy koktélbárban néztem a meccset, és majdnem nekimentem egy-két embernek akik a realnak szurkoltak, sajnálom de ilyen vagyok:)
Hol lehet megnézni a hátralévő meccseink időpontját és pontos dátumát, mert nagyon ki szeretnék menni Barcelonába és a coolturakft.hu-n a 05.27 Betis a legutolsó meccs.
Köszi a segítséget előre is , hajrá Barca!
Ha jól tudom utánna válogatott meccsek lesznek.Ronaldinho #10 írta:ejj!
a főoldalon a "Következő Meccsek" faliújságnál csak 1 meccset vetít ki...
Miért? nem lesz több?
Pont,hogy eddig nem annak köszönhetjükRolandinhoFCB írta:Ez tipikusan az a meccs lesz majd, amit hoznunk kell, ha meg akarjuk nyerni a bajnokságot! Ezt remélem a játékosok is tudják! Csak a nagy körbeveréseknek köszönhetjük, hogy még mindig az élen állunk és hoznunk kell végre az eredményeket! A Recre verhető csapat, még otthon is, de nem lesz könnyű meccs! Teljes a keret, nagy kedvencem Zambrotta is utazik, én betenném Thuramot is a kezdőbe, főleg, hogy Oleguer remélem nem utazik egy darbig.
Ez jólionelmessi19 írta: Olyankor, amikor a Barca ellen ítélt a bíró, akkor én is inkább anyáztam, mint a nézőket figyeltem.
Olyankor, amikor a Barca ellen ítélt a bíró, akkor én is inkább anyáztam, mint a nézőket figyeltem.Charlie írta:Nem utólag...Ha nézted a meccset,rengeteg olyan kép volt amikor a pálya melletti kamerákkal mutatták a meccset, bíró sípolt, nem tetszést váltott ki a szurkolók körében, jött az anyázás, meg lebegtették neki.
Szóval egyértelmű volt azonnal.
C.
Igen, most így utólag...Charlie írta:Bírónak szólt, 1értelmű.
C.
Diarra belépője után, miután Ronnie ellen fújt a bíró páran már elővették, legalábbis így emlékszem.Barcaboy08 írta:Azért kiváncsi lennék kinek,vagykiknek szólt a fehér kendő....mert úgy érzem a csapat küzdött,helyenként jól is játszott.Lehet,hogy Franknek
![]()
![]()