Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én azért megkockáztatnám. Nem állandó felállásra, de ki kellene próbálni. Nem tudom hanyadjára, de a MU-t hozom példának. CR-Nani a két szélen középen pl. Hargraves - Carrick (ami védekezőbb, de jobban hasonlít az itteni Xavi - Touréra, mintha Scholes-al példálóznék), a két csatár pedig Rooney - Tevez. Tudom, hogy így még nem játszottak, de ezeket a játékosokat megvette a Sir, tehát valószínűleg szeretne ilyenre építeni.antiimperialista írta:Ha a Ronaldinho-Messi-Henry-Eto'o négyes egyszerre a pályán lenne, igen sok gólt kapnánk...
igazad vanantiimperialista írta:Ez nem taktika, ez a formáció. Taktika nincs, ez a baj...fcbarcelonazsombi írta:4-3-3 ez így nagyon nem lesz jó. Változtatni kéne de komolyan. Eszt a taktikát már minden csapat ismeri ellenünk. Szerintem ez az egyik alap dolog amit meg kéne változtatni, hogy sikeresek legyünk. persze lenne mit még változtatni....
Ez nem taktika, ez a formáció. Taktika nincs, ez a baj...fcbarcelonazsombi írta:4-3-3 ez így nagyon nem lesz jó. Változtatni kéne de komolyan. Eszt a taktikát már minden csapat ismeri ellenünk. Szerintem ez az egyik alap dolog amit meg kéne változtatni, hogy sikeresek legyünk. persze lenne mit még változtatni....
Szerintem még várjunk ezzel hogy ki illik kihez egyenlőre eddig 1 meccset játszotunk még nincs veszve semmi vagy beindul a szekér vagy nem ha nem akkor van baj...Zozzy 5 írta:A Racingot is csukott szemmel kellett volna verni...Aprieto írta:Csak nehogy tényleg bebizonyosodjon, hogy RIjkaard kevés ehhez a csapathoz....
A következő meccs semmit nem nyom a latban, Bilbaot csukott szemmel egy támadóval is ütni kell 3-0-ra... nem ilyen csapattal...!
A Racingot is csukott szemmel kellett volna verni...Aprieto írta:Csak nehogy tényleg bebizonyosodjon, hogy RIjkaard kevés ehhez a csapathoz....
A következő meccs semmit nem nyom a latban, Bilbaot csukott szemmel egy támadóval is ütni kell 3-0-ra... nem ilyen csapattal...!
grecki teljesen összefoglalta a mondanivalómat, hihetetlen mennyire rugalmatlan és eszetlen ez az ember. azt hittem a nyáron magába nézett és rájött mik a hibái, erre tessék. remélem rám (illetve ránk) cáfol és felhagy ezzel a sok hülyeséggel, de ha nem akkor váltani kell, nyártól Wenger jöhetne és Deco helyett hozhatná Fabregast, ezzel ráadásul Henry is jobban beépülne.grecki írta:Nálam a jéghegy csúcsa Touré lehozatala volt. Hihetetlen, hogy mennyire hasznosan futballozott. Minden lecsorgó labdát megszerzett, minden felívelést lefejelt, minden támadás rajta akadt fent, minden becsúszása jó volt... (kis túlzással persze)
És lehozza Frank azt az embert, aki három másodpercen belül visszaszerzi az időhúzó ellenféltől a labdát? Utána mi volt? Elhagytuk a ballont, aztán Oleguer folyamatosan fölrúgta Munitiséket. Persze, hogy nekik az volt a lehető legjobb...
Szóval teljesen érthetetlen számomra. Ez az ember ilyenkor lámpalázas vagy mi van vele? Nincs józan paraszti esze, ha már nem egy zseni?
Ráadásul Zabrottát is lecseréli, amikor így is hullagyengék vagyunk a széleken. Pont egy betömörülő védelem ellen.
Na mind1, nem húzom fel magam. Persze, mindez nem azt jelenti, hogy most azonnal rúgják ki, de az fölöttébb elgondolkodtató, hogy tavaly miért kapott még egy esélyt...
Nem butaság, 3 emberrel se volt normális középpályánk, kivéve Tourét. Jó lenne még akár ez a 4-3-3 is attól függetlenül, hogy kiismerték, ha meg lenne normálisan szervezve. Eto'o pedig egyfolytában kint szambázik a vonalnál, szóval tőle ne nagyon várd a gólokat...albicelesteX írta:szerintem ez butaság!!!ezzel a felállással meg nem fogunk semmit nyerni!Eto'o előre tolva egyedül kevés!antiimperialista írta:Ha a Ronaldinho-Messi-Henry-Eto'o négyes egyszerre a pályán lenne, igen sok gólt kapnánk...
én sejtem!!antiimperialista írta:Szerintem van erre egy jó példa, pár éve igen sok sztárjuk, hasonlóan jó keretük volt, mégsem nyertek semmit. Kitalálod, melyik csapatra gondoltam, vagy segítsek?albicelesteX írta:szerintem ez butaság!!!ezzel a felállással meg nem fogunk semmit nyerni!Eto'o előre tolva egyedül kevés!
Szerintem van erre egy jó példa, pár éve igen sok sztárjuk, hasonlóan jó keretük volt, mégsem nyertek semmit. Kitalálod, melyik csapatra gondoltam, vagy segítsek?albicelesteX írta:szerintem ez butaság!!!ezzel a felállással meg nem fogunk semmit nyerni!Eto'o előre tolva egyedül kevés!
szerintem ez butaság!!!ezzel a felállással meg nem fogunk semmit nyerni!Eto'o előre tolva egyedül kevés!antiimperialista írta:Ha a Ronaldinho-Messi-Henry-Eto'o négyes egyszerre a pályán lenne, igen sok gólt kapnánk...
nem tom ti hogy vagytok vele, de nekem fáradtan is jó a fantáziám...Rivaldo11 írta:Frissesség hiányaRijkaard szerint a frissesség, a sajtó szerint a fantázia hiányzottfantázia hiánya.
okokozat.