2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
az alábbi idézetet Perrero írtaírj a jézuskának, hátha kapsz egy gerincet karácsonyra...
1.-Ha valami gondod van velem komám akkor gyere és mond a szemembe és ne úgy kelljen félfüllel hallanom h fikázol engem!kacnaam (biztos vmi iqharcos nickneve asszem mindent elárul) aláírásában
Jobb ma egy Pepe mint holnap egy egész Barca védősor!!!
No én is ezt gondolom rólad!! (Köszönet a a kedves real fannak az idézetért!)írj a jézuskának, hátha kapsz egy gerincet karácsonyra...
pancho_sanza írta:készülődés a nagy napra?
Valami emlékezetessel?
ha valaki kérni szeretne tőletek 10 okot, hogy miért nyomja le a Barca a Madridot, melyek lennének azok?
Mi lenne velük nélkülünk?Drigo írta:Erre már nem tudok mit írni. Ha magától nem tud kitalálni semmit, akkor örüljön annak, hogy van kitől lopni, igaz az enyém is hajaz egy szólásra erősen, de legalább én nem más után nyúltam le.Oleguer írta:Már ferdítik isDrigo írta: Én elsőkörben annak is örülnék, hogyha nem tőlem lopnátok a hszeiteket.
kacnaam (biztos vmi iqharcos nickneve asszem mindent elárul) aláírásában
![]()
![]()
![]()
![]()
Néhány pont még nekem is szúrja a szememOleguer írta: 1. Legjobb hazai produkció a Frank-korszakban
2. Van egy Pepétek akik képes eldönteni a meccset
3. Csapatotok kis tulzással csak Casillasból áll
4. Barcelona ellen nem merik segíteni a Realt a birók
5. A Barcelona egységesebb csapat.
6. Nekünk vannak egyéni klasszisok.. (Messi, Iniesta, Deco, Eto'o nálatok egyedül csak Ropinho van)
7. Jóval erősebb keretünk van. A Madrid csak a kapus posztján erősebb.
8. Elszállt veletek a ló, a tavalyi bajnoki cimmel és az idei eddigi 1. helyezéssel
9. Védelmünk klasszisokkal jobb (Abidal-Milito-Puyol-Zambi kontra Marcelo-Cannavaro-Pepe-Ramos
10. És a végére egy örök igazság: a Barca több mint egy klubb és a Real mindig kevesebb nála.
Erre már nem tudok mit írni. Ha magától nem tud kitalálni semmit, akkor örüljön annak, hogy van kitől lopni, igaz az enyém is hajaz egy szólásra erősen, de legalább én nem más után nyúltam le.Oleguer írta:Már ferdítik isDrigo írta: Én elsőkörben annak is örülnék, hogyha nem tőlem lopnátok a hszeiteket.
kacnaam (biztos vmi iqharcos nickneve asszem mindent elárul) aláírásában
![]()
![]()
![]()
![]()
Már ferdítik isDrigo írta: Én elsőkörben annak is örülnék, hogyha nem tőlem lopnátok a hszeiteket.
Ha valamelyik ponttal nincs igazam akkor ird meg hogy melyikkel mert ezzel a hsz-szel csak magadat minősíted. Egyszavas hszekért pedig kár volt regelned. Ugyis törlik a modik. Teljes joggaldavid1989 írta: SZÁNALMAS:D:D
SZÁNALMAS:D:DOleguer írta:1. Legjobb hazai produkció a Frank-korszakbanpancho_sanza írta:készülődés a nagy napra?
Valami emlékezetessel?
ha valaki kérni szeretne tőletek 10 okot, hogy miért nyomja le a Barca a Madridot, melyek lennének azok?
2. Van egy Pepétek akik képes eldönteni a meccset
3. Csapatotok kis tulzással csak Casillasból áll
4. Barcelona ellen nem merik segíteni a Realt a birók
5. A Barcelona egységesebb csapat.
6. Nekünk vannak egyéni klasszisok.. (Messi, Iniesta, Deco, Eto'o nálatok egyedül csak Ropinho van)
7. Jóval erősebb keretünk van. A Madrid csak a kapus posztján erősebb.
8. Elszállt veletek a ló, a tavalyi bajnoki cimmel és az idei eddigi 1. helyezéssel
9. Védelmünk klasszisokkal jobb (Abidal-Milito-Puyol-Zambi kontra Marcelo-Cannavaro-Pepe-Ramos
10. És a végére egy örök igazság: a Barca több mint egy klubb és a Real mindig kevesebb nála.
Visszatérva az eredeti kérdésre.pancho_sanza írta:készülődés a nagy napra?
Valami emlékezetessel?
Nagyon tereled a szót a hatalmas hsz-edről.realbarca írta:Remélem azért tudsz aludni attól, hogy vki ellopta az eszméletlen hozzászólásodat.
Egyépként
1. Legjobb hazai produkció a Frank-korszakbanpancho_sanza írta:készülődés a nagy napra?
Valami emlékezetessel?
Okosabb vagy, mint egy ötödikes?Danka00792 írta:Sanza.. akkor most te jössz.. mondj 10 okot.. hallgatlak
Ja. Biztos.Los Banditos írta:Sajnos jelenleg jóval nagyobb a sansz arra, hogy a Madrid nyomja le a Barçát, és nem fordítva![]()
Sanza.. akkor most te jössz.. mondj 10 okot.. hallgatlakfcjoc írta:10 ok helyett mondanék neked 11 játékostpancho_sanza írta:készülődés a nagy napra?
Valami emlékezetessel?
10 ok helyett mondanék neked 11 játékostpancho_sanza írta:készülődés a nagy napra?
Valami emlékezetessel?
Örülnél, hogyha minden évben lávágnák az egyik ujjad, vagy kapnál 100 millárdot havonta fontban.realbarca írta:Örülnétek, ha nálatok jáccana Pepe vagy Ramos közül vmelyik.