Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne személyeskedj,és ne állapíts meg ilyeneket,én sem írom Rólad,h elég öntelt lehetsz,ha minden hszedben hangsúlyozod,h te ezt 1 éve már megírtad,stb,stb,stbvarga tamás írta:Miki!ozsimiki írta:
Igen,Ő is nyert rengeteg mindent,most meg pár éve mégis trében vagyunk,vmi ott sincs rendben a fejekben főleg ha a szerbek ellen nyomjuk,de akár a Horvátok ellen isMégis megkapja a bizalmat,teljesen jogosan! Szóval most elég rossz példát hoztál fel....
Te ezt komolyan gondolod? Ha igen, nagyon szomorú vagyok. Magyarország a vízilabda elmúlt tízéves történetének messze, kimagaslóan a legeredményesebb, legszebben játszó válogatottja. Ne haragudj, de Rijkaard arra sem méltó, hogy Kemény Dénessel egy lapon említsék. Szomorú vagyok, ha így látod, komoly értékítéleti hiányosságaid lehetnek. 1997-től minden világversenyen, sorozatban - az 1997-es VB-t leszámítva - a dobogón végeztünk.
Ezalatt mi voltunk hatodikak, negyedikek stb.
Kemény Dénessel nagyon sokan cserélnének. Amúgy pedig a pekingi dobogóban 100%ig biztos vagyok, de az aranyéremre is nagy pénzzel mernék fogadni.
Miki!ozsimiki írta:Igen,Ő is nyert rengeteg mindent,most meg pár éve mégis trében vagyunk,vmi ott sincs rendben a fejekben főleg ha a szerbek ellen nyomjuk,de akár a Horvátok ellen isvarga tamás írta: A magyar pólóválogatott szövkapitánya kiváló pszichológus, de még kiválóbb taktikus, pedig a maguk szakmájában ő is Ronaldinhókat treníroz. Erről, ennyit. Ez egy sületlenség. Szerintem.Mégis megkapja a bizalmat,teljesen jogosan! Szóval most elég rossz példát hoztál fel....
Viccelsz? Presas barátunk a legstabilabb kezdőnk, igazi jolly joker ő. Milito maximum Thuram papa helyett kezd, ha visszatér Puyol, ott sem.kilibarca írta:Remélem Milito is kezdő lesz mert nem Oleger cseréjének vettük.
varga tamás írta:mypeter: azt írod, hogy egy mindent megnyert csapatot nehéz motíválni.
A válaszom: Cruyff-nak 8 éven keresztül sikerült. Ez csak véletlen? Nem. Tudás, zsenialitás, felkészültség, kemény kéz, egyenesség.
vito: azt írod, nem akarod, hogy olyanok legyünk, mint a madrid, 5-6 év alatt féltucatnyi edző.
A válaszom: Frank 2003-tól edzője a csapatnak, ez az ötödik szezonja. Azaz: messze vagyunk mi a RM-tól. Várjunk 5-6 fordulót, ami alatt továbbra is ilyen kiábrándítóan játstunk, a Sevilla meg a RM elmegy 6-7 ponttal, aztán akkor már kirúghatjuk Franket, de nehéz lesz visszakapaszkodni. Most még nem késő.
Korábban többen is írtátok, hogy ide nem taktikailag felkészült edző kell, hanem jó pszichológiai érzékkel megáldott ember. A magyar pólóválogatott szövkapitánya kiváló pszichológus, de még kiválóbb taktikus, pedig a maguk szakmájában ő is Ronaldinhókat treníroz. Erről, ennyit. Ez egy sületlenség. Szerintem.
Erre azt mondom ha ma nem lesz kezdő akkor máskor se legyenRivaldinho írta:Van egy olyan sanda gyanúm hogy ma este kezdő lesz mind a négy Fantástico...
Igen,Ő is nyert rengeteg mindent,most meg pár éve mégis trében vagyunk,vmi ott sincs rendben a fejekben főleg ha a szerbek ellen nyomjuk,de akár a Horvátok ellen isvarga tamás írta: A magyar pólóválogatott szövkapitánya kiváló pszichológus, de még kiválóbb taktikus, pedig a maguk szakmájában ő is Ronaldinhókat treníroz. Erről, ennyit. Ez egy sületlenség. Szerintem.
