Üdv minden Barca drukkernek!
Most regisztráltam magam ide az oldalatokra és ígérem nem leszek sűrűn jelen ezen az oldalon!
A regisztrálásom is csak egy okból történt mégpedig h megmondjam a véleményemet egy bizonyos emberről a az eurobarcáról! ugyanis hallottam h az illető milyen szép monológot írt rólam!!
Próbálok visszafogott lenni és kerülni a trágár kifejezéseket(pedig nagyon kikívánkozna belőlem) mert nem akarok lesüllyedni a szintjére!!!!!
Na szóval az illető nickneve: Oleguer
Az engem jelemző hsz-a pedig a következő:
kacnaam (biztos vmi iqharcos nickneve asszem mindent elárul) aláírásában
Jobb ma egy Pepe mint holnap egy egész Barca védősor!!!
1.-Ha valami gondod van velem komám akkor gyere és mond a szemembe és ne úgy kelljen félfüllel hallanom h fikázol engem!
Ha jól láttam te is reg-va vagy a madridistára ugyanezen a néven....
Engedjétek meg h idézzem az egyik szurkolótársam idézetét amit neked írt:
írj a jézuskának, hátha kapsz egy gerincet karácsonyra...
No én is ezt gondolom rólad!! (Köszönet a a kedves real fannak az idézetért!)
2.Sztem a viselkedéseddel a saját értelmi szinvonaladat tártad mindenki elé!

Légyszives ne bíráld már az én értelmi képességeimet...
3.Ahhoz meg végképp nincs semmi közöd h nekem mi a nicknevem,már ne haragudj!! Engedd meg h én döntsem el h mi lesz a nevem! Meg van az oka h miért ez a nevem, ha gondolod privátba elmesélem neked!(De inkább NE, mert még csúnyább dolgok kívánkoznának ki belőlem!)
4.Az aláírásom amit ez a "kultúrált" fiatalember leírt- igaz! én írtam ki....
DE ahogy Drigo kiírta h elloptuk stb. ezt én nem így látom! Sztem mi nem loptuk el csak válaszoltunk az adott idézetre!-lereagáltuk!-Nem mi kezdtük...Egy real fan szólt nekem h zokonvetted-utólag is köszönet neki!
Ha ezzel megsértettem Drigot ezúton kérek elnézést!! Le vettem a mondatot az aláírásomból és nem fogom visszarakni...(Bár ezt elvárnánk tőled is, de ez már a te dolgod Drigo hogy tudsz-e annyira ésszerűen gondolkodni h ezt megteszed...)
Mi sem raktunk ki olyan aláírásokat tudtommal, ami a Barca játékosokat illeti.....Ha leveszed ígérem szólok R.M.C.F -nek is hogy vegye le az ő említett aláírását is!!
Kb.ennyi lett volna a mondandóm. Lehet mostmár az őseimet szidni itt a fórumon de én hiszem h nem fogjátok és ezzel sem minősítitek magatokat!! Különben a többi Barcással semmi gondom nincs csak ezzel az egy "............."-el. Remélem ennek nem lesz folytatása, bár az ipséből kinézem........
Részemről ennyi és elnézést kérek a többi józangondolkodású Barca drukkertől! Úgy gondolom kultúráltan leírtam a gondolataimat,és remélem eztán a felém történő hsz-ok is ilyesmik lesznek!
További jó szurkolást és fórumozást!