2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Te melyik bajnokságot nézted abban a bizonyos négy évben?csababarca írta:7 éve várom h ez a hihetetlen mák-szerencseszéria véget érjen,és visszaüssön...hiába....ezek vkivel nagyon lepaktáltak odafent....
Sokat számit de azért egy ilyan játékos állomány nehogy ne tudja már pótolni!Rivaldo11 írta:Azt azért ne feledjük, hogy tőlünk hiányzott a világ tán legjobbja-vagy a legjobbjainak egyike-Messi. Ha ott van, ki tudja mi az eredmény. Ezt a tényt sokan elfelejtik.
Ha valaki azzal jönne, hogy mit számít 1 játékos...
Nos sokat. Nagyon nagyon sokat.
Főleg a mostani Barcelonát nézve, ahol csak úgy nyerünk meccset, hogy egy-egy sztár megvillan...Rivaldo11 írta:Azt azért ne feledjük, hogy tőlünk hiányzott a világ tán legjobbja-vagy a legjobbjainak egyike-Messi. Ha ott van, ki tudja mi az eredmény. Ezt a tényt sokan elfelejtik.
Ha valaki azzal jönne, hogy mit számít 1 játékos...
Nos sokat. Nagyon nagyon sokat.
CS0ki írta:Két ilyen játékossal kapcsolatban ne használjuk már a sablonos szót, még ilyen formában se!!ez azért korántsem igaz, Robinho sokkal sablonosabb játékos, mint a régi Ronnie volt![]()
Az utóbbi időben rengeteget fejlődött Robinho, és nem a cselekre gondoltam, hanem az összjátékra. Nagyon hasznos játékos lett, bár én továbbra is a bohóc énjét szeretem jobban. Mindegy, még csak 23 éves. Kiváncsi vagyok hova tud még fejlődni, de ami még fontosabb, meddig tudja hozni a magas szintű játékot.
De Ronaldihnonál nem volt jobb, látványosabb játékos a 2005-2006-os évei alapján. De azzal, hogy úgy néz ki egyelőre, hogy csak pár évig volt képes kimagasló játékra, nem ő nálam a világ legjobbja.
Két ilyen játékossal kapcsolatban ne használjuk már a sablonos szót, még ilyen formában se!!ez azért korántsem igaz, Robinho sokkal sablonosabb játékos, mint a régi Ronnie volt
Ennek köszönhetjük a 2007es bajnokicímet! És most nagyon kiváncsi leszek a barcára! MErt most ők is 7 pontos hátrányban vannak, most kiderül ők mennyire harcosak!Amúgy tegnap sztem nem játszott jól a real,dee hajtott -küzdött megérdemelték,ennek ellenére nagyon sajnálom,h nyertek
ez azért korántsem igaz, Robinho sokkal sablonosabb játékos, mint a régi Ronnie voltKalap1988 írta:Robinhoról nekem is Ronnie ju t eszembe,egy picit talán nála is ördöngősebben cselez
igen, hát nem példanélküli a szitu, h úgy mondjam, mert ilyen lendület odaát is érzékelhető némelyeknél. maradjunk annyiban, h egyik oldal sem szűkölködik e téren.DJ REAL Bee írta:Mindent megragadtok, ahol fikázni lehet a másikat. Hihetetlen
Azért az nem egy sima lapos passz volt, hanem egy megemelt erős "lövés", nem leptődtem meg, hogy kiment. Persze lekezelhető lett volna, de azért nem olyan labdakezelési hiba, amit elől a két sztárcsatárunk szokott összehozni.Pl. kipattant tőle oldalvonalon túlra egy passz, alap labdkezelési hiba.
Odaát épp szó vana fizetésekről. Nem akarják állítólag megemelni a 2 millás fizuját.Azért szeretném én,ha a mi Ronaldinhonk úgy játszana,mint a ti Robinhotok....
..vagy csak megközelítené
így természetesen arra sincs szükség, hogy válaszoljatok rá.A túloldalon már olyat is olvastam h sima győzelem és h újra 7!!!!!
NA EZ A BEKÉPZELTSÉG
Itt meg írta valaki El Classico előtt, hogy 23-án sima győzelem, a Real januárban 4 meccsből 3 pontot szerez, így 6-8 pontos Barca vezetés lesz... Mégse hőbörögtem itt, mert az ő dolga, ha így érzi. Te sose tippelsz győzelmet szurkolóként?A túloldalon már olyat is olvastam h sima győzelem és h újra 7!!!!!
NA EZ A BEKÉPZELTSÉG
Szégyen ránk nézve, és bosszantó, hogy egy ilyen csapat megy elöttünk 7 ponttal.