azért tudjátok furcsának tartom ezt én is...
megy a fikafikafikafikafika 3 napja egyfolytában. mindig ugyanazt hajtogatjátok Rijkaardról, amit már mindenki tud.
nadeakkorkéremszépen? mit kellene tenni?
küldjék el Rijkaardot most! nem? azt kár mondani, hogy már el kellett volna küldeni, mert nem küldték el.
azért nem olyan egyszerű ez az edzőcsere azt Ti is tudjátok, elég csak megnézni a Madrid utóbbi 3 évét és 5-6 edzőcseréjét.
én ezt nem szeretném, hogy hasonlóan járjunk, mint ők. szerintem túl kellene tenni magunkat ezen az egy(

) meccsen, ahol egyébként a 11 emberből jó, ha 3 jól játszott és türelmet adni nekik. mindnyájuknak.
megjegyzem Rijkaard hibáival tisztában vagyok, én is megváltam volna tőle az év végén (ami márpedig lehetetlen volt
egy darab rossz év után), de maradt ő, és bizony jelen pillanatban ebből KELL főzni és bízni KELL a csapatban. ha még 23 milliószor leírjuk, hogy takarodjon, attól nem fog takarodni, és nekem a CSAPAT érdeke az első, ez a csapat pedig Rijkaarddal az élen 'létezik'.
és mégegy kérdésem lenne. ha a következő forduló után 18 meccset nyer zsinórban a Barca és címeket nyer, akkor milyen érzés lesz elolvasni ezeket a hszeket?! [auto_cenzúra] lesz.
az meg van engedve mindenkinek, hogy bírálja a csapatot, de 1 meccs után (és ez egy meccs volt, nem 1 év és egy meccs) temetni ugyanolyan botorság lenne, mint egy esetleges santanderi 5-0 győzelem után a bajnoki címet odaadni.
azt tudom, hogy 'tavaly is ilyen volt, meg Cruyff is mondta', de nálam ez akkor is egy meccs volt az 07/08as szezonban.