Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ideje volt. nem mintha sokat tett volna zsuzsi bármit ezért a válogatottért...Vito írta:László Csaba lemondott a válogatottnál
Gerát megműtötték, de játszani tud a válogatottbanLG írta:Ja. Gera meg torott kézzel is játszani fog
Nem bánnám, ha úgy sülne el, mint a tavalyi németek elleni meccs. Sokat nem érnénk vele, de legalább lenne egy jó napom. Nagyon örültem aznap!Charlie írta:Jó nagy égés lesz.Stike írta:Mit szóltok, hogy játszunk a franciákkal?
C.
Nagyon helyes!Charlie írta:Én nagy brazil szurkoló vagyok,de persze ha Magyarorzág játszik bárki ellen,akkor ők a No.1!
C.
Ezt több helyen is írták már, állítólag egyre nagyobb a valószínűsége. Ti kinek szurkolnátok egy ilyen meccsen? Mert nekem nagy kedvenceim az argentinok, de ilyenkor még Saviolát és Riquelmét is szidnám, ha gólt lőnének nekünk. A MAGYAR VÁLOGATOTT az első, történjen bármi, a többi csak utána jöhet! (Még az argentinok is!)Mihu írta:Állítólag az argentinokat is elhozzák Magyarországra.
KIRÁLYSÁG! Akkor kezdhetem apát fűzni, h menjünk el!balboa7 írta:május 31-én Metzben lesz a mérkőzés!Mr. Master írta:Mikó' játszunk mi a franciákkal? A brazil-meccs télleg 1-4 volt. Kettőt rúgott a Luis Fabiano. Kinnt voltam a meccsen!
május 31-én Metzben lesz a mérkőzés!Mr. Master írta:Mikó' játszunk mi a franciákkal? A brazil-meccs télleg 1-4 volt. Kettőt rúgott a Luis Fabiano. Kinnt voltam a meccsen!
Szerintem a 2. félidőre nagyon elfáradtak Egy fáradt játékos már valóban csak küzdeni tud. Ha elfáradt már fejben sem tud koncentrálni és ilyenkor jönnek a rossz passzok, gyatra megoldások. Sajnos ez figyelhető meg a magyar játékosok többségénél.Enrique írta:Hát nem azért, de pont h a futással és a küzdéssel nem volt gond! (Most sem...)Tegi írta:A magyar játékosok nem bírnak 90 percen keresztül futni- ami pedig alap lenne ennél a játéknál és szerintem az erőnlét fejleszthető- és így esély sincs a felzárkózásra.
1xűen nem tudjuk JÁTSZANI a focit.
Pont az nem igaz hogy Mo-n túl sok hangsúlyt fektetnek a kondira a fitalképzésben.boggabor írta:Karhan amikor a Bettisbe igazolt nem hittek el, hogy ithon 20km futottak persze, hogy ove lettek a legjobb erdemenyek mindenben edzesek nallunk jok sot kivaloak, de nem tanulnak meg labdaval banni es ezert tunek lassunak a jatekunk mert kompenzalni kell a hibakat es mi fizikai tokeletesegre megyunk.Fiatal korban verunk mindenkit mint most a fradi, de ok ilyenkor nem futnak hanem labdaval gyakorolnak majd idovel a kondi jon magatol ez a baj es eszt nem akarja beismerni Mezei aki szerint Reijkaardnak meg kellet volna mar reg buknia