Végre valaki azt látja, amit én. Erről beszéltem: NINCS IRÁNYÍTÓNK!!!barcelinho_5 írta:
igen, ebben igazad van...bár én a hibát főleg a középpálya támadószekciójában látom, mint azt már többször leírtam.
vagy az lenne a megoldás hogy Ronny és Messi a két szélen felörgetné a dolgokat, vagy a középpálya közepére kellene egy igazi vezéregyéniség(Ronaldinho!) és így az előre játékunk megvalósulna.
egyszerűen az összes támadásunk elakad a tesze-tosza Xavi-ban és Iniestában akik nem képesek irányítani(bocsánat tőlük).
nekem személy szerint ráadásul a 3 támadónk játékával nincs is bajom, az az igazság hogy nekik nehéz jól játszani ha nincsenek meg azok a középpályások akik elkezdjenek felvezetni egy-egy támadást.
De más edző nem is volt ennyi ideig padon a Barcáná, mint Cruyff. Persze nem véletlen volt, de nem sok olyan edző van ezen a földön mint ő volt. Az általad felsorolt 5 tulajdonságból a zsenialitás és a kemény kéz hiányzik Rijkaardból.varga tamás írta:mypeter: azt írod, hogy egy mindent megnyert csapatot nehéz motíválni.
A válaszom: Cruyff-nak 8 éven keresztül sikerült. Ez csak véletlen? Nem. Tudás, zsenialitás, felkészültség, kemény kéz, egyenesség.
vito: azt írod, nem akarod, hogy olyanok legyünk, mint a madrid, 5-6 év alatt féltucatnyi edző.
Sztem (a meccset elnézve) nem a bemozgással volt a baj, mert voltak üresen álló játékosok, csak nem kapták a labdát. A támadóközéppályára meg jöhetne Deco, mondjuk Iniesta helyett.barca99 írta:Viszont irányítani is nehéz, ha nincs aki bemozogjon, akinek lehet adni a labdát.
igen, ebben igazad van...bár én a hibát főleg a középpálya támadószekciójában látom, mint azt már többször leírtam.Ez egy fórum, arra való h az ilyesmiket megtárgyaljuk. Ha nem tetszik, ne olvasd! Rolling Eyes Ha pedcig már szó esett Puyolról és Militoról, az ő játékuk aligha fogja feldobni a támadójátékunkat, márpedig a baj most azzal van!
Vito írta:azért tudjátok furcsának tartom ezt én is...
megy a fikafikafikafikafika 3 napja egyfolytában. mindig ugyanazt hajtogatjátok Rijkaardról, amit már mindenki tud.
nadeakkorkéremszépen? mit kellene tenni?
küldjék el Rijkaardot most! nem? azt kár mondani, hogy már el kellett volna küldeni, mert nem küldték el.
azért nem olyan egyszerű ez az edzőcsere azt Ti is tudjátok, elég csak megnézni a Madrid utóbbi 3 évét és 5-6 edzőcseréjét.
én ezt nem szeretném, hogy hasonlóan járjunk, mint ők. szerintem túl kellene tenni magunkat ezen az egy() meccsen, ahol egyébként a 11 emberből jó, ha 3 jól játszott és türelmet adni nekik. mindnyájuknak.
megjegyzem Rijkaard hibáival tisztában vagyok, én is megváltam volna tőle az év végén (ami márpedig lehetetlen volt egy darab rossz év után), de maradt ő, és bizony jelen pillanatban ebből KELL főzni és bízni KELL a csapatban. ha még 23 milliószor leírjuk, hogy takarodjon, attól nem fog takarodni, és nekem a CSAPAT érdeke az első, ez a csapat pedig Rijkaarddal az élen 'létezik'.
és mégegy kérdésem lenne. ha a következő forduló után 18 meccset nyer zsinórban a Barca és címeket nyer, akkor milyen érzés lesz elolvasni ezeket a hszeket?! [auto_cenzúra] lesz.
az meg van engedve mindenkinek, hogy bírálja a csapatot, de 1 meccs után (és ez egy meccs volt, nem 1 év és egy meccs) temetni ugyanolyan botorság lenne, mint egy esetleges santanderi 5-0 győzelem után a bajnoki címet odaadni.
azt tudom, hogy 'tavaly is ilyen volt, meg Cruyff is mondta', de nálam ez akkor is egy meccs volt az 07/08as szezonban.