Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A különbség az h a tieitekből máshol lesz nagy zsugás és nem nálatok.ra95 írta:Látom azt a vitát az indította el, hogy leigazoltuk a 15 éves Neymart... De mi ez, ha nem utánpótlás nevelés? Fiatalon igazolunk játékosokat, akikből nagy zsugások lehetnek, és nem később vmi kiforrott játékost. Gondolkozzatok is egy kicsit Messi, Dos Santos és Bojan sem katalóniában született...
Keelhaul írta:Eto'o megsérült, ha jól vettem le. Szerintem jól jártok vele, télen akár el is adhatjátok, semmi szükség nincs rá. Lehet, hogy nem lesz csodanégyes, de játék talán lesz Eto'o nélkül.
Rossul látod. A "vitát" az indította el, hogy olyan tehetségek, mint Mata nem kellenek...ra95 írta:Látom azt a vitát az indította el, hogy leigazoltuk a 15 éves Neymart... De mi ez, ha nem utánpótlás nevelés? Fiatalon igazolunk játékosokat, akikből nagy zsugások lehetnek, és nem később vmi kiforrott játékost. Gondolkozzatok is egy kicsit Messi, Dos Santos és Bojan sem katalóniában született...
akkor bocs, neve alapján következtettem.Bojan igen
Bojan igenra95 írta:Látom azt a vitát az indította el, hogy leigazoltuk a 15 éves Neimart... De mi ez, ha nem utánpótlás nevelés? Fiatalon igazolunk játékosokat, akikből nagy zsugások lehetnek, és nem később vmi kiforrott játékost. Gondolkozzatok is egy kicsit Messi, Dos Santos és Bojan sem katalóniában született...
Messi azért 18 évesen volt u21-es ólkirály,meg legjobb játékos...Zozzy 5 írta:Messi is így kezdte, hogy U mittomén hanyas világversenyeken gólkirály és legjobb játékos lett. Persze lehet, hogy Mata végül nem fejlődik Messi szintre, sőt valószínű, hogy nem, de egy próbát megért volna.
Ha így álltok hozzá, akkor nálatok sose fog kijönni egy Messi vagy dos Santosdavid1989 írta: de fene tudja nem rossz az biztos de a Realnál sztem nem lehet megkockáztatni tétmeccsne annyira a fiatalok játszatását.
Pláne nem az utóbbi években amikor nem nyert semmit a csapat
Hát azért egy olyen játékos aki az Osasuna csapatában tizen valahány gólt lő és onnan bekerül a spanyol válogatottba én nem mondanám h 0Franco írta:Ne izgulj soldado az egy 0 a egyik csapatban sem fog elérni semmit.
Ne izgulj soldado az egy 0 a egyik csapatban sem fog elérni semmit.kilibarca írta:Mata szerintem is nagyon tehetséges , Portillo is az volt őt sem tudták megtartani. Soldado remélem elmegy mert a reálból biztos nem lesz válogatottJuan Manuel "Mata" Garcia, csak a nyáron érkezett a Valencia csapatához, de úgy néz ki, hogy máris elhagyhatja a csapatot, mivel a Zaragoza indítványozta a játékos kölcsönvételét.
A 19 éves szélső, támadóközéppályás elképzelhető, hogy ezt a szezont a La Romaredában tölti, miután a zaragozaiak élénken érdeklődnek a játékosért.
Mata ezen a nyáron ingyen igazolt Valenciába a Real Madrid Castillából, ahol az előző szezonban tíz gólig jutott, ám ez nem volt elég, ahhoz, hogy megvesse a lábát a Mestallában.
Mata szerintem is nagyon tehetséges , Portillo is az volt őt sem tudták megtartani. Soldado remélem elmegy mert a reálból biztos nem lesz válogatottJuan Manuel "Mata" Garcia, csak a nyáron érkezett a Valencia csapatához, de úgy néz ki, hogy máris elhagyhatja a csapatot, mivel a Zaragoza indítványozta a játékos kölcsönvételét.
A 19 éves szélső, támadóközéppályás elképzelhető, hogy ezt a szezont a La Romaredában tölti, miután a zaragozaiak élénken érdeklődnek a játékosért.
Mata ezen a nyáron ingyen igazolt Valenciába a Real Madrid Castillából, ahol az előző szezonban tíz gólig jutott, ám ez nem volt elég, ahhoz, hogy megvesse a lábát a Mestallában.
Azért sztem Bravo nem volt rossz játékos, bár középső védőnek érdekes volt...bouba írta:raul bravo is nagy [auto_cenzúra] volt aztán mégis játszott!!!!!!
kb. ő volt a real oleguere!
Mata lett volna.Kellett volna nektek egy cserecsatár, Saviola helyett fel lehetett volna hozni őt, ahelyett h eladni...david1989 írta:De a lényeg a lényeg ,hogy most sztem nincs oan Castilla játékos aki megérett arra és ott van azon a szinten ,hogy a felnőtt csapatban rendszeres játék lehetőséget kapjon.