Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Villa sztem sem. A legjobb spanyol csatár, de Eto'o-val nem veszi fel a versenyt.sasi1 írta:Még ő sem tudná Etot pótolni
Tegnap Ő volt a namber van,ahogy Te is írod,meg talán az egész szezonban,de ha összevetjük tavalyi Ronnieval,meg talán idei C.Ronieval,akkor nem olyan biztos,h jobb...MI Ronnieknál tutira nem lenne jobb,ha úgy kené mint tavaly! Akkor ha lendületből vitte rá,akkor nem 1et,hanem 2-3 védőt hagyott ott,ahogy akart...grecki írta: Kaká pedig tudna olyan mezőnymunkát végezni, mint Deco. Ráadásul azért tud ő cselezni, de a legnagyobb erőssége, ha lendületből vezetheti rá a labdát az ellenfelekre, abban ő a namber van...
Nem veszem fel a kesztyűt...lionelmessi19 írta: Eddig csak egyszer sértődtem meg itt a fórumon, amikor vki nem értett velem egyet. Akkor is csak azért , mert a hsz végén ott szerepelt, h egy kis mitugrász suhanc vagyok, és semmi közöm az egészhez (focihoz).
...
Sztem nem a potlasara vennenk...mondjuk esetleg ha irna valaki egy osszefoglalot a cikkrol annak orvendenek...udv.sasi1 írta:Még ő sem tudná Etot pótolni..............
Szerintem egy ember van, aki tudná: Wayne Rooney! Hatalmas a gyerek, erős, gyors, jól lő, még technikás is, tökéletes csatár...sasi1 írta:Még ő sem tudná Etot pótolni..............
Nem tud beadni???? Te láttál már Bayern-meccset?Dos Santos írta:Ezek közé tartozom én is.Nem tud beadni,gyakran ragad fent a támadásoknál.Nekem ennyi elég.antiimperialista írta:Sagnol
Kész világválogatott lenne. Kár h Kaka elérhetetlen. A többieket visszont megszerezhessük, h a Laportáék a zsebb nyulnak 1 kicsit, már akkor is elégedett lennék, ha megszereznék Alves és Chivut, Albelda is jo lenne, de van akit szivesebben látnák.Rivaldo11 írta:Kegyetlen lenne. Mellé még Vkp nak Albeldát, hátra meg D.Alvest, és Chivut, a padon a tehetséges fiatalok... Aratnánk évekig.LG írta: mekkora lenne atyaég...Messi, Kaka, Dinho, Etoo...huhhh...
Kegyetlen lenne. Mellé még Vkp nak Albeldát, hátra meg D.Alvest, és Chivut, a padon a tehetséges fiatalok... Aratnánk évekig.LG írta: mekkora lenne atyaég...Messi, Kaka, Dinho, Etoo...huhhh...
hát naja Albelda helyett mondjuk én szivesebben látnám a barcába De RossitLG írta:Én az uj edzővel 1etértek, a poxtokkal is, a játékosokkal azért nem mindenféleképpen
Nem hiába mondtam, h még Ronaldinhora is elcserélnémplayer10 írta:Gyerekek, ez a Kaka..
Én nem egy meccs alapján télek meg játékosokat, de az a gyerek botrányosan jó.. Nálam már legalább 2-3 éve a világ 5, de inkább 3 legjobb játékosa között van, ha esetleg eladjuk Deco-t, akkor Ő kell..
Emlékezzetek, Portoban a Deco is klasszikus 10-es poszton játszott, elférne Roni mögött..
Szerintem Ronaldo bármelyik poszton eljátszik. Nem tudom, nézed-e a meccset. (mu-milan) ajánlom figyelmedbeLG írta:De igen. C roni Messi poxtján játxik
Most szerintem total nem róla van szóLG írta:Messi meg még hatalmasabb dolgokat csinál.fcjoc írta:Most is .. Az egész MU-nak ő a vezére.. hát emberek.. fiatal, satöbbi.
Messi meg még hatalmasabb dolgokat csinál.fcjoc írta:Most is .. Az egész MU-nak ő a vezére.. hát emberek.. fiatal, satöbbi.