2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Még is leirtam, h sztem miért kéne még egy csatár, amit nem olvastál elBojan Krkic írta:Henry,Eto'o,Bojan,Gudjohnsen,Ezquerro,bevethető még Ronnie is meg Messi,hidd el felesleges még 1 csatár
Valszeg igen, éppen ezért gondolkodunk jobb-hátvéd ügyben.ZsottaFCB írta:Tudja valaki hogy elmegy e zambi????
Csatár: 1értelmű, hogy Huntelaar. Nagyon nagy tehetség szerintem, és a 2008/2009-es szezonban sztem nem az Ajax-ban fog játszani. Remélem nálunk. Amúgy, eladnánk Ezquerro-t, helyette Huntelaar, bár tom, h ez nem fedezi a költséget, mert messze nem annyi a két játékos ára.Richi írta:hát ha már csatár akkor Huntelaar....előbb utóbb úgyis elviszi egy nagy klub és ha nem mi leszünk azok nagyon megbánjuk majd sztem...
Richi írta:Guddyt meg Ezqut el kell adni!!!
Ajjajajajaj,még 1 csatár?Van már belóle elég.Frank Rijkaard írta:Zigic? Azt hallottam elakarják adni Valenciából, nagyon magas, erős, emellé technikás is.Jó játékosLG írta:Nemtudom, ti hogy vagytok vele, de én Maxi ota hiányolok egy magas erőcsatárt.
Én elfogadnám simán.Frank Rijkaard írta:Zigic? Azt hallottam elakarják adni Valenciából, nagyon magas, erős, emellé technikás is.Jó játékosLG írta:Nemtudom, ti hogy vagytok vele, de én Maxi ota hiányolok egy magas erőcsatárt.
Simán bennelennékFrank Rijkaard írta:Zigic? Azt hallottam elakarják adni Valenciából, nagyon magas, erős, emellé technikás is.Jó játékos
Kétlem, hogy elakarnák adni, idéna Valencia legjobbja a hátán viszi az egész csapatot.Frank Rijkaard írta:Zigic? Azt hallottam elakarják adni Valenciából, nagyon magas, erős, emellé technikás is.Jó játékosLG írta:Nemtudom, ti hogy vagytok vele, de én Maxi ota hiányolok egy magas erőcsatárt.
Zigic? Azt hallottam elakarják adni Valenciából, nagyon magas, erős, emellé technikás is.Jó játékosLG írta:Nemtudom, ti hogy vagytok vele, de én Maxi ota hiányolok egy magas erőcsatárt.
A vélemény nem felháborító - sosemÁkocka írta:Remélem nem háborítok fel senkit, de szerintem Canizares-t kellene kölcsönkérnünk fél évre. Ő úgyis kegyvesztett lett, pedig szerintem egy nagyon jó kapus. Bár mostanában nem a régi, de cserekapusnak az egyik legjobb lehetne.
Nem is arról van szó,h ez a fél év fog nyomothagyni benne,hanem maga a tény,h nem tartották elég jónak ahhoz,h odategyék!És itt nem számít hány éves,tuti,h egy kicsit b*ssza idegileg!Más kérdés,h valószínű még fogunk róla hallani!Oier még fiatal, sok ideje van rutint szerezni, nem ez a félév fog a karrierjében nyomot hagyni, szerintem még úgyis elfog menni kölcsönbe is védeni majd, hogy rutint szerezzen, mielőtt feljönne a nagycsapathoz. Most szükséghelyzet van és jobb hogy nem egy fiatal gyerekkel oldák meg Valdés pótlását.
Mi van, ha Valdés is kidől (isten őrizz)? Akkor egy olyan gyerekkel állnánk ki, aki még csak fél éve van itt és előtte még egy bajnokit sem játszott? Ide Westerveld vagy más rutinos kapus kell.
egyetértek. Megbízható kapus, ráadásul elég lenne ha kölcsönbe jönne. Mégiscsak jobb, ha Ő ülne a padon, mint Oier-akiből remek kapus lehet, de még nagy falat neki egy bajnoki a teltházas Nou Campban.Ákocka írta:Remélem nem háborítok fel senkit, de szerintem Canizares-t kellene kölcsönkérnünk fél évre. Ő úgyis kegyvesztett lett, pedig szerintem egy nagyon jó kapus. Bár mostanában nem a régi, de cserekapusnak az egyik legjobb lehetne.
Oier még fiatal, sok ideje van rutint szerezni, nem ez a félév fog a karrierjében nyomot hagyni, szerintem még úgyis elfog menni kölcsönbe is védeni majd, hogy rutint szerezzen, mielőtt feljönne a nagycsapathoz. Most szükséghelyzet van és jobb hogy nem egy fiatal gyerekkel oldák meg Valdés pótlását.Bányász írta:Persze,h jó lenne....Lionel85 írta:Westerveld maximálisa jó lenne cserének fél évre kölcsönbe.
Csak ez szerintem Oier önbizalmának nem tesz jót...
Persze,h jó lenne....Lionel85 írta:Westerveld maximálisa jó lenne cserének fél évre kölcsönbe.
Egyetértek, mint ember is kiválóLionel85 írta:Westerveld maximálisa jó lenne cserének fél évre kölcsönbe